Duftlys
Menu
Din handlekurv

Duftlys

Skap en koselig stemning hjemme – nydelige duftlys med forskjellige dufter og egenskaper.

Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av dragons blood og med sodalittkrystallerLyset har en behagelig duft av marokkansk rose – Rose har en rik duft som gir en følelse av velbehag. Den er sterkt antidepressiv og sensuell, og er god ved de fleste følelsesmessige problemer med sine sta..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av dragons blood og med sodalittkrystallerLyset har en behagelig duft av dragons blood – for kjærlighet, beskyttelse og for fjerning av negative energier. Bringer balanse, klarhet og skaper fred og ro.Sodalitt er en riktig igangsetter-sten som ..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av Ylang ylang og patsjuli og med krystallmiksLyset har en behagelig duft av Ylang ylang og patsjuli –   Ylang Ylang virker lett beroligende, oppløftende og er et kjent afrodisiakum for å øke seksuell lyst og redusere seksuell angst for både menn ..
299,-
Modell: Duftlys
Organic Goodness duftlys – Sitrongress & krydderOrganisk soyavokslys, fylt med naturlige urter/krydder og eteriske oljer. Den forfriskende duften av sitrongress kombineres med varme krydder som nellik, stjerneanis og kanel. Fylt for hånd i en dekorativ glasskrukke med Flower of life/ Livets bl..
269,-
Modell: Duftlys
Organic Goodness duftlys – Mandarin & laurbærbladOrganisk soyavokslys, fylt med naturlige urter/krydder og eteriske oljer. Den fruktige mandarinen møter jordnære og krydrede noter av laurbærblader i denne livlige blandingen. Fylt for hånd i en dekorativ glasskrukke med Flower of life/ Livets b..
269,-
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.