Engle- og orakelkort
Menu
Din handlekurv

Engle- og orakelkort

Engle- og orakelkort er et fantastisk verktøy for å komme i kontakt med disse åndelige skapningene. Finn kortstokken som passer for deg.

Modell: Engle- og orakelkort
Kyle Greys Angel Prayers Oracle CardsKyle Greys orakelkort er et kraftig åndelig verktøy som viser deg veien til englenes dype visdom og helbredelse som på en måte som vil føles ekte og positivt. Kortene har lyse, moderne bilder sammen med tradisjonell symbolikk. De har kjærlige meldinger fra e..
399,-
Modell: Engle- og orakelkort
Dragon Wisdom Oracle Deck - Christine Arana Fader.Den mystiske verden av drager lover eventyr, kjærlighet og magi. Dragene i denne kortstokken vil forbli ved vår side som åndelige følgesvenner, rådgivere og venner, og gir oss dyp visdom og ubetinget kjærlighet når de bringer frihet, styrke og mo..
499,-
Modell: Engle- og orakelkort
Messages of Life Oracle - Mario DuguayGå inn i en ekstraordinær verden av farger, magi og håp med "Messages of Life" av Mario Duguay. De lysfylte bildene og den inspirerende teksten jobber sammen for å åpne det guddommelige i deg. Mediter over meldingene eller gjenta dem som kraftige, bekrefte..
499,-
Oracle of the 7 Energies - Orakelkort Oracle of the 7 Energies - Orakelkort
Utsolgt
Modell: Engle- og orakelkort
Vakre orakelkort fra Colette Baron - Reid med illustrasjoner fra Jena DellaGrottagiaSyv er et hellig tall, med stor betydning i flere kulturer og trossystemer gjennom historien ... så vel som i vårt daglige liv. Du er kanskje kjent med dine egne syv energisentre, og nå viser Oracle deg hvordan ..
499,-
Modell: Engle- og orakelkort
Seasons of the Witch - Yule Oracle by Lorraine AndersonI århundrer har gamle helbredere feiret den gjenopprettende energien til Yuletide -festivalen, de tradisjonelle harde vintrene som minner oss om vår imponerende evne til å tåle tøffe stormer og finne støtte og trøst med våre kjære.I Seas..
449,-
Modell: Affirmasjonskort
Secrets of the Witch Cards Mysteries and magicks from the cauldron of the wise ones55 visdomskort for å omfavne og feire drømmene dineDisse affirmasjonskortene har kjærlighet, skjønnhet, visdom og en sjelefyllende prakt. Du har selv fått et glimt av hva du er i stand til og hvem du kan være..
399,-
Modell: Engle- og orakelkort
Archangel Oracle Cards - Diana CooperEngler er høyt utviklede åndelige vesener. De er her akkurat nå for å tilby veiledning, svare på spørsmålene dine, akselerere oppstigningen og bringe balanse, glede og fred.Hvert av de 44 kortene i denne vakre kortstokken viser en håndmalt erkeengel, enge..
499,-
Modell: Engle- og orakelkort
Vakre orakelkort fra Colette Baron - Reid med illustrasjoner fra Jena DellaGrottagiaMotta den helbredende energien fra jordens krystaller og deres veiledning med disse unike orakelkortene, der hvert kort har sitt eget budskap. Universet vil føre magi inn i livet ditt, åpne deg for dens meldinge..
499,-
Modell: Engle- og orakelkort
Dragon Oracle CardsOrakel dragekort fra Diana Cooper med vakre illustrasjoner av Carla Lee MorrowDrager er vakre, kloke, åpenhjertige eteriske vesener fra englerikene som blir sendt hit for å hjelpe oss. De opererer på en annen vibrasjonsfrekvens enn oss, og det er grunnen til at de fleste i..
399,-
Modell: Engle- og orakelkort
The Flower of Life Cards: Wisdom of Astar by Denise JarvieLivets blomst inneholder frøet til alle muligheter, essensen av alt begjær. Dette kraftige kreative symbolet som gir navnet sitt til denne kortstokken og pryder baksiden av hvert kort inne i den har et uendelig guddommelig potensial. Diss..
599,-
Modell: Engle- og orakelkort
Vakre orakelkort fra Colette Baron - Reid med illustrasjoner fra Jena DellaGrottagiaKortstokker inneholder 68 kort med en 200 siders guidebok (engelsk)Som lite barn lærte min skotske barnepike meg at alle levende ting har en bevarende åndsvirksomhet, alt fra en summende bie, en velduftende b..
549,-
Modell: Engle- og orakelkort
The Whispers of Healing Oracle Cards - Angela Hartfield with illustrations by Josephine WallThe Whispers of Healing Oracle er her for å hjelpe deg med å gi næring, styrke og gjenopprette deg selv til emosjonell, fysisk og åndelig velvære. Enten du ønsker å helbrede et knust hjerte, løse en arbei..
549,-
Modell: Engle- og orakelkort
Unicorns Oracle by Paolo Barbieri34 meditasjonskort for sjelen. Fra det dagligdagse til magiske, fra flyktige til evige.Den fantastiske essensen av enhjørningen stiger inn i din indre ånd med disse flot kortene. Oppdag en helt unik verden av enhjørninger som overskrider den søte stereotypen..
499,-
Modell: Engle- og orakelkort
Water Temple Oracle by Suzy Cherub – Kunstverk av Laila SavolainenFyll på, blomstre og flyt!Fordyp deg i visdommen til elleve hellige vanntempler og deres gudinnevoktere. En vakker strøm av kreativitet, bevissthet strømmer fra Afrodite, Moder Ganges, Anuket og andre med hellig kunnskap fra h..
499,-
Modell: Engle- og orakelkort
Whispers of Love Oracle Cards - Angela Hartfield with illustrations by Josephine WallWhispers of Love Oracle Cards ble laget for å hjelpe deg med å finne metoder og meldinger for å bygge sterkere, mer kjærlige relasjoner, samtidig som de minner deg om sammenhengen mellom alt i livet ditt. Enten..
549,-
Showing 1 to 15 of 15 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.