Duftvoks Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Duftvoks

Modell: Duftvoks
Blackberry Eco Soy Wax Melts – mini smeltevoksNydelig søt duft av bjørnebærLegg en voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen. Voksen vil smelte etter få minutter og en behagelig duft av essensielle oljer vil spre seg i rommet. Når lyset slukkes, vil voks..
139,-
Modell: Duftvoks
Dragons Blood Eco Soy Wax Melts – mini smeltevoksDuftvoks med søte, feminine dufttoner som vil fange hjertet til enhver håpløs romantiker. Sensuell og forførende.Legg en voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen. Voksen vil smelte etter få minutter og e..
139,-
Modell: Duftvoks
Natural Wax Melts - Lemon HarvestNaturlig smeltevoks med deilig sitronduftLegg en voks i en aroma/oljelampe Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen Voksen vil smelte etter få minutter og en behagelig duft av essensielle oljer vil spre seg i rommet Når lyset slukkes, vil voksen s..
189,-
Modell: Duftvoks
Natural Wax Melts - Midnight JasmineNaturlig smeltevoks med deilig jasminduftLegg en voks i en aroma/oljelampe Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen Voksen vil smelte etter få minutter og en behagelig duft av essensielle oljer vil spre seg i rommet Når lyset slukkes, vil vokse..
189,-
Modell: Duftvoks
Cherry Blossom Eco Soy Wax Melts – mini smeltevoksDuft som kombinerer toner av japansk kirsebærblomst og mimosa blomster med underliggende krydder og vaniljetoner.Legg en voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen. Voksen vil smelte etter få minutter og en..
139,-
Modell: Duftvoks
Lavender Eco Soy Wax Melts – mini smeltevoksLavendel har en frisk og delikat blomsterduft med en urteaktig undertone.Lavendel virker beroligende, avstressende og fremmer god nattesøvn. Stimulerer også kjærlighet og romantikk.Legg en voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og ..
139,-
Modell: Duftvoks
Love Potion Eco Soy Wax Melts – mini smeltevoksDuftvoks med søte, feminine dufttoner som vil fange hjertet til enhver håpløs romantiker. Sensuell og forførende.Legg en voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen. Voksen vil smelte etter få minutter og en ..
139,-
Modell: Duftvoks
Sugar Plum Eco Soy Wax Melts – mini smeltevoksLegg en voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen. Voksen vil smelte etter få minutter og en behagelig duft av essensielle oljer vil spre seg i rommet. Når lyset slukkes, vil voksen stivne og igjen være klar til ..
139,-
Modell: Duftvoks
Summer Breeze Eco Soy Wax Melts – mini smeltevoksLegg en voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen. Voksen vil smelte etter få minutter og en behagelig duft av essensielle oljer vil spre seg i rommet. Når lyset slukkes, vil voksen stivne og igjen være klar t..
139,-
Modell: Duftvoks
Wild Rose Eco Soy Wax Melts – mini smeltevoksRose har en rik og delikat blomsterduft.Rose demper nervøsitet og spenninger. Virker beroligende og harmoniserende på både kropp og sjel.Legg en voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen. Voksen vil smelte..
139,-
Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: