Kjøpsvilkår Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Kjøpsvilkår

Priser:
Alle priser på produktene er oppgitt i norsk valuta og er inkludert merverdiavgift og eksklusiv frakt, med mindre annet uttrykkelig er nevnt. Ved utsjekking vil du se totalprisen inkludert alle avgifter som moms, frakt og betaling.
Frakt er fast og alltid kun kr. 20,-, uansett hva eller hvor mye du bestiller.


Betaling:
Du har to hovedvalg for betaling:

  1. Du kan velge å betale via giro. Du vil da motta en e-post med informasjon om totalbeløp, referansenummer og kontonummer for betaling. Når vi har registrert betalingen på konto sender vi din bestillingen
  2. Alternativt kan du velge betaling via kort, faktura eller Vipps. Denne betalingingsmetoden er levert av Bambora sammen med partnere.

Kortbetaling:
Kortbetaling akseptert av Visa, MasterCard og Maestro. Fakturering av kredittkortet ditt blir gjort direkte

Vipps:
Betaling med VIPPS gjort gjennom mobilnummer og verifisering av mobilbank ID.

Faktura & delbetaling:
I samarbeid med Collector Bank tilbyr vi en trygg og enkel faktura- og delbetalingsløsning. Tjenesten tilbyr deg en engangskreditt som betaling for dine kjøp. Engangskreditten innebærer at kreditten er bundet til det enkelte kjøp og at du som forbruker ikke har noe ytterligere utestående kredittforhold med Collector Bank. Mer informasjon og generelle kredittvilkår for betalingsløsningen finner du på bill.collectorpayments.no

Ved valg av faktura er forfallstiden 14 dager. Faktura sendes til den e-postadressen du har oppgitt eller til din folkeregistrerte adresse avhengig av ditt valg av distribusjonsmåte på kjøpstidspunktet. Ved valg av faktura kan du velge å betale hele beløpet med en gang eller alternativt logge inn på bill.collectorpayments.no og søke om en delbetalingsavtale.

For å kunne benytte tjenesten må du på kjøpstidspunktet ha en permanent og offisiell norsk bostedsadresse og være minst 18 år gammel. Betalingsmåten er bare tilgjengelig for privatpersoner, og forutsetter at du har tatt vare på dine økonomiske forpliktelser og har en god betalingshistorikk.

En kredittsjekk gjennomføres i forbindelse med kjøpet. Kredittvurderingen utføres av Collector Bank Payment Services AS, og informasjonen vil ikke bli lagret hos nettbutikken hvor kjøpet blir utført. Din personlige informasjon vil kun bli benyttet til å beslutte om kreditt skal gis eller ikke. Ved for sen eller uteblitt betaling tilkommer purregebyr og forsinkelsesrente og eventuelle omkostninger ved inkasso.

Spørsmål knyttet til din faktura eller delbetaling:
Collector Bank's kundeservice hjelper deg med alle spørsmål angående din faktura eller delbetaling. Kontakt Collector Bank's kundeservice via e-post på bill@collectorpayments.no eller via telefon 21 89 63 20, mandag – fredag kl. 08.00 – 17.00

Se også FAQ på bill.collectorpayments.no

Tilbakebetaling ved faktura- og delbetalingskjøp:
Dersom du har betalt din faktura eller delbetaling, men senere angrer på ditt kjøp har du et tilgodehavende hos Collector Bank. Collector Bank tilbakebetaler den summen du har betalt etter at vi har fått opplysninger fra forhandler om godkjent retur. Tilbakebetalingen vil skje til din konto og du må derfor informere oss om ditt bankkontonummer og fakturaopplysninger.

Kontakt Collector Bank's kundeservice via e-post bill@collectorpayments.no eller via telefon 21 89 63 20, mandag – fredag kl. 08.00 – 17.00.

Fakturakostnad:
En fakturaavgift kan tilkomme på faktura med 14 dagers forfall. For delbetaling påløper et månedlig gebyr på NOK 39 og en rente på 21 %. Normalt tilbys delbetaling over 3, 6, 12 eller 24 måneder spesifisert i henhold til kjøpesum.


Levering:
Vi forsøker alltid å sende pakken din så raskt som mulig. Vanligvis tar det 1 – 2 virkedager fra vi har mottatt bestillingen.
Varene sendes via Posten og til leveringsadressen du har oppgitt her i Norge. Når varen sendes blir ordrestatusen også oppdatert på din side, så du kan følge med på prosessen. Håper du blir fornøyd med varene du har kjøpt, og forsendelsen!

Porto er fast kr. 20,-.

Vi leverer kun i Norge.


Skadede varer og reklamasjonsrett
Når du mottar din ordre, er det viktig å sjekke varene for skader eller defekter. Skulle varen være skadet eller ødelagt, kan du kontakte oss via e-post: support@merkaba.no for videre instruksjoner. Du har to års reklamasjonsrett i henhold til norsk lov.
Du kan også opprette sak på ordren direkte under “min konto” når du er logget inn.


Retur og angrerett:
Du kan angre kjøpet av varen etter angrerettlovens bestemmelser. Du må gi oss melding om bruk av angreretten innen 14 dager etter at varen, og angrerettsskjema er mottatt. Meldingen om bruk av angreretten bør av bevishensyn være skriftlig og den må inneholde opplysninger om hvordan du vil returnere varen til oss. Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Vi er forpliktet til å tilbakebetale hele kjøpesummen til deg. Du er selv ansvarlig for å dekke returkostnadene.
Du har rett til å åpne pakken og se produktet, men det må ikke brukes utover det. Varen må leveres tilbake til selgeren i samme stand og mengde som den var i da du mottok den. Du må sende varen tilbake til oss i all originalemballasje.

Du kan bruke standard angerfristskjema eller klikke i lenken nederst i ordrebekreftelsen din eller klikke her for å laste ned.
Du kan også bruke angerrett online ved å klikke her.


Forbehold:
Vi tar forbehold om prisendring som følge av endrede priser fra våre leverandører. Eventuelle prisendringer som skjer etter kjøpstidspunkt får ikke tilbakevirkende kraft. Vi tar også forbehold om mulige skrive-/trykkfeil og forbeholder oss rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i prissvingninger, lagersituasjon eller feil.

Firma:
www.merkaba.no er levert av Rasehund AS, organisasjonsnummer 998070198. Informasjon og bilder på nettstedet er eid av selskapet eller partner og kan ikke kopieres uten tillatelse


Du kan klikke her for å kontakte oss eller sende oss en e-post til support@merkaba.no

Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: