Anheng Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Anheng


Afghanitt - Sølvanheng Afghanitt - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Afghanite Pendant in Sterling Silver 925Afghanitt vibrerer med en veldig høy frekvens som kan merkes umiddelbart ved berøring. Dens energier retter seg mot det tredje øye og kronechakraet, og aktiverer og justerer våre mest potente chakraer sammen. Dens vibrasjoner og energi kan bidra til å øke..
239,- 299,-
Ajna- Messing - Anheng
-20 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng ajna symbolDiameter: 3x2cmMessingFra India..
119,- 149,-
Amazonitt - Anheng Amazonitt - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Amazonite Pendant – Amazonitt anheng i fri form, ingen anheng er likeAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaper Renser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energier slik at yin og yang er i harmoni Rydder forvirrende tanker og gjør deg bedre kjent..
135,- 169,-
Amazonitt - Rund - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Classic style round model pendant with natural amazonit gemstone in sterling silver.Amazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaper Renser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energier slik at yin og yang er i harmoni Rydder forvirrende tanker og gjør ..
319,- 399,-
Ametyst - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Pendant Amethyst – 4 cmMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virker beroligende i tider med fo..
111,- 139,-
Ametyst - Oval - Sølvanheng Ametyst - Oval - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Amethyst Pendant – SilverMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv. Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas. Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet. Virker beroligende i tider me..
239,- 299,-
Ametyst - Rå - Anheng Ametyst - Rå - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Rå ametyst med sølvbelagt kantMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv. Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas. Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet. Virker beroligende i tid..
199,- 249,-
Ametyst - Råkrystall - Anheng Ametyst - Råkrystall - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Amethyst Cluster PendantRå ametyst anheng med sølvfarget kantAmetyst er en kraftig og beskyttende stein. Med sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv. Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas. Be..
191,- 239,-
Ametyst - Rund - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Classic style round model pendant with natural amethyst gemstone in sterling silver.Med sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv. Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas. Beskytter mot dårlige energi..
319,- 399,-
Ametyst med chakrastener - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Pencil Point Pendant for the Chakras balanceAmetyst anheng med 7 chakrastenerMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tas Beskytter mot dårlige energier o..
183,- 229,-
Anheng - Amazonitt
-20 %
Modell: Anheng
Amazonite Gemstone pendantAmazonitt er kjent for sin skjønnhet og helbredende egenskaper. Renser auraen og balanserer chakraene, samt dine maskuline og feminine energier slik at yin og yang er i harmoni. Rydder forvirrende tanker og gjør deg bedre kjent med deg selv. Hjelper deg til å sette o..
79,- 99,-
Anheng - Ametyst
-20 %
Modell: Anheng
Light purple amethyst Gemstone pendantMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv. Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas. Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet. Virker beroligen..
79,- 99,-
Anheng - Citrin - Naturlig
-20 %
Modell: Anheng
Gemstone pendant natural citrine – Ekte citrin (ikke brent ametyst)Citrin er en gul kvarts, en såkalt solstein. Den tilfører glede, optimisme, frimodighet, livskraft og varme og fremmer selvsikkerhet og sinnsro. Fremmer også positiv styrke og innvirking på familie, forretninger og vennskap. Ve..
111,- 139,-
Anheng - Dolomitt
-20 %
Modell: Anheng
Dolomite Gemstone PendantDet er en beskyttende stein. Den helbreder frykt og fremmer mot og stabilitet. Dolomitt vil hjelpe deg med å møte frykten og fobiene dine og overvinne dem. Det er en utmerket stein hvis du lider av hjertesorg eller depresjon, da den letter sorgen og bringer optimisme i..
79,- 99,-
Anheng - Dumortieritt
-20 %
Modell: Anheng
Gemstone pendant dumortieriteØnsker du å utvikle dine psykiske krefter, kan det være en fordel å gjøre en psykisk meditasjon hver dag mens du holder en dumortieritt sten i hånden. Den kan øke dine synske og telepatiske evne. Dette er en stein som er utmerket for å stimulere hjernen og sinnet på..
79,- 99,-
Anheng - Grå agat
-20 %
Modell: Anheng
Grey Agate Gemstone PendantGrå agat skaper en følelsesmessig, fysisk og intellektuell balanse. Hjelper til med å sentrere og stabilisere fysisk energi. Den helbreder indre sinne, fremmer kjærlighet og mot til å starte på nytt. Bruk denne steinen til å fremme kjærlighet, bringe overflod, avlast..
79,- 99,-
Anheng - Grønn Aventurin
-20 %
Modell: Anheng
Green Aventurine Gemstone PendantOverflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig. Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker. Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss. God ved meditasjon og visualisering. Fin for å dempe spenninger og stress, samt oppmuntrer til å gi slipp på g..
79,- 99,-
Anheng - Grønn Fluoritt
-20 %
Modell: Anheng
Mookaite Gemstone PendantFluoritt er en sterk helbreder som påvirker alle chakraene. Den renser auraen og er fin ved kanalisering. Øker energinivået og konsentrasjonsevnen. Brukes til å forstå og inspirerer. Igangsetter og samler energi om noe spesielt.Grønn fluoritt renser og healer hje..
111,- 139,-
Anheng - Grønn kalsitt
-20 %
Modell: Anheng
Green Calcite Gemstone PendantGrønn kalsitt vil vise deg hvordan du kan akseptere deg selv helt og omfavne alle dine ufullkommenheter. Den vil minne deg på at dine feil er det som gjør deg unik, og at du bør lære å omfavne dem og gjøre dem om til noe positivt som styrker deg. Den fremmer balan..
79,- 99,-
Anheng - Heliotrop
-20 %
Modell: Anheng
Bloodstone Gemstone PendantHeliotrop, også kalt blodsten eller blodjaspisDens vibrasjoner kan hjelpe deg til å ta beslutninger, spesielt knyttet til åndelige saker, og hjelper deg med å utvikle intuisjonen din. Det er en sten som arbeider langsomt – men intenst. Å meditere med denne steinen..
79,- 99,-
Anheng - Hematitt
-20 %
Modell: Anheng
Hematite Gemstone PendantHematitt, også kalt blodstein, har et spesielt utseende, svart og sølv på samme tid. Løser opp og endrer negativitet til universell ren kjærlighet, og brukes til å stimulere ønsket om fred, selvkontroll og indre lykke. Jorder, helbreder, bygger opp indre styrke, skjerp..
79,- 99,-
Anheng - Jade
-20 %
Modell: Anheng
Jade Gemstone pendantLykkestenen som bringer fred og harmoni og som hjelper med å manifestere dine drømmer til virkelighet. Fremmer ro og stabilitet i de fysiske, følelsesmessige, mentale og åndelige aspektene i livet ditt. Jade bidrar til å rense ut negative tanker og energier og kan åpner op..
79,- 99,-
Anheng - Kalsedon
-20 %
Modell: Anheng
Chalcedony Gemstone PendantFor de som opplever hyppige anfall med irrasjonell sinne, frykt, panikk eller angst, kan kalsedoni hjelpe til med å berolige disse følelsesmessige mønstrene og oppløse dem i energifeltet. For de som pleier å snakke før de vurderer virkningen av ordene deres, hjelper d..
111,- 139,-
Anheng - Karneol
-20 %
Modell: Anheng
Carnelian Gemstone pendantGir oss utholdenhet, entusiasme og glede over det som er. Styrker kroppens energibaner, øker arbeidsglede, hjelper oss til å gjøre det vi drømmer om, gir styrke og selvtillit, fjerner tvil og negative tanker. Bruk denne kraftige stenen hvis du trenger inspirasjon til ..
79,- 99,-
Anheng - Labradoritt
-20 %
Modell: Anheng
Labradorite Gemstone PendantLabradoritt er en transformasjonssten med høy energi. Den fremmer kraft, energi, utholdenhet og konsentrasjon. Hjelper til med ny inspirasjon hvis du føler at du sitter fast i gamle mønstre og forhold. Beskytter mot negative energier. Gir god bakkekontakt.Chakr..
79,- 99,-
Anheng - Lapis Lazuli
-20 %
Modell: Anheng
Lapis Lazuli Gemstone pendantLapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraft Gir deg klarhet i dine følelesesmessige blokkeringer Gjør det lettere å snakke i forsamlinger og overvinner skyhet Balanserer og beskytter vennskapChakra: Hals og Det tredje øyeStørrelse cm ± 1,5..
111,- 139,-
Anheng - Lilla Fluoritt
-20 %
Modell: Anheng
Purple fluorite Gemstone PendantLilla fluoritt hjelper til med å skape orden i kaoset. Den holder energibalansen din med sin store helbredende kraft. Bra for følsomme mennesker som lett blir påvirket av andres negativitet. Den har stor beskyttende kraft som er nytting når man går igjennom vas..
79,- 99,-
Anheng - Malakitt
-20 %
Modell: Anheng
Malachite Gemstone pendantMalakitt er en kraftfull transformasjonsstein som hjelper til ved forandringer Beskytter og tar opp negative energier og fornyer energien Forløser følelsesmessige blokkeringer og inspirerer til selvutfoldelse Bringer vårt virkelige jeg til overflaten Renser og aktiv..
191,- 239,-
Anheng - Månesten
-20 %
Modell: Anheng
Moonstone Gemstone PendantMånesten: Fremmer spirituell kontakt, hjelper deg å kartlegge dine mål og velge riktig, styrker evnen til omsorg, kjærlighet og lykke, reduserer egoisme, stress og spenning, styrker intuisjonen og tankekraften, fremmer indre fred og ro, forbedrer søvn og drømmekvalite..
111,- 139,-
Anheng - Mookait
-20 %
Modell: Anheng
Mookaite Gemstone PendantHjelper deg å bygge opp selvtillit og selvbilde, styrker forholdet til deg selv og din kropp og lærer at man må elske den kroppen man har. Fremmer standhaftighet, og er fin ved frigjørelse av en eller annen form for avhengighet. Øker fysisk utholdenhet.Chakra: rot..
79,- 99,-
Anheng - Moseagat
-20 %
Modell: Anheng
Moss Agat Gemstone PendantMoseagat styrker selvfølelsen og selvtilliten. Tilfører en følelse av stabilitet, trygghet og ro i tilværelsen. Den kan hjelpe med å frigjøre gamle og usunne vane. Inspirere til å gi slipp på frykten slik at man kan tillate seg å drømme større og sikte høyere. Dens ..
79,- 99,-
Anheng - Oransje Kalsitt
-20 %
Modell: Anheng
Orange Calcite Gemstone pendantHjelper til at overganger i livet gå lettere Reduserer stress og bringer ro og balanse Fremmer spontanitet, optimisme, glede, selvtillit og pågangsmot Forbedrer dine synske evner og din høyere bevissthet. Fin ved meditasjonChakra: solar plexus og sakral..
111,- 139,-
Anheng - Prasiolitt
-20 %
Modell: Anheng
Prasiolite Gemstone PendantPrasiolitt, også kalt grønn ametyst fremmer klarhet, kommunikasjon og innsikt. Fremmer forståelse mellom individer, og hjelper dem til å forstå hverandres synspunkter. Den fremmer også enhet mellom sinnet og hjertet, noe som gir positive relasjoner til andre. Denne e..
175,- 219,-
Anheng - Rhodonitt
-20 %
Modell: Anheng
Rhodonite Gemstone Pendant.Rhodonitt er handlingens sten som hjelper oss å endre situasjoner vi ikke er tilfreds med. Den blir noen ganger referert som "fredens stein" og kan bidra til å løse konflikter. Hjelper oss å bearbeide vonde minner, gir indre balanse og styrke til å gå videre og finne..
79,- 99,-
Anheng - Rosenkvarts
-20 %
Modell: Anheng
Rose quartz Gemstone pendant – A qualityRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og balanse, gir oss t..
79,- 99,-
Anheng - Rød Agat
-20 %
Modell: Anheng
Red Agate Gemstone PendantRød agat er en stein av styrke. Den er kjent som en beskyttende stein som holder negative energier og vibrasjoner ute og fremmer en beroligende følelse av balanse og trygghet. Øker kreativiteten og styrker intellektet, noe som gjør den til en fordelaktig stein for båd..
79,- 99,-
Anheng - Rød Jaspis
-20 %
Modell: Anheng
Gemstone pendant red jasperRød jaspis er en av de mest dynamiske og aktiverende av jaspis stenene. Den er en av de mest fysisk healende stener, som gir ro, trygghet og stabilitet. Det er en sterk beskyttende sten som returnerer negativ energi til avsender. Den jorder og fremmer energiflyten v..
79,- 99,-
Anheng - Rød Tigerøye
-20 %
Modell: Anheng
Red Tiger Eye Gemstone PendantRød tigerøye er en veldig stimulerende stein som vil gi inspirasjon og motivasjon i alle aspekter av livet. Det er en veldig beroligende stein som vil holde deg avslappet og sentrert, selv om du lever et veldig travelt eller kaotisk liv. Den har sterk jordingsenerg..
79,- 99,-
Anheng - Røykkvarts
-20 %
Modell: Anheng
Smoky Quartz Gemstone PendantRøykkvarts er en forankringsstein kjent for sin evne til å hjelpe deg med å komme videre fra smertefulle minner fra fortiden. Når du mediterer med denne stenen, leder den deg til en høyere tilstand, et sted hvor du kan gi slipp på fortiden  og føle deg bedre. Legges..
79,- 99,-
Anheng - Sodalitt
-20 %
Modell: Anheng
Sodalite Gemstone PendantSodalitt er en riktig igangsetter-sten som gir krefter og overskudd. Øker åndelig bevissthet og skaper harmoni mellom det bevisste & underbevisste Styrker intuitive evner og fremmer spirituell vekst Bringer inspirasjon og kreativitet Åpner opp for sannhet og ærlige f..
79,- 99,-
Anheng - Solsten
-20 %
Modell: Anheng
Sunstone Gemstone pendantSolsten er forbundet med solens lys og kraft Det er en stein av ledelse - av personlig kraft, frihet og utvidet bevissthet. Den reflekterer virkelig lysets kvaliteter og gir åpenhet, velvillighet og varme, styrke, mental klarhet og vilje og evne til å gi andre velsignel..
111,- 139,-
Anheng - Tigerøye
-20 %
Modell: Anheng
Tiger Eye Gemstone PendantTigerøye er til god hjelp i forhandlinger, da den hjelper eieren med å komme inn til problemets kjerne. Gir overblikk, skarpsindighet og klar tankegang. Forbedrer selvtillit og reduserer usikkerhet og tvil Energirik sten som styrker vilje, selvtillit, beskyttelse, føl..
79,- 99,-
Anheng - Turmalinkvarts
-20 %
Modell: Anheng
Tourmaline Quartz Gemstone PendantSammensmeltingen av disse to mineralene skaper en kraftig helbredende energi som sammen jobber for å gjenopprette harmoni og ro. Bergkrystallen hjelper med å heve bevisstheten og bringer klarhet i livet ditt ved å jobbe som en forsterker, noe som gjør den til et..
79,- 99,-
Anheng - Unakitt
-20 %
Modell: Anheng
Unakite Gemstone PendantHjelper på nedstemthet og får deg til å se det positive. Unakitt hjelper deg til å være mer kjærlig og medfølende mot deg selv og andre. Har du følt deg følelsesmessig forvirret, deprimert eller engstelig, vil bruken av disse krystallene kunne bidra til å lindre stresse..
79,- 99,-
Aryuna - Sort turmalin - Sølvanheng Aryuna - Sort turmalin - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Black tourmaline pendant – Aryuna – sterling silverSort turmalin er en eksepsjonelt jordende og beskyttende stein. Den hjelper å spre spenning og stress og oppmuntrer oss til å ha en positiv holdning uavhengig av omstendigheter.Hjelper til med å fjerne negative tanker, og oppmuntrer oss i s..
399,- 499,-
Astra Star Goddess - Anheng Astra Star Goddess - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Sølvbelagt gudinne smykke fra Peter Stones eksklusive Just Like Silver CollectionJust Like Silver smykkene er belagt med sterling sølv, på ikke-giftige metaller som sink og hvit bronse. Dette gir de styrke og glans Smykkene er nikkel -og blyfrie, samt allergitestetBredde: 4 cm Lengde: 3,5 ..
279,- 349,-
Azuritt - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Azurite – sterling silverAzuritt en stein av visdom og sannhet. Dens energi vil være til nytte for alle som hungrer etter rettferdighet eller søker dyp emosjonell helbredelse. Den øker vår forbindelse til det guddommelige og hjelper oss til å handle i tråd med vårt eget høyeste selv. Den oppmu..
359,- 449,-
Basic Ametyst - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Basic model pendant with natural amethyst gemstone in sterling silver.Med sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv. Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas. Beskytter mot dårlige energier og absorber..
319,- 399,-
Basic Grønn Kalsedon - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Basic model pendant with natural green chalcedony gemstone in sterling silver.Kalsedon har en blek grønn nyanse, så den kan virke turkis for noen mennesker. Den har kraften til å styrke sjelen din og veilede deg deretter. Dette er stenen for empati, sjenerøsitet og forståelse, dens søte, pleie..
319,- 399,-
Basic Labradoritt - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Basic model pendant with natural labradorite gemstone in sterling silver.Labradoritt er en transformasjonssten med høy energi. Den fremmer kraft, energi, utholdenhet og konsentrasjon. Hjelper til med ny inspirasjon hvis du føler at du sitter fast i gamle mønstre og forhold. Beskytter mot nega..
319,- 399,-
Basic Tigerøye - Sølvanheng
-20 % Utsolgt
Modell: Anheng
Basic model pendant with natural tigereye gemstone in sterling silver.Tigerøye er til god hjelp i forhandlinger, da den hjelper eieren med å komme inn til problemets kjerne. Gir overblikk, skarpsindighet og klar tankegang. Forbedrer selvtillit og reduserer usikkerhet og tvil Energirik sten som..
319,- 399,-
Bergkrystall - Flower of life Bergkrystall - Flower of life
-20 %
Modell: Anheng
Rock crystal pendant with flower of lifeBergkrystall anheng med gravert livets blomst – symbolet som styrker energien i alt det eksponeres forBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene Egner seg godt til programmering, og balansere..
199,- 249,-
Blå Agat - Anheng Blå Agat - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Blue Agate PendantBlått agat anheng med sølvbelagt opphengBlå agat hjelper deg å frigjøre deg selv fra innsnevrende mentale og åndelige bånd. Det er en gledelig stein som gir overflod og letthet. Den styrker halschakraet ditt og lar deg snakke fritt og tydelig. Den hjelper ikke bare med å..
151,- 189,-
Blå aragonitt - Sølvanheng Blå aragonitt - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Blue Aragonite – Blå aragonitt sølvanhengBlue Aragonite er en trøstende, optimistisk og gledelig sten som forbedrer din evne til å kommunisere, spesielt åndelig. Det er en stein av håp som hjelper deg til å være mer medfølende i din omgang med andre mennesker og kan bidra til å lindre stress. o..
239,- 299,-
Blå kvarts med bergkrystallkule - Anheng Blå kvarts med bergkrystallkule - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Blue Quartz Pendant with QuartzBlå kvarts anheng med bergkrystallkuleBlå kvarts er en mild stein som inspirerer til stor personlig vekst. Den hjelper oss til å holde oss rolige og sentrert i tider med ufordringer og når vi står ved et veiskille. Den minner oss på å nå ut til andre for å få..
183,- 229,-
Blå Kyanitt - Råkrystall - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Kyanite PendantFremmer lojalitet, ærlighet og fred Demper anger og forvirring Åpner opp for det tredje øye chakraet, som kan stimulere synske evner, telepati og kanalisering Fin for å fremme klare drømmer og astrale reiser Fjerner energiblokkeringer og styrker ved meditasjon Fin ved kommuni..
119,- 149,-
Blå kyanitt - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Pendant  Blue Kyanite Plate with 925 Silver eyeletFlat kyanitt anhengFremmer lojalitet, ærlighet og fred Demper anger og forvirring Åpner opp for det tredje øye chakraet, som kan stimulere synske evner, telepati og kanalisering Fin for å fremme klare drømmer og astrale reiser Fjerner ene..
295,- 369,-
Blomst - Messing - Anheng
-20 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med blomstermotivDiameter: 3cm MessingFra India..
143,- 179,-
Buddha - Tigerøye
-20 %
Modell: Anheng
Smiling Buddha pendant -  tiger eye.Utskåret Buddha – TigerøyeSmilende Buddha er en kjent lykkebringer over hele verden.Buddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfulness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivå.Størrelse: ca 2,7 cm x 2,7 cm.Farge og tegninger ka..
191,- 239,-
Celtic Knot Magic Moon - Anheng Celtic Knot Magic Moon - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Måne med pentagram - sølvanheng med keltisk mønsterKeltisk knutemønster har ingen synlig begynnelse og sluttSmykkene er nikkel -og blyfrie, samt allergitestet925 sterling silver Lengde: ca. 2,5 cmPeter Stone Jewellery kjøper råsølv og produserer sitt eget 925 sterling silver i egen ..
223,- 279,-
Celtic Knotwork Cross - Anheng Celtic Knotwork Cross - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Keltisk kors – sølvanheng med keltisk mønsterKeltisk knutemønster har ingen synlig begynnelse og sluttSmykkene er nikkel -og blyfrie, samt allergitestet925 sterling silver Totallengde: ca. 3,8 cmPeter Stone Jewellery kjøper råsølv og produserer sitt eget 925 sterling silver i egen f..
319,- 399,-
Celtic Knotwork Cross - Lite - Anheng Celtic Knotwork Cross - Lite - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Lite kors – sølvanheng med keltisk mønsterKeltisk knutemønster har ingen synlig begynnelse og sluttSmykkene er nikkel -og blyfrie, samt allergitestet925 sterling silver Lengde: ca. 1,30 cmPeter Stone Jewellery kjøper råsølv og produserer sitt eget 925 sterling silver i egen fabrikk...
119,- 149,-
Celtic Knotwork Teardrop  - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Tåreformet sølvanheng med keltisk mønsterKeltisk knutemønster har ingen synlig begynnelse og sluttSmykkene er nikkel -og blyfrie, samt allergitestet925 sterling silver Lengde: ca. 2,8 cmPeter Stone Jewellery kjøper råsølv og produserer sitt eget 925 sterling silver i egen fabrikk. H..
207,- 259,-
Chalice Well - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Chalice Well Pendant - SilverChalice Well sølvanheng.Smykkene er nikkel -og blyfrie, samt allergitestetTotallengde: 3,1 cm 925 sølvPeter Stone Jewellery kjøper råsølv og produserer sitt eget 925 sterling silver i egen fabrikk. Hvert smykke er håndlagt og håndpolert..
343,- 429,-
Citrin - Råkrystall - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Citrine Cluster PendantRå citrin anheng med sølvfarget kantCitrin er en gul kvarts, en såkalt solstein. Den tilfører glede, optimisme, frimodighet, livskraft og varme og fremmer selvsikkerhet og sinnsro. Fremmer også positiv styrke og innvirking på familie, forretninger og vennskap. Ved å ..
199,- 249,-
Claddaugh - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Small Claddaugh with Amethyst Heart PendantCladdaugh sølvanheng med ametyst hjerteSmykkene er nikkel -og blyfrie, samt allergitestet925 sterling silver Totallengde: ca.3 cmPeter Stone Jewellery kjøper råsølv og produserer sitt eget 925 sterling silver i egen fabrikk. Hvert smykke e..
343,- 429,-
Dai Ko Myo - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Dai Ko Myo Reiki PendantSølvanheng med Dai Ko Myo Reiki symbolSmykkene er nikkel -og blyfrie, samt allergitestet925 sterling silver Lengde: 2,5 cmPeter Stone Jewellery kjøper rå sølv og produserer sitt eget 925 sterling silver i egen fabrikk. Hvert smykke er håndlagt og håndpolert..
239,- 299,-
Dobbel dorje - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Vajra anhengDobbel dorje i messingStørrelse: 3,5 cm..
119,- 149,-
Dråpe - Ametyst Dråpe - Ametyst
-20 %
Modell: Anheng
Amethyst gemstone pendant drop shaped – Dråpeformet ametyst anhengMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere neg..
199,- 249,-
Dråpe - Blå kvarts Dråpe - Blå kvarts
-20 %
Modell: Anheng
Blue Quartz Drop shaped – Dråpeformet blå kvarts anhengBlå kvarts er en mild stein som inspirerer til stor personlig vekst. Den hjelper oss til å holde oss rolige og sentrert i tider med ufordringer og når vi står ved et veiskille. Den minner oss på å nå ut til andre for å få støtte når vi tre..
175,- 219,-
Dråpe - Rosenkvarts Dråpe - Rosenkvarts
-20 %
Modell: Anheng
Rose quartz gemstone pendant drop shaped – Dråpeformet rosenkvarts anhengRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og frem..
175,- 219,-
Dråpe - Rød jaspis Dråpe - Rød jaspis
-20 % Utsolgt
Modell: Anheng
Red Jasper pendant drop shaped – Dråpeformet rød jaspis anhengRød jaspis er en av de mest dynamiske og aktiverende av jaspis stenene. Den er en av de mest fysisk healende stener, som gir ro, trygghet og stabilitet. Det er en sterk beskyttende sten som returnerer negativ energi til avsender. D..
199,- 249,-
Dråpeformet Stjernesten
-20 %
Modell: Anheng
Stjernesten anhengStjernestenen får frem kjærlighet og omsorg til deg selv og andre Får det skjulte frem og fremmer klarhet i tanker og syn Hjelper til å samle mot for å gå videre ved stor motgang og nedturLengde anheng: 2,5 cm..
78,- 98,-
Dumortieritt - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Pendant Tumbled Stone Dumortierite with 925 Silver eyeletØnsker du å utvikle dine psykiske krefter, kan det være en fordel å gjøre en psykisk meditasjon hver dag mens du holder en dumortieritt sten i hånden. Den kan øke dine synske og telepatiske evne. Dette er en stein som er utmerket for å st..
263,- 329,-
Englevinge - Lys perlemor - anheng
-20 %
Modell: Anheng
Englevinge - anhengAnheng i lys perlemor. Mønsteret på engelvingen er gravert for hånd.Anheng: 4 cm Totallengde: 4,5 cm Oppheng i rhodiumbelagt sølv 925...
223,- 279,-
Englevinge - Mørk perlemor - anheng
-20 %
Modell: Anheng
Pendant Angel WingEnglevinge - anhengAnheng i mørk perlemor. Mønsteret på engelvingen er gravert for hånd.Anheng: 4 cm Totallengde: 4,5 cm Oppheng i rhodiumbelagt sølv 925...
223,- 279,-
Eternal Knot - Sølvanheng Eternal Knot - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Evighetsknute i sølvDen endeløse knuten eller evighetsknute er en symbolsk knute og en av de åtte lykkelige symbolene.Lengde: ca. 2,2 cm 925 sterling silverAnhenget er nikkel -og blyfrie, samt allergitestetPeter Stone Jewellery kjøper råsølv og produserer sitt eget 925 sterling silv..
223,- 279,-
Fluoritt - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Pendant fluorite – 4 cmFluoritt er en sterk helbreder som påvirker alle chakraene Den renser auraen og er fin for kanalisering Øker energinivået og konsentrasjonsevnen Brukes til å forstå og inspirerer Igangsetter og samler energi om noe spesielt Fluoritt, opptrer i alle mulige fargerLe..
111,- 139,-
Gomati Dråpe Chakra - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Gomati Chakra AnhengGomati chakra steiner har fått sitt navn fra stedet der de opprinnelig ble funnet: ved Gomati elven i India. Det er en hvitfarget stein med små sirkler og er virvlende som et chakra. De anses å være et symbol på den hinduistiske gudinnen Lakshmi. Gomati chakra sies også å lig..
159,- 199,-
Grønn Aventurin - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Pendant green aventurine – 4 cmOverflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig. Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker. Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss. God ved meditasjon og visualisering. Fin for å dempe spenninger og stress, samt oppmuntrer til å gi slipp på gam..
111,- 139,-
Hav Jaspis - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Pendant Tumbled ocean jasper with 925 Silver eyeletHavjaspis er en hjerteåpnende stein som inviterer deg til å kalle på kjærlighet, vennlighet og lykke inn i livet ditt. Energien fra vannet og havet gir havjaspis en beroligende energi til kropp, sinn og ånd. Med sin krystallhelbredende egenska..
239,- 299,-
Hjerte - Ametyst - Anheng Hjerte - Ametyst - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Amethyst gemstone pendant heart shapedMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virker beroligende ..
159,- 199,-
Hjerte - Bergkrystall - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Gemstone heart pendant – crystal quartzBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene Egner seg godt til programmering, og balanserer, fokuserer, transformerer og leder energi meget godt Stimulerer til spirituell oppvåkning og innsikt, og..
79,- 99,-
Hjerte - Bergkrystall - Anheng - 2,5cm
-20 %
Modell: Anheng
Pendant Clear quartz quartzBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene Egner seg godt til programmering, og balanserer, fokuserer, transformerer og leder energi meget godt Stimulerer til spirituell oppvåkning og innsikt, og åpner opp f..
159,- 199,-
Hjerte - Botswana agat - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Pendant Botswana Agate quartzDenne myke, milde lavfrekvente steinen er ideell for å finne ro, balanse og komfort. Til tross for at den er en stein med lavere frekvens, er den ekstremt stabiliserende og beskyttende. Det er en stein som retter seg mot hele kroppen og vesenet vårt. Det forbedrer v..
199,- 249,-
Hjerte - Dumortieritt - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Pendant Heart DumortieriteØnsker du å utvikle dine psykiske krefter, kan det være en fordel å gjøre en psykisk meditasjon hver dag mens du holder en dumortieritt sten i hånden. Den kan øke dine synske og telepatiske evne. Dette er en stein som er utmerket for å stimulere hjernen og sinnet på ma..
199,- 249,-
Hjerte - Grønn Aventurin - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Gemstone heart pendant – green aventurineOverflodstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss God ved meditasjon og visualisering Fin for å dempe spenninger og stress samt oppmuntrer til å gi slipp på..
79,- 99,-
Hjerte - Grønn aventurin - Anheng - 2,5cm Hjerte - Grønn aventurin - Anheng - 2,5cm
-20 %
Modell: Anheng
Pendant Green aventurine quartzGrønn aventurin, overflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig. Fin for å dempe spenninger og stress, samt oppmuntrer til å gi slipp på gamle negative og fryktbaserte tankemønstre. Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker. Fremmer tillit til a..
159,- 199,-
Hjerte - Malakitt - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Gemstone heart pendant – Malachite – with 925 Silver eyeletMalakitt er en kraftfull transformasjonsstein som hjelper til ved forandringer Beskytter og tar opp negative energier og fornyer energien Forløser følelsesmessige blokkeringer og inspirerer til selvutfoldelse Bringer vårt virkelige je..
239,- 299,-
Hjerte - Oransje Aventurin - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Gemstone heart pendant – Orange aventurineOransje aventurin hjelper til å finne indre balanse, i tillegg fremmer den entusiasme, glede og stimulerer kreativitet. Hjelper til å frigjøre tanker som tynger og gir mental plass til ny klarhet og indre veiledning Lar deg oppdage de enkle gledene i l..
79,- 99,-
Hjerte - Røykkvarts - Anheng - 2,5cm Hjerte - Røykkvarts - Anheng - 2,5cm
-20 %
Modell: Anheng
Pendant Smoked quartz quartzNår du mediterer med denne stenen, leder den deg til en høyere tilstand, et sted hvor du kan gi slipp på fortiden og føle deg bedre. Stenen øker humøret ditt og hjelper deg å holde deg balansert i enhver situasjon. Legges røykkvarts i nærheten av datamaskiner, wifi ..
159,- 199,-
Hjerte - Sodalitt - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Sodalite gemstone pendant heart shapedSodalitt er en riktig igangsetter-sten som gir krefter og overskudd Øker åndelig bevissthet og skaper harmoni mellom det bevisste & underbevisste Styrker intuitive evner og fremmer spirituell vekst Bringer inspirasjon og kreativitet Åpner opp for sannhet..
199,- 249,-
Hjerte - Tigerøye - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Pendant Heart Tigers eyeTigerøye er til god hjelp i forhandlinger, da den hjelper eieren med å komme inn til problemets kjerne. Gir overblikk, skarpsindighet og klar tankegang. Forbedrer selvtillit og reduserer usikkerhet og tvil Energirik sten som styrker vilje, selvtillit, beskyttelse, følso..
199,- 249,-
Hjerte med ametyst - Sølv - anheng Hjerte med ametyst - Sølv - anheng
-20 %
Modell: Anheng
Spiritual Love Pendant with Amethyst Stone – 925 Sterling SilverDette fantastiske hjertet hjelper deg med å åpne hjertet ditt og forbinder deg med din indre sannhet og omgir deg med åndelig kjærlighet Ametysten hjelper deg å fremme din åndelige vekst.Med sitt herlige mangfold av lilla nyan..
399,- 499,-
Hon Sha Ze Sho Nen - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Hon Sha Ze Sho Nen Reiki PendantSølvanheng med Hon Sha Ze Sho Nen Reiki symbolPeter Stone Jewellery kjøper rå sølv og produserer sitt eget 925 sterling silver i egen fabrikk. Hvert smykke er håndlagt og håndpolert925 sterling silver Lengde: 2,5 cmSmykkene er nikkel -og blyfrie, sam..
215,- 269,-
Howling Wolf - Sølvanheng Howling Wolf - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Ulveanheng i sølvFlott sittende ulv ulende mot månenAnhenget er nikkel -og blyfrie, samt allergitestetLengde: ca. 2,5 cm 925 sterling silverPeter Stone Jewellery kjøper råsølv og produserer sitt eget 925 sterling silver i egen fabrikk. Hvert smykke er håndlagt og håndpolert..
271,- 339,-
Karibisk blå kalsitt - Sølvanheng Karibisk blå kalsitt - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Blue Caribbean Calcite Pendant – Karibisk blå kalsitt sølvanheng – Karibisk kalsitt er en stein for kommunikasjon, kreativitet og åndelig forbindelse, som også fremmer helbredelse, balanse og indre fred. Den avgir en fredelig og beroligende energi som hjelper deg å stige opp til høyere vibrasjo..
279,- 349,-
Karneol - Oval - Sølvanheng Karneol - Oval - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Carnelian Pendant – SilverGir oss utholdenhet, entusiasme og glede over det som er. Styrker kroppens energibaner, øker arbeidsglede, hjelper oss til å gjøre det vi drømmer om, gir styrke og selvtillit, fjerner tvil og negative tanker. Fin å bruke hvis du har vanskeligheter med å få sagt ting, ..
239,- 299,-
Krysokolla - Sølvanheng Krysokolla - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Pendant Chrysocolla with 925 SilverKrysokolla stein omtales som gudinnens stein.Den gir både mildhet og kraft til energiene dine og kan bringe flyt i livet. Krusokolla er knyttet til lyd, og brukes ofte til å forsterke hvordan vi opplever lyd når vi lager den, og når vi hører den. Holder du..
359,- 449,-
Labradoritt - Oval - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Oval pendant with natural labradorite gemstone in sterling silver.Labradoritt er en transformasjonssten med høy energi. Den fremmer kraft, energi, utholdenhet og konsentrasjon. Hjelper til med ny inspirasjon hvis du føler at du sitter fast i gamle mønstre og forhold. Beskytter mot negative en..
319,- 399,-
Lapis Lazuli - Anheng
-20 % Utsolgt
Modell: Anheng
Pendant Lapis Lazuli – 4 cmLapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraft Gir deg klarhet i dine følelesesmessige blokkeringer Gjør det lettere å snakke i forsamlinger og overvinner skyhet Balanserer og beskytter vennskapLengde: 4 cm Sølvfarget metallinnfatningFarge og ..
143,- 179,-
Lapis lazuli med chakrastener - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Pencil Point Pendant for the Chakras balanceLapis lazuli anheng med 7 chakrastenerLapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraft Gir deg klarhet i dine følelesesmessige blokkeringer Gjør det lettere å snakke i forsamlinger og overvinner skyhet Balanserer og beskytter vennska..
183,- 229,-
Lavastein - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Pendant lava rock – 4 cmLavastein, energistenen som gir deg fornyelsens kraft og stimulerer til å se fremover. Den vil fremme mot, øke din viljestyrke og utholdenhet. Steinen fremhever positiv atferd og vil gi deg utholdenhet til å avslutte ethvert prosjekt eller plan. Balanserer yin og yang...
111,- 139,-
Lilla agat med krystallisering - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Agate pendant with crystallizationLilla agat handler om harmoni, balanse, selvtillit og beskyttelse. Den blir kalt "Sacred Stone Of The Astral" for sine forskjellige evner til å helbrede, øke analytiske ferdigheter og løfte brukeren til høyere, mer åndelige nivåer. Dette er en nydelig stein so..
199,- 249,-
Livets frø - Messing - Anheng
-20 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med livets frø/seed of life symbolLivets frø, det kraftige symbolet for åndelig utvikling Åpner opp for nye veier og ideerDiameter: 4cm MessingFra India..
159,- 199,-
Lotus - Ametyst - Sølvanheng Lotus - Ametyst - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Lotus anheng med ametystMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virker beroligende i tider med f..
319,- 399,-
Lotus - Kobberforgylt messing anheng
-20 %
Modell: Anheng
Lotus kobber forgylt messing anheng med Ohm symbolOhm - symbol på livets energi Gir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarMateriale..
159,- 199,-
Lotus med ametyst - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Lotus anheng med ametystperle – sølvanhengMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv. Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas. Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet. Virker berol..
231,- 289,-
Lotus med symboler
-20 %
Modell: Anheng
Lotus sølvforgylt messing anheng med symbolerMateriale: Messing Størrelse: ca.2,8 cm  ..
159,- 199,-
Lotusblomst - Messing - Anheng
-20 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med lotusblomstDiameter: 4cm MessingFra India..
159,- 199,-
Malakitt - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Pendant malachite synthetic – 4 cmSyntetisk malakitt anhengMalakitt symboliserer styrke av vennskap og styrke av empatisk innsikt. Låser opp hemninger og sosial forlegenhet, slik at du lettere kan få kontakt med menneskene rundt deg.Lengde: 4 cm Sølvfarget metallinnfatningFarge og ..
111,- 139,-
Malakitt - Oval - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Oval pendant with natural malachite gemstone in sterling silver.Malakitt er en kraftfull transformasjonsstein som hjelper til ved forandringer Beskytter og tar opp negative energier og fornyer energien Forløser følelsesmessige blokkeringer og inspirerer til selvutfoldelse Bringer vårt virkeli..
319,- 399,-
Mandala 1 - Messing - Anheng
-20 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med mandala mønsterDiameter: 4cm MessingFra India..
159,- 199,-
Mandala and Yantra - Messing - Anheng
-20 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med yantra symbol. Yantra er geometriske symboler som gir befrielse til sinnet under meditasjon, men også etter at meditasjonen er ferdigDiameter: 4cm MessingFra India..
159,- 199,-
Mandala med Ohm - Messing - Anheng
-20 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med mandala mønster og ohm symbolet.Ohm - symbol på livets energi Gir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnsk..
159,- 199,-
Månesten - Oval - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Oval pendant with natural moonstone gemstone in sterling silver.Månestein, også kalt hvit labradoritt eller regnbuestenMånestenen forsterker din feminine "gudinne" energi. Det er en veldig spesiell og svært åndelig sten som kobler til vibrasjonen til Mother Gaia, og hennes energi. Du kan h..
319,- 399,-
Månesten - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Moonstone pendants – sterling silverMånestenen forsterker din feminine "gudinne" energi. Det er en veldig spesiell og svært åndelig sten som kobler til vibrasjonen til Mother Gaia, og hennes energi.Du kan ha nytte av å bruke månesten anheng eller annen type smykke, hvis du føler deg stresse..
359,- 449,-
Matahari - Månestein - Sølvanheng Matahari - Månestein - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Moonstone pendant – Matahari – sterling silverMånesten fremmer spirituell kontakt, hjelper deg å kartlegge dine mål og velge riktig. Styrker evne til omsorg, kjærlighet og lykke og reduserer egoisme, stress og spenning. Gir indre fred og ro og styrker kjærlighetsforhold. Fremmer intuisjon og ..
399,- 499,-
Merkaba - Bergkrystall - Anheng Merkaba - Bergkrystall - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Clear Quartz - Merkaba PendantMerkaba bergkrystall anhengKraftfullt smykke for balanse mellom kropp, sjel og ånd. Merkabans to forenede tetraeder forbinder det materielle med det åndelige og har en harmonisk påvirkning. Den hjelper oss til å opprettholde eller og gjenoppdage vår indre balans..
159,- 199,-
Merkaba - Grønn kvarts - Anheng Merkaba - Grønn kvarts - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Green Quartz - Merkaba PendantMerkaba i grønn kvartsKraftfullt smykke for balanse mellom kropp, sjel og ånd. Merkabans to forenede tetraeder forbinder det materielle med det åndelige og har en harmonisk påvirkning. Den hjelper oss til å opprettholde eller og gjenoppdage vår indre balanse. ..
159,- 199,-
Merkaba - Rosenkvarts - Anheng Merkaba - Rosenkvarts - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Rose Quartz - Merkaba PendantMerkaba rosenkvarts med sølv anhengKraftfullt smykke for balanse mellom kropp, sjel og ånd. Merkabans to forenede tetraeder forbinder det materielle med det åndelige og har en harmonisk påvirkning. Den hjelper oss til å opprettholde eller og gjenoppdage vår indre..
159,- 199,-
Metatron - Messing - Anheng
-20 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med metatron symbolMetatron symbolet representerer balansen og energien i universet.Diameter: 3,5cm MessingFra India..
143,- 179,-
Ohm
-20 %
Modell: Anheng
Ohm anhengOhm - symbol på livets energiGir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarMateriale: messing Bredde: ca.3,5 cm Lengde: ..
159,- 199,-
Ohm - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Ohm Earrings Rhodium ImitateOhm, symbolet på livets energi. Gir styrke, innsikt, harmoni og balanse.Paua kalles også sjø opal, fordi den har en unik og skinnende perlemorfarge. Den er ikke bare vakker, den har også sterke egenskaper. Øker glede og hjelper oss til å frigøre oss fra sorg og..
183,- 229,-
Ohm - Chakrafarger
-20 %
Modell: Anheng
 Ohm anheng med chakrafargerOhm - symbol på livets energiGir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarBredde: ca.3,3 cm Lengde..
159,- 199,-
Ohm - Gullforgylt messing - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Ohm pendant brass – gold colourOhm - symbol på livets energi Gir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarDiameter: 3,5cm Totallengde..
159,- 199,-
Ohm - Kobber - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Kobberforgylt messing anheng - OhmOhm - symbol på livets energi Gir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarMateriale: messing Bredd..
159,- 199,-
Ohm - Kobberforgylt messing anheng
-20 %
Modell: Anheng
Kobber forgylt messing anheng med Ohm symbolOhm - symbol på livets energi Gir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarMateriale: Mess..
175,- 219,-
Ohm - Messing - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Ohm pendant brass – gold colourOhm - symbol på livets energi Gir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarStørrelse: 1.8 cm Materiale..
111,- 139,-
Ohm - Rosegullforgylt messing anheng
-20 %
Modell: Anheng
Rosegull forgylt messing anheng med Ohm symbolOhm - symbol på livets energi Gir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarMateriale: Me..
175,- 219,-
Ohm - Turkis/Rød
-20 %
Modell: Anheng
Ohm anhengOhm - symbolet på livets energiGir styrke, innsikt, harmoni og balanse Regnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske den viten og kunnskapen du mottarMateriale: metall Diameter: 3 cm  ..
159,- 199,-
Opalitt - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Pendant opalite – 4 cmOpalitt er en menneskeskapt stein som er svært energisk og som er en god "all-round" healing stein Det er en attraktiv stein på grunn av sin vakre glans (blå eller gulaktig) og sin mystiske utstråling. Bidrar til å forbedre kommunikasjon, synske evner og åndelig kommunika..
111,- 139,-
Orgone - Apatitt - Spiral - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Apatite Pendant with Resin and Spiral in Silver PlatingOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Apatitt står for mental kraft, konsentrasjon, kjærlighet, aksept og kosmisk bevissthet. Den stimulerer utviklingen av våre psykiske gaver og åndelig tilpasning, utdyper meditasjon og hjelpe..
143,- 179,-
Orgone - Chakra - Pentagonal
-20 %
Modell: Anheng
Orgonite anheng - PentagonalOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Dette anhenget er spesiallaget for å balansere vårt energifelt og tilføre energier fra krystallene som er i orgonitten. Ved å bruke orgone anhenget kan man bli roligere, oppleve mindre stress og holde unna dårlige en..
199,- 249,-
Orgone - Citrin - Spiral - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Citrine (Treated Amethyst) Pendant with Resin and Spiral in Silver PlatingOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Citrin er en gul kvarts, en såkalt solstein. Den tilfører glede, optimisme, frimodighet, livskraft og varme og fremmer selvsikkerhet og sinnsro. Fremmer også positiv styr..
143,- 179,-
Orgone - Flower Of Life  - Ametyst og bergkrystall
-20 %
Modell: Anheng
Livets blomst orgonite anheng med ametyst og bergkrystallOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Dette anhenget er spesiallaget for å balansere vårt energifelt og tilføre energier fra krystallene som er i orgonitten. Ved å bruke orgone anhenget kan man bli roligere, oppleve mindre st..
231,- 289,-
Orgone - Flower of life - Selenitt Orgone - Flower of life - Selenitt
-20 % Utsolgt
Modell: Anheng
Orgonite pendant flower of life - seleniteLivets blomst orgonitt anheng med selenittOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Dette anhenget er spesiallaget for å balansere vårt energifelt og tilføre energier fra krystallene som er i orgonitten. Ved å bruke orgonitt anhenget kan ma..
231,- 289,-
Orgone - Kyanitt - Spiral - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Kyanite Pendant with Resin and Spiral in Silver PlatingOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Fremmer lojalitet, ærlighet og fred Demper anger og forvirring Åpner opp for det tredje øye chakraet, som kan stimulere synske evner, telepati og kanalisering Fin for å fremme klare drømm..
143,- 179,-
Orgone - Reiki - Shungitt Orgone - Reiki - Shungitt
-20 %
Modell: Anheng
Shungite pendant – Shungitt anheng med reiki symbolOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Dette anhenget er spesiallaget for å balansere vårt energifelt og tilføre energier fra krystallene som er i orgonitten. Ved å bruke orgonitt anhenget kan man bli roligere, oppleve mindre stress..
207,- 259,-
Orgone - Shungitt Orgone - Shungitt
-20 %
Modell: Anheng
Shungite pendantOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Dette anhenget er spesiallaget for å balansere vårt energifelt og tilføre energier fra krystallene som er i orgonitten. Ved å bruke orgonitt anhenget kan man bli roligere, oppleve mindre stress og holde unna dårlige energier fra..
199,- 249,-
Orgone - Shungitt - Arrow Orgone - Shungitt - Arrow
-20 %
Modell: Anheng
Shungite arrow pendant – Shungitt anheng med reiki symbolOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Dette anhenget er spesiallaget for å balansere vårt energifelt og tilføre energier fra krystallene som er i orgonitten. Ved å bruke orgonitt anhenget kan man bli roligere, oppleve mindre ..
199,- 249,-
Orgone - Shungitt - Hjerte Orgone - Shungitt - Hjerte
-20 %
Modell: Anheng
Shungite pendant – Shungitt anheng med reiki symbolOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Dette anhenget er spesiallaget for å balansere vårt energifelt og tilføre energier fra krystallene som er i orgonitten. Ved å bruke orgonitt anhenget kan man bli roligere, oppleve mindre stress..
199,- 249,-
Orgone - Shungitt - Pentagonal Orgone - Shungitt - Pentagonal
-20 %
Modell: Anheng
Shungite pentagonal pendant – Shungitt anheng med reiki symbolOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Dette anhenget er spesiallaget for å balansere vårt energifelt og tilføre energier fra krystallene som er i orgonitten. Ved å bruke orgonitt anhenget kan man bli roligere, oppleve mi..
199,- 249,-
Orgone - Shungitt - Spiral - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Shungite Pendant with Resin and Spiral in Silver PlatingOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Dette anhenget er spesiallaget for å balansere vårt energifelt og tilføre energier fra krystallene som er i orgonitten.Ved å bruke orgonitt anhenget kan man bli roligere, oppleve mindre..
143,- 179,-
Orgone - Smaragd - Spiral - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Emerald Pendant with Resin and Spiral in Silver PlatingOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Dette anhenget er spesiallaget for å balansere vårt energifelt og tilføre energier fra krystallene som er i orgonitten.Ved å bruke orgonitt anhenget kan man bli roligere, oppleve mindre ..
175,- 219,-
Orgone- Chakra - Oval
-20 %
Modell: Anheng
Orgonite anheng - OvalOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Dette anhenget er spesiallaget for å balansere vårt energifelt og tilføre energier fra krystallene som er i orgonitten. Ved å bruke orgone anhenget kan man bli roligere, oppleve mindre stress og holde unna dårlige energier..
199,- 249,-
Orgone- Ohm - Turmalin og Jaspis
-20 %
Modell: Anheng
 Ohm orgonite anheng med sort turmalin og gul jaspisOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Dette anhenget er spesiallaget for å balansere vårt energifelt og tilføre energier fra krystallene som er i orgonitten. Ved å bruke orgone anhenget kan man bli roligere, oppleve mindre str..
231,- 289,-
Orgone- Shungitt - Oval Orgone- Shungitt - Oval
-20 %
Modell: Anheng
Shungite pendant ovalOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Dette anhenget er spesiallaget for å balansere vårt energifelt og tilføre energier fra krystallene som er i orgonitten. Ved å bruke orgonitt anhenget kan man bli roligere, oppleve mindre stress og holde unna dårlige energie..
199,- 249,-
Pietersitt - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Pendant Tumbled pietersite with 925 Silver eyeletDen åndelige betydningen av pietersitt er "sannhetens stein" og er en perfekt krystall å bruke til åndelig eller psykisk arbeid. Pietersitt er den mektigste steinen for å helbrede forhold. Det er en stein som kan reparere broer. Den utvikler empa..
263,- 329,-
Pyritt- Anheng Pyritt- Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Raw pyrite Gemstone pendantPyritt har en unik energimiks som gjør den godt egnet for bruk i ethvert hjem eller på arbeidsplassen. Den fremmer lykke med sin veldig energiske og positive energi. Det er en kraftig beskyttelsesstein som fungerer på det fysiske, eteriske og emosjonelle nivået for å ..
111,- 139,-
Regnbue Fluoritt  - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Fluorite Rainbow Pendant in Sterling Silver 925Fluoritt er en sterk helbreder som påvirker alle chakraene Den renser auraen og er fin for kanalisering Øker energinivået og konsentrasjonsevnen Brukes til å forstå og inspirerer Igangsetter og samler energi om noe spesieltRegnbue fluoritt f..
279,- 349,-
Rhodokrositt - Sølvanheng Rhodokrositt - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Rhodochrosite pendant - sterling silverStone of love and balanceRhodokrositt er en kjærlighetsstein som skaper harmoni mellom mennesker og åpner opp for kjærlighet, tilgivelse og medfølelse. Har en avstressende og spenningsløsende energi som er god mot indre og ytre stress og press. Gir mo..
799,- 999,-
Rhodonitt - Sølvanheng Rhodonitt - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Rhodonite Pendant in Sterling Silver 925Rhodonitt er handlingens sten som hjelper oss å endre situasjoner vi ikke er tilfreds med. Den blir noen ganger referert som "fredens stein" og kan bidra til å løse konflikter. Hjelper oss å bearbeide vonde minner, gir indre balanse og styrke til å gå vi..
239,- 299,-
Rhodonitt - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Pendant Tumbled Stone Rhodonite with 925 Silver eyeletRhodonitt er handlingens sten som hjelper oss å endre situasjoner vi ikke er tilfreds med. Den blir noen ganger referert som "fredens stein" og kan bidra til å løse konflikter. Hjelper oss å bearbeide vonde minner, gir indre balanse og styr..
239,- 299,-
Rosenkvarts - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Pendant Rose Quartz – 4 cmRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og balanse, gir oss tillit og kraft..
111,- 139,-
Rosenkvarts med chakrastener - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Pencil Point Pendant for the Chakras balanceRosenkvarts anheng med 7 chakrastenerRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt..
183,- 229,-
Rød Agat - Anheng Rød Agat - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Agate Pendant – Agat anheng i fri form, ingen anheng er likeAgat er knyttet til lidenskap, selvkjærlighet og utholdenhet. Det sies at den har ingen grenser når det kommer til helbredende egenskaper og fordeler. En ekte flerbruksstein, som mange henvender seg til for en rekke fordeler som kan p..
135,- 169,-
Seed of life - Gullforgylt messing - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Seed of life pendant brass – gold colourSeed of life/ Livets frø – det kraftige symbolet for åndelig utvikling. Åpner opp for nye veier og ideer.Diameter: 2,7cm Totallengde: 4cm Materiale: Messing..
151,- 189,-
Seed of life - Messing - Anheng
-20 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med livets frø symbolLivets frø, det kraftige symbolet for åndelig utvikling Åpner opp for nye veier og ideerDiameter: 3,5cm MessingFra India..
143,- 179,-
Selene - K2 Afghanitt - Sølvanheng Selene - K2 Afghanitt - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
K2-Afghanite pendant – Selene – sterling silverK2 Afghanitt er en unik stein som bare finnes i de snødekte toppene til det nest høyeste fjellet i verden, K-2 i Pakistan. Dette er en ekstremt sjelden og kraftig stein med høy vibrasjon, som hjelper oss å få mer kontroll over våre egne følelser og..
399,- 499,-
Selene - Rosenkvarts - Sølvanheng Selene - Rosenkvarts - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Rose Quartz pendant – Selene – sterling silverRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og balanse, gir..
399,- 499,-
Selenitt - Anheng - 6 cm
-20 %
Modell: Anheng
Rå selenitt stav – anheng – 6 cmLysets budbringer – Selenitt har en meget høy lysfrekvens og bringer lyset inn i materien Det er en sterk healingsten som virker inn på alle plan, både fysisk, psykisk og åndelig Utmerket til både fjern- og nærhealing. Legg den f.eks. på et fotografi under fjern..
183,- 229,-
Selenitt - Leaf - Anheng Selenitt - Leaf - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Selenite Leaf PendantLysets budbringer – Selenitt har en meget høy lysfrekvens og bringer lyset inn i materien Det er en sterk healingsten som virker inn på alle plan, både fysisk, psykisk og åndelig Utmerket til både fjern- og nærhealing. Legg den f.eks. på et fotografi under fjernhealing, el..
159,- 199,-
Selenitt - Luna - Anheng Selenitt - Luna - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Selenite Luna PendantLysets budbringer – Selenitt har en meget høy lysfrekvens og bringer lyset inn i materien Det er en sterk healingsten som virker inn på alle plan, både fysisk, psykisk og åndelig Utmerket til både fjern- og nærhealing. Legg den f.eks. på et fotografi under fjernhealing, el..
159,- 199,-
Selenitt - Oransje -  Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Rå selenitt stav – oransjeLysets budbringer – Selenitt har en meget høy lysfrekvens og bringer lyset inn i materien Det er en sterk healingsten som virker inn på alle plan, både fysisk, psykisk og åndelig Utmerket til både fjern- og nærhealing. Legg den f.eks. på et fotografi under fjernhealin..
159,- 199,-
Shungitt - Scandinavian Shield - Anheng Shungitt - Scandinavian Shield - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Shungitt – polert anhengShungitt, kalt mirakelstenen er et sjeldent mineral som er helt fantastisk, den øker energien din, helbreder, lindrer stress, avgifter, renser kropp og sinn, beskytter mot skadelig EMF, øker fysisk og mental balanse m.mShungitt, er et naturlig mineral med uvanlig samm..
279,- 349,-
Sitron kvarts - Oval - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Oval lemon quartz pendant.Sitronkvarts, også kjent som Oro Verde kvarts, har en vakker sitrongul farge. Den har en høy vibrasjon, så de som er svært sensitive kan synes den er for mye. Den er en lykkesten som utstråler glede og inspirasjon og som lar deg komme gjennom et jobbintervju eller tes..
158,- 198,-
Skytsengel - Bergkrystall - Anheng Skytsengel - Bergkrystall - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Angel pendant rock crystalFlott skytsengel i bergkrystallEngler er budbringere fra høyere riker, som ønsker å tilby oss følelsesmessig støtte og åndelig veiledning. Englebilder og anheng vil hjelpe oss å få kontakt med vår egen skytsengel, som passer på oss og som vil beskytte oss i alt vi b..
159,- 199,-
Skytsengel - Karneol - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Angel pendant carnelianFlott karneol skytsengelEngler er budbringere fra høyere riker, som ønsker å tilby oss følelsesmessig støtte og åndelig veiledning. Englebilder og anheng vil hjelpe oss å få kontakt med vår egen skytsengel, som passer på oss og som vil beskytte oss i alt vi ber om...
159,- 199,-
Small Triskele - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Triskell - sølvanhengDen roterende spiralen med de tre symbolene, symboliserer fremdrift, bevegelse og åndelig utvikling.Smykkene er nikkel -og blyfrie, samt allergitestet925 sterling silver Lengde: ca. 1,6 cmPeter Stone Jewellery kjøper råsølv og produserer sitt eget 925 sterling s..
223,- 279,-
Snøfnugg Obsidian  - Sølvanheng Snøfnugg Obsidian  - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Snowflake Obsidian Pendant – SilverSnøfnugg Obsidian renser kropp og sinn, og løser opp blokkeringer og spenninger. Hjelper deg å se lyset i tunnelen og fremmer balanse til kropp og sinn, og viser vei til vekst og utvikling. Jordingsenergiene til stenen vil sørge for at du har det bra, selv nå..
239,- 299,-
Sodalitt - Anheng Sodalitt - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Sodalite PendantSodalitt anhengSodalitt er en riktig igangsetter-sten som gir krefter og overskudd. Øker åndelig bevissthet og skaper harmoni mellom det bevisste & underbevisste Styrker intuitive evner og fremmer spirituell vekst Bringer inspirasjon og kreativitet Åpner opp for sannhet o..
135,- 169,-
Sodalitt med bergkrystallkule - Anheng Sodalitt med bergkrystallkule - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Sodalite Pendant with QuartzSodalitt anheng med bergkrystallkuleSodalitt er en riktig igangsetter-sten som gir krefter og overskudd. Øker åndelig bevissthet og skaper harmoni mellom det bevisste & underbevisste Styrker intuitive evner og fremmer spirituell vekst Bringer inspirasjon og kre..
183,- 229,-
Sort Agat - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Pendant black agate – 4 cmSort agat er en jordende og beskyttende sten Styrker selvrespekten og gir mot til å overvinne usikkerhet Gir indre styrke og holder deg stødig når beslutninger må tas i utfordrende og stressende situasjoner Beroliger og gir fred i perode med sorgChakra: rotLe..
111,- 139,-
Sort Kyanitt - Råkrystall - Anheng Sort Kyanitt - Råkrystall - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Black Kyanite PendantSort kyanitt har en uvanlige form, den ser ut som en håndholdt vifte eller et havskjell, med et robust og nesten flassende ytre. Steinen er også kjent som "heksekost", på grunn av både dens særegne form og det faktum at den feier og fjerner negativ energi i alle dens former..
119,- 149,-
Sort Obsidian - Oval - Sølvanheng Sort Obsidian - Oval - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Classic marquise pendant – sterling silverSort Obsidian er en jordende stein som er fin for utrensing og avgifting Løser opp blokkeringer og negative energier Hjelper med å overkomme dårlige vaner og avhengighet Gir oppriktighet, ærlighet og dypere innsikt i ens virke og gjøremål Hjelper oss..
319,- 399,-
Sort Turmalin - Råkrystall - Anheng Sort Turmalin - Råkrystall - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Black Tourmaline PendantSort turmalin skyver fra seg negativ energi og er svært beskyttende. Velegnet til bruk under healing og regresjon. Får deg til å gi slipp på det som plager deg. Forener både praktisk arbeidet og kreativ tankegang.Chakra: rotStørrelse cm ± 3-1,5 Nikkelfritt..
111,- 139,-
Spiralbur - sølvfarget
-21 %
Modell: Anheng
Cage Pendant in Silver BathSpiralbur til kjede for oppbevaring av f.eks stener og krystaller.Spiralburet utvider seg så du kan legge inn din favorittstein og bære den som et smykkeStørrelse:20x20mm Sølvfarget messing..
23,- 29,-
Sri Yantra - Messing - Anheng
-20 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med Sri Yantra symbolDiameter: 4,5cm MessingFra India..
159,- 199,-
Tam A Ra Sha - Sølvanheng Tam A Ra Sha - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Tam A Ra Sha PendantSølvanheng med Tam A Ra Sha reiki symbolPeter Stone Jewellery kjøper rå sølv og produserer sitt eget 925 sterling silver i egen fabrikk. Hvert smykke er håndlagt og håndpolert925 sterling silver Lengde: 2,8 cmSmykkene er nikkel -og blyfrie, samt allergitestet..
279,- 349,-
Tigerøye - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Pendant Tiger Eye  – 4 cmTigerøye er til god hjelp i forhandlinger, da den hjelper eieren med å komme inn til problemets kjerne. Gir overblikk, skarpsindighet og klar tankegang. Forbedrer selvtillit og reduserer usikkerhet og tvil Energirik sten som styrker vilje, selvtillit, beskyttelse, føl..
111,- 139,-
Tigerøye med chakrastener - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Pencil Point Pendant for the Chakras balanceTigerøye anheng med 7 chakrastenerTigerøye er til god hjelp i forhandlinger, da den hjelper eieren med å komme inn til problemets kjerne. Gir overblikk, skarpsindighet og klar tankegang. Energirik sten som styrker vilje, selvtillit, beskyttelse, ..
183,- 229,-
Tree of life Pentagram - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Livets tre anheng med pentagramSølvbelagt smykke fra Peter Stones eksklusive Just Like Silver CollectionLivets tre er et symbol på selve skapelsen som hjelper vår underbevissthet, sinn og visdom til et høyere nivå og støtter oss på vår reise til vårt indreJust Like Silver smykkene er bel..
295,- 369,-
Triskele - Anheng Triskele - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Triskell - sølvanhengDen roterende spiralen med de tre symbolene, symboliserer fremdrift, bevegelse og åndelig utvikling.Smykkene er nikkel -og blyfrie, samt allergitestet925 sterling silver Totallengde: ca. 3,5cmPeter Stone Jewellery kjøper råsølv og produserer sitt eget 925 sterli..
319,- 399,-
Tromlet anheng m/sidehull
-20 %
Modell: Anheng
Nydelige håndpolerte anheng i beste kvalitet.Sodalitt, Agat, Sort Obsidian, Bildelandskap Jaspis, Rød Jaspis, Mahogny Obsidian, Unakitt, Grønn aventurin, Bergkrystall, Rosenkvarts, Magnesitt, Tigerøye, Ametyst og Oransje KalsittSodalitt - kommunikasjon, personlig uttrykk og informasjonsflyt...
119,- 149,-
Yaci - Ametyst - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Yací model pendant made of natural stones and sterling silver.Yací (fra Tupi-språket: Jaci) er månen, nattens skytsgudinne og beskytter av elskere. Hun er ansvarlig for å så lengselen i hjertene til krigerne slik at de vender tilbake til kvinnenes armerMed sitt herlige mangfold av lilla nyan..
319,- 399,-
Yaci - Tigerøye - Sølvanheng Yaci - Tigerøye - Sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Yací model pendant made of natural stones and sterling silver.Yací (fra Tupi-språket: Jaci) er månen, nattens skytsgudinne og beskytter av elskere. Hun er ansvarlig for å så lengselen i hjertene til krigerne slik at de vender tilbake til kvinnenes armerTigerøye er til god hjelp i forhandling..
319,- 399,-
Yantra - Messing - Anheng
Nyhet -20 %
Modell: anheng
Bronze PendantVakkert messing anheng med yantra symbol Yantra er geometriske symboler som gir befrielse til sinnet under meditasjon, men også etter at meditasjonen er ferdigDiameter: 4cm MessingFra India..
159,- 199,-
Yin Yang  - Tigerøye - Anheng Yin Yang  - Tigerøye - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Oval pendant with Yin Yang engraved – Tiger eyeOvalt tigerøye anheng med gravert yin yang symbolTigerøye er til god hjelp i forhandlinger, da den hjelper eieren med å komme inn til problemets kjerne. Gir overblikk, skarpsindighet og klar tankegang. Forbedrer selvtillit og reduserer usikkerh..
199,- 249,-
Yin Yang - Ametyst - Anheng Yin Yang - Ametyst - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Oval pendant with Yin Yang engraved – AmethystOvalt ametyst anheng med gravert yin yang symbolMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv. Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas. Beskytter mot ..
199,- 249,-
Yin Yang - Anheng Yin Yang - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Vakkert Yin Yang anheng i perlemorYin Yang er symbolet for livet som eksisterer på grunn av balansen mellom motstridende krefter. Disse to elementene utfyller hverandre og utgjør en høyere enhet.Diameter: 3.5 cm Materiale: perlemorskjell og kobberProduktet er nikkel-, bly- og kadmiumfr..
183,- 229,-
Yin Yang - Bergkrystall - Anheng Yin Yang - Bergkrystall - Anheng
-20 %
Modell: Anheng
Oval pendant with Yin Yang engraved – Crystal quartzOvalt bergkrystall anheng med gravert yin yang symbolBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene Egner seg godt til programmering, og balanserer, fokuserer, transformerer og leder ..
199,- 249,-
Yin Yang - sølvanheng
-20 %
Modell: Anheng
Yin Yang - sølvanhengVakkert lite sølvanheng med det populære yinyang symboletYin Yang er symbolet for livet som eksisterer på grunn av balansen mellom motstridende krefter. Disse to elementene utfyller hverandre og utgjør en høyere enhet.Diameter: 1 cm Totallengde: 1,7 cm 925 Silver..
183,- 229,-
Showing 1 to 193 of 193 (1 Pages)