Duftvoks Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Duftvoks

Stort utvalg av duftvoks med fantastiske og unike dufter. Duftvoks er et godt alternativ til duftlys.

Chakra - Duftvoks Chakra - Duftvoks
-20 %
Modell: Duftvoks
Chakra melts scented wax for oil burnersLegg en voks i en aroma/oljelampe Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen Voksen vil smelte etter få minutter og en behagelig duft av essensielle oljer vil spre seg i rommet Når lyset slukkes, vil voksen stivne og igjen være klar til brukD..
143,- 179,-
Crunchy Leaves - Duftvoks Crunchy Leaves - Duftvoks
-20 %
Modell: Duftvoks
Crunchy Leaves Soy Wax MeltsSom blader på en brosteinsbelagt sti fanger denne treaktige duften essensen av høsten med toppnoter av bergamott, sitron og eukalyptus som fører til et hjerte av varmt krydder og lavendel og slutter med den jordaktige duften av rav, sandeltre, sedertre, patchouli og m..
111,- 139,-
Duftvoks - Lemon Harvest Duftvoks - Lemon Harvest
-20 %
Modell: Duftvoks
Natural Wax Melts - Lemon HarvestNaturlig smeltevoks med deilig sitronduftLegg en voks i en aroma/oljelampe Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen Voksen vil smelte etter få minutter og en behagelig duft av essensielle oljer vil spre seg i rommet Når lyset slukkes, vil voksen s..
151,- 189,-
Lavendel - Duftvoks Lavendel - Duftvoks
-20 %
Modell: Duftvoks
Lavender Eco Soy Wax Melts – mini smeltevoksLavendel har en frisk og delikat blomsterduft med en urteaktig undertone.Lavendel virker beroligende, avstressende og fremmer god nattesøvn. Stimulerer også kjærlighet og romantikk.Legg en voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og ..
111,- 139,-
Lime, Basil & Mandarin - Duftvoks Lime, Basil & Mandarin - Duftvoks
-20 %
Modell: Duftvoks
Lime, Basil & Mandarin Soy Wax MeltsFristende, appetittvekkende blanding av siciliansk lime og saftig bergamott med modne mandariner, vannlevende hvite blomster, pepperaktig basilikum og karvefrø. Basenotene inkluderer myk, fløyelsmyk patchouli og skarp grønn vetiver.Legg en bit voks i en ar..
111,- 139,-
Rainy Day - Duftvoks Rainy Day - Duftvoks
-20 %
Modell: Duftvoks
Rainy Day Soy Wax MeltsEn frisk duft av sitron, lime, bergamott, einer og grønne toner støttet av vanilje, bregne og lavendel som hviler på en ozonisk base av edle tresorter, osoniske noter og rav. Perfekt for grå dager!Legg en bit voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett d..
111,- 139,-
Spiced Pumpkin - Duftvoks Spiced Pumpkin - Duftvoks
-20 %
Modell: Duftvoks
Spiced Pumpkin Eco Soy Wax MeltsDufter som en varm gresskarpai som akkurat kommer ut av ovnen. Noter av krydret ingefær og malt kanel avslutter denne klassiske høstduften.Legg en bit voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen. Voksen vil smelte etter få mi..
111,- 139,-
Spring Time - Duftvoks
-20 %
Modell: Duftvoks
Spring Time Eco Soy Wax Melts – mini smeltevoksLegg en voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen. Voksen vil smelte etter få minutter og en behagelig duft av essensielle oljer vil spre seg i rommet. Når lyset slukkes, vil voksen stivne og igjen være klar til..
111,- 139,-
Vanilla Latte - Duftvoks Vanilla Latte - Duftvoks
-20 %
Modell: Duftvoks
Vanilla Latte Soy Wax MeltsDeilige toner av karamell, kaffe, vanilje og et hint av mandel, som minner om en varm kaffe latte på en kjølig søndagsmorgen.Legg en bit voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen. Voksen vil smelte etter få minutter og en behage..
111,- 139,-
Witches Brew - Duftvoks Witches Brew - Duftvoks
-20 %
Modell: Duftvoks
Witches Brew Soy Wax MeltsDenne søte eksplosjonen av hasselnøtt og pralin vil garantert fortrylle deg.Legg en bit voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen. Voksen vil smelte etter få minutter og en behagelig duft av essensielle oljer vil spre seg i romme..
111,- 139,-
Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.