Duftvoks Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Duftvoks

Modell: Duftvoks
Black Plum & Rhubarb Soy Wax MeltsEn deilig, fruktig blanding av saftig svart plomme og frisk rabarbra toppet med toner av moden pære og søt fersken.Legg en bit voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen. Voksen vil smelte etter få minutter og en behagelig..
139,-
Modell: Duftvoks
Chakra melts scented wax for oil burnersLegg en voks i en aroma/oljelampe Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen Voksen vil smelte etter få minutter og en behagelig duft av essensielle oljer vil spre seg i rommet Når lyset slukkes, vil voksen stivne og igjen være klar til brukD..
179,-
Modell: Duftvoks
Cosy Jumper Soy Wax MeltsTyll deg inn i en myk genser og nyt de lyse notenen av bergamott og heliotrop som hviler på en base av roseblader og pudderaktig musk. Med denne deilige duften vil du aldri forlate hjemmet.Legg en bit voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette i..
139,-
Modell: Duftvoks
Crunchy Leaves Soy Wax MeltsSom blader på en brosteinsbelagt sti fanger denne treaktige duften essensen av høsten med toppnoter av bergamott, sitron og eukalyptus som fører til et hjerte av varmt krydder og lavendel og slutter med den jordaktige duften av rav, sandeltre, sedertre, patchouli og m..
139,-
Modell: Duftvoks
Dragons Blood Eco Soy Wax MeltsDuftvoks med søte, feminine dufttoner som vil fange hjertet til enhver håpløs romantiker. Sensuell og forførende.Legg en bit voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen. Voksen vil smelte etter få minutter og en behagelig du..
139,-
Modell: Duftvoks
Natural Wax Melts - Lemon HarvestNaturlig smeltevoks med deilig sitronduftLegg en voks i en aroma/oljelampe Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen Voksen vil smelte etter få minutter og en behagelig duft av essensielle oljer vil spre seg i rommet Når lyset slukkes, vil voksen s..
189,-
Modell: Duftvoks
Fireside Soy Wax MeltsKos deg med den rike aromaen av bergamott, sitronblad og varmende krydder forsterket av frisk eukalyptus, lavendel og geranium. Denne duften varmer deg fra innsiden og ut med en base av rød sedertre, massoia-tre, rav, røkelse og musk.Legg en bit voks i en aroma/oljelamp..
139,-
Modell: Duftvoks
First Snow Soy Wax MeltsDenne duften fanger magien til en snørik dag med noter av sprø einer, vintermynte og skarp, frostet sitron.Legg en bit voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen. Voksen vil smelte etter få minutter og en behagelig duft av essensiel..
139,-
Modell: Duftvoks
Key Lime Pie Eco Soy Wax Melts – mini smeltevoksLegg en voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen. Voksen vil smelte etter få minutter og en behagelig duft av essensielle oljer vil spre seg i rommet. Når lyset slukkes, vil voksen stivne og igjen være klar ti..
139,-
Modell: Duftvoks
Lime, Basil & Mandarin Soy Wax MeltsFristende, appetittvekkende blanding av siciliansk lime og saftig bergamott med modne mandariner, vannlevende hvite blomster, pepperaktig basilikum og karvefrø. Basenotene inkluderer myk, fløyelsmyk patchouli og skarp grønn vetiver.Legg en bit voks i en ar..
139,-
Modell: Duftvoks
Midnight Moon Eco Soy Wax MeltsSitrustoner blandet med lavendel, ylang-ylang og krydret skog med en base av moskus og vanilje. Perfekt for netter under fullmåne.Legg en bit voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen. Voksen vil smelte etter få minutter og..
139,-
Modell: Duftvoks
Poisen Apple Soy Wax MeltsDen saftige duften av et skarpt grønt eple med et hint av pære som er nyplukket fra muskmarkene til en hjemsøkt frukthage. Så god at du nesten kunne spise den.Legg en bit voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen. Voksen vil smel..
139,-
Modell: Duftvoks
Rainy Day Soy Wax MeltsEn frisk duft av sitron, lime, bergamott, einer og grønne toner støttet av vanilje, bregne og lavendel som hviler på en ozonisk base av edle tresorter, osoniske noter og rav. Perfekt for grå dager!Legg en bit voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett d..
139,-
Modell: Duftvoks
Spell Bound Soy Wax MeltsDenne fortryllende duften blander friskt gresskar og kremet kokosnøtt med varme, krydrede toner av kassia og nellik. Avslutter med et lag av søt lønn, edeltre og røykfylt bourbonLegg en bit voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen..
139,-
Modell: Duftvoks
Spiced Pumpkin Eco Soy Wax MeltsDufter som en varm gresskarpai som akkurat kommer ut av ovnen. Noter av krydret ingefær og malt kanel avslutter denne klassiske høstduften.Legg en bit voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen. Voksen vil smelte etter få mi..
139,-
Modell: Duftvoks
 Thunderstorm Soy Wax MeltsDenne duften har en frisk ozonisk harmoni med toppnoter av sitrus, eukalyptus og med et hjerte av myke blomster og friske urter som ruller over en base av musk og myke tresorter som får sansene til å prikke.Legg en bit voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et t..
139,-
Modell: Duftvoks
Vanilla Latte Soy Wax MeltsDeilige toner av karamell, kaffe, vanilje og et hint av mandel, som minner om en varm kaffe latte på en kjølig søndagsmorgen.Legg en bit voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen. Voksen vil smelte etter få minutter og en behage..
139,-
Modell: Duftvoks
Warm apple pie Soy Wax MeltsUnn deg selv den deilige duften av eplepai med en dæsj krydder og søt vanilje.Legg en bit voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen. Voksen vil smelte etter få minutter og en behagelig duft av essensielle oljer vil spre seg i r..
139,-
Modell: Duftvoks
Witches Brew Soy Wax MeltsDenne søte eksplosjonen av hasselnøtt og pralin vil garantert fortrylle deg.Legg en bit voks i en aroma/oljelampe. Tenn deretter et telys og sett dette inn i lampen. Voksen vil smelte etter få minutter og en behagelig duft av essensielle oljer vil spre seg i romme..
139,-
Showing 1 to 19 of 19 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: