Duftlys Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Duftlys

Modell: Duftlys
Fire Element Juniper Berry Crystal Chip CandleDe fire elementer: Jord - Luft - Vann - IldDuftlys med nydelig duft av einebær og med ild agatkrystaller Symbolet for ild og dens matchende stjernetegn.Ild agat – knyttet til elementet ild og er en meget beskyttende stein. Den fremmer mot, s..
239,-
Modell: Duftlys
Earth Element Sandalwood Crystal Chip CandleDe fire elementer: Jord - Luft - Vann - IldDuftlys med nydelig duft av sandeltre og med bergkrystaller. Symbolet for jord og dens matchende stjernetegn.Bergkrystall – stimulerer til spirituell oppvåkning og innsikt, emosjonell balanse, vennska..
239,-
Modell: Duftlys
Air Element Neroli Crystal Chip CandleDe fire elementer: Jord - Luft - Vann - IldDuftlys med nydelig duft av neroli og med ametystkrystaller Symbolet for luftr og dens matchende stjernetegn.Ametyst – gir ro, rensing og forvandling. Fremmer åndelig bevissthet og tilfredshet.Når lyset..
239,-
Modell: Duftlys
Water Element Jasmine Crystal Chip CandleDe fire elementer: Jord - Luft - Vann - IldDuftlys med nydelig duft av sjasmin og med akvamarinkrystaller Symbolet for vann og dens matchende stjernetegn.Akvamarin - assosieres med ro, klarhet og harmoni og fremmer vitalitet, renhet, lojalitet, h..
239,-
Modell: Duftsett
Flotte duftsett i vakre gaveeskerKommer i tre forskjellige dufterGolden Buddha - Lilla - Sandeltre Sacred Elephant - Oransje - Amber Divine Temple - Turkis - JasminGaveeskene inneholder: 2 stk duftlys 1 stk aromaolje BambuspinnerDuftlysene og aromaoljeflasken er 6 cm høye og har..
349,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av ylang ylang og med svarte agat og hvite jaspis krystallstenerLyset har en behagelig duft av ylang ylang – som kan være beroligende og oppløftende. Fin ved følelsesmessige eller fysiske problemer som har med manglende selvtillit å gjøre, den gir ..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av kanel og med tigerøyekrystallerLyset har en behagelig duft av kanel – Har man blitt skuffet over noe i livet eller føler at man ikke vil nå sine mål er kanel fin da den har stimulerende og styrkende egenskaper.På toppen av lyset ligger det t..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av fløyelsmåne og med moseagatkrystallerLyset har en behagelig duft av Fløyelsmåne som innholder toppnoter av mandarin, basilikum, mellomnoter av rosa pepper og treaktige toner, og bunnnoter av granateple, patchouli og musk.Moseagat styrker sel..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av dragons blood og med sodalittkrystallerLyset har en behagelig duft av marokkansk rose – Rose har en rik duft som gir en følelse av velbehag. Den er sterkt antidepressiv og sensuell, og er god ved de fleste følelsesmessige problemer med sine sta..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av jasmin og med rosenkvartskrystallerLyset har en behagelig duft av jasmin – Jasmin stimulerer frigjøring av serotonin, som induserer avslapning og hever stemningen.På toppen av lyset ligger det rosenkvartskrystaller – Rosenkvarts, den store k..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med duft av søt anis/lakris og svarte agatkrystallerLyset har en behagelig duft av søt anis/lakris – som er fin når man føler seg mentalt utmattet, da den har en oppløftende effekt på humøret.På toppen av lyset ligger det svart agatkrystaller – Svart agat er e..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av Ylang ylang og patsjuli og med krystallmiksLyset har en behagelig duft av Ylang ylang og patsjuli –   Ylang Ylang virker lett beroligende, oppløftende og er et kjent afrodisiakum for å øke seksuell lyst og redusere seksuell angst for både menn ..
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av fennikel og med ametystkrystallerLyset har en behagelig duft av fennikel –  Psykisk vil denne oljen kunne fremme styrke og mot, og den kan være bra for selvtilliten. Den roer også ned nervesystemet og sies å kunne avverge vonde tanker fra andre...
299,-
Modell: Duftlys
Magic Spell Candle – Krystallys med deilig duft av lilje og med granatkrystallerLyset har en behagelig duft av lilje – som er fin mot depresjon og melankoli, da den har en tendens til å bidra til å skape en følelse av beskjedenhet, lykke og en følelse av trygghet.Granat er sannhetens sten, i..
299,-
Modell: Duftlys
Organic Goodness duftlys – Sitrongress & krydderOrganisk soyavokslys, fylt med naturlige urter/krydder og eteriske oljer. Den forfriskende duften av sitrongress kombineres med varme krydder som nellik, stjerneanis og kanel. Fylt for hånd i en dekorativ glasskrukke med Flower of life/ Livets bl..
269,-
Modell: Duftlys
Organic Goodness duftlys – Frankincense & myrraOrganisk soyavokslys, fylt med naturlige urter/krydder og eteriske oljer. Myrraharpiks og Frankincense, med sin treaktige, krydrede og lett sitronaktige aroma er velkjent for å heve sinnet. Fylt for hånd i en dekorativ glasskrukke med Flower of li..
269,-
Modell: Duftlys
Organic Goodness duftlys – Mandarin & laurbærbladOrganisk soyavokslys, fylt med naturlige urter/krydder og eteriske oljer. Den fruktige mandarinen møter jordnære og krydrede noter av laurbærblader i denne livlige blandingen. Fylt for hånd i en dekorativ glasskrukke med Flower of life/ Livets b..
269,-
Modell: Duftlys
Organic Goodness duftlys – Palo Santo & SedertreOrganisk soyavokslys, fylt med naturlige urter/krydder og eteriske oljer. Rensende og beroligende aroma fra palo santo og sedertre. Fylt for hånd i en dekorativ glasskrukke med Flower of life/ Livets blomst-mønster.Flower of life eller livets..
269,-
Modell: Duftlys
Organic Goodness duftlys – Rose & GeraniumOrganisk soyavokslys, fylt med naturlige urter/krydder og eteriske oljer. Blomsterduftene av søt rose og geranium kommer sammen i dette lysets friske og delikate aroma. Fylt for hånd i en dekorativ glasskrukke med Flower of life/ Livets blomst-mønster...
269,-
Modell: Duftlys
Organic Goodness duftlys – Rose & GeraniumOrganisk soyavokslys, fylt med naturlige urter/krydder og eteriske oljer. Rensende og avslappende duft av salvie og lavendel. Fylt for hånd i en dekorativ glasskrukke med Flower of life/ Livets blomst-mønster.Flower of life eller livets blomst symb..
269,-
Showing 1 to 20 of 20 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: