Engler Merkaba.no - din alternative nettbutikk
Menu
Din handlekurv

Engler


Engel - Angelitt
-15 %
Modell: Engel
Angel angeliteDisse utskårne englene hjelper oss å få kontakt med vår egen skytsengel, som vil vokte og beskytte oss i alt vi ber om. Hver engel er skåret ut av naturlig krystall og hver har sitt unike mønster og farge.Engler Disse vakre himmelvesene er guds budbringere. De er rene, fulle a..
254,- 299,-
Engel - Bergkrystall
-15 %
Modell: Engel
Angel Rock CrystalDisse utskårne englene hjelper oss å få kontakt med vår egen skytsengel, som vil vokte og beskytte oss i alt vi ber om. Hver engel er skåret ut av naturlig krystall og hver har sitt unike mønster og farge.Engler Disse vakre himmelvesene er guds budbringere. De er rene, ful..
195,- 229,-
Engel - Honning kalsitt
-15 %
Modell: Engel
Honey Calcite - Hand Carved Crystal AngelDisse utskårne englene hjelper oss å få kontakt med vår egen skytsengel, som vil vokte og beskytte oss i alt vi ber om. Hver engel er skåret ut av naturlig krystall og hver har sitt unike mønster og farge.Engler Disse vakre himmelvesene er guds budbr..
195,- 229,-
Engel - Hvit marmor Engel - Hvit marmor
-15 %
Modell: Engel
Angel statuette marble whiteDisse utskårne englene hjelper oss å få kontakt med vår egen skytsengel, som vil vokte og beskytte oss i alt vi ber om. Hver engel er skåret ut av naturlig stein/krystall og hver har sitt unike mønster og farge.Engler Disse vakre himmelvesene er guds budbringere...
382,- 449,-
Engel - Kirsebærkvarts
-15 %
Modell: Engel
Cherry Quartz - Hand Carved Crystal AngelDisse utskårne englene hjelper oss å få kontakt med vår egen skytsengel, som vil vokte og beskytte oss i alt vi ber om. Hver engel er skåret ut av naturlig krystall og hver har sitt unike mønster og farge.Engler Disse vakre himmelvesene er guds budbr..
195,- 229,-
Engel - Kleberstein Engel - Kleberstein
-15 %
Modell: Engel
Angel statuette soapstone naturalDisse utskårne englene hjelper oss å få kontakt med vår egen skytsengel, som vil vokte og beskytte oss i alt vi ber om. Hver engel er skåret ut av naturlig stein/krystall og hver har sitt unike mønster og farge.Engler Disse vakre himmelvesene er guds budbrin..
382,- 449,-
Engel - Lapis Lazuli
-15 %
Modell: Engel
Angel lapis lazuliDisse utskårne englene hjelper oss å få kontakt med vår egen skytsengel, som vil vokte og beskytte oss i alt vi ber om. Hver engel er skåret ut av naturlig krystall og hver har sitt unike mønster og farge.Engler Disse vakre himmelvesene er guds budbringere. De er rene, ful..
212,- 249,-
Engel - Snøfnugg Obsidian
-15 %
Modell: Engel
Snowflake Obsidian - Hand Carved Crystal AngelDisse utskårne englene hjelper oss å få kontakt med vår egen skytsengel, som vil vokte og beskytte oss i alt vi ber om. Hver engel er skåret ut av naturlig krystall og hver har sitt unike mønster og farge.Engler Disse vakre himmelvesene er guds ..
212,- 249,-
Engel - Snøkvarts
-15 %
Modell: Engel
White Quartz - Hand Carved Crystal AngelDisse utskårne englene hjelper oss å få kontakt med vår egen skytsengel, som vil vokte og beskytte oss i alt vi ber om. Hver engel er skåret ut av naturlig krystall og hver har sitt unike mønster og farge.Engler Disse vakre himmelvesene er guds budbri..
195,- 229,-
Engel grønn aventurin
-15 %
Modell: Engel
Angel aventurinDisse utskårne englene hjelper oss å få kontakt med vår egen skytsengel, som vil vokte og beskytte oss i alt vi ber om. Hver engel er skåret ut av naturlig krystall og hver har sitt unike mønster og farge.Engler Disse vakre himmelvesene er guds budbringere. De er rene, fulle ..
195,- 229,-
Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

×
og få 10% på ditt neste kjøp.

Hold deg oppdatert med nyheter, nye produkter og spesielle tilbud kun til våre medlemmer på e-post.

Velkommen til Merkabas verden.

* E-post: