Duftlys Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Duftlys

Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av ylang ylang og med svarte agat og hvite jaspis krystallstenerLyset har en behagelig duft av ylang ylang – som kan være beroligende og oppløftende. Fin ved følelsesmessige eller fysiske problemer som har med manglende selvtillit å gjøre, den gir ..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av salvie og peppermynte med hvite jaspistkrystallerLyset har en behagelig duft av salvie og peppermynte – Duften av salvie virker beroligende og oppløftende, og er god ved nervøsitet, stress og angst. Energien til salvien har en kraftig vibrasjon ..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av kanel og med tigerøyekrystallerLyset har en behagelig duft av kanel – Har man blitt skuffet over noe i livet eller føler at man ikke vil nå sine mål er kanel fin da den har stimulerende og styrkende egenskaper.På toppen av lyset ligger det t..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av fløyelsmåne og med moseagatkrystallerLyset har en behagelig duft av Fløyelsmåne som innholder toppnoter av mandarin, basilikum, mellomnoter av rosa pepper og treaktige toner, og bunnnoter av granateple, patchouli og musk.Moseagat styrker sel..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av dragons blood og med sodalittkrystallerLyset har en behagelig duft av marokkansk rose – Rose har en rik duft som gir en følelse av velbehag. Den er sterkt antidepressiv og sensuell, og er god ved de fleste følelsesmessige problemer med sine sta..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av jasmin og med rosenkvartskrystallerLyset har en behagelig duft av jasmin – Jasmin stimulerer frigjøring av serotonin, som induserer avslapning og hever stemningen.På toppen av lyset ligger det rosenkvartskrystaller – Rosenkvarts, den store k..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med duft av søt anis/lakris og svarte agatkrystallerLyset har en behagelig duft av søt anis/lakris – som er fin når man føler seg mentalt utmattet, da den har en oppløftende effekt på humøret.På toppen av lyset ligger det svart agatkrystaller – Svart agat er e..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av sitron kaprifol og med tigerøye og grønn aventurinkrystallerLyset har en behagelig duft av sitron kaprifol - Kaprifolen lærer oss å akseptere nåtiden og hjelper de som "lever i fortiden" med å gi slipp.Grønn aventurin, overflodstenen som ska..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av dragons blood og med sodalittkrystallerLyset har en behagelig duft av dragons blood – for kjærlighet, beskyttelse og for fjerning av negative energier. Bringer balanse, klarhet og skaper fred og ro.Sodalitt er en riktig igangsetter-sten som ..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av Ylang ylang og patsjuli og med krystallmiksLyset har en behagelig duft av Ylang ylang og patsjuli –   Ylang Ylang virker lett beroligende, oppløftende og er et kjent afrodisiakum for å øke seksuell lyst og redusere seksuell angst for både menn ..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av fennikel og med ametystkrystallerLyset har en behagelig duft av fennikel –  Psykisk vil denne oljen kunne fremme styrke og mot, og den kan være bra for selvtilliten. Den roer også ned nervesystemet og sies å kunne avverge vonde tanker fra andre...
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av lilje og med granatkrystallerLyset har en behagelig duft av lilje – som er fin mot depresjon og melankoli, da den har en tendens til å bidra til å skape en følelse av beskjedenhet, lykke og en følelse av trygghet.Granat er sannhetens sten, i..
299,-
Modell: Duftlys
Zen Scented Candle Pot – French Lavender and HoneyNydelig zen duftlys med duftene av fransk lavendel og honningLyset kommer i en frostet glassbeholder med en hvit og lilla eske med lokk. Lokket har en lilla dusk hengende.Lavendel virker beroligende, avstressende og fremmer god nattesøvn...
249,-
Showing 1 to 13 of 13 (1 Pages)

Her kan du se noen omtaler fra TrustPilot:

Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: