Menu
Din handlekurv

KARMA RØKELSE


Modell: Røkelsessett
Karma Asian Spice incense sticks.Flott røkelsessett - Asiatisk krydder 40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder.Bruk av røkelsespinner er enkelt. Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelsesholder Nyt d..
139,-
Modell: Røkelsessett
Karma jasmine incense conesFlott røkelsessett med jasmin 40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001- inspirert røkelsesholderJasmine er perfekt for å styrke mentale- og følelsesladde bånd Fokuserer mer på indre enn ytre skjønnhet, derfor er jasmine perfekt for å styrke både kjærlighet-..
139,-
Modell: Røkelsessett
Karma jasmine incense sticksFlott røkelsessett med jasmin 40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholderJasmine er perfekt for å styrke mentale- og følelsesladde bånd Fokuserer mer på indre enn ytre skjønnhet, derfor er jasmine perfekt for å styrke både kjærlig..
139,-
Karma - Lavendel - Røkelsespinner Karma - Lavendel - Røkelsespinner
Populær
Modell: Røkelsessett
Karma lavender incense sticksFlott røkelsessett med lavendel 40 deilige røkelsespinner  med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholderLavendel virker beroligende, avstressende og fremmer god nattesøvn Stimulerer også kjærlighet og romantikkHøyde: 30.5 cm Bredde: 6.5 cm  ..
139,-
Karma - Lavendel- Røkelseskjegler Karma - Lavendel- Røkelseskjegler
Populær
Modell: Røkelsessett
Karma lavender incense conesFlott røkelsessett med levendel 40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholderLavendel virker beroligende, avstressende og fremmer god nattesøvn Stimulerer også kjærlighet og romantikkHøyde: 16,5 cm Bredde: 6,5 cm  ..
139,-
Modell: Røkelsessett
Karma Lemongrass incense sticks.Flott røkelsessett - Sitrongress 40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder.Sitrongress har en frisk sitron- og gressaktig duft Den kan virke stimulerende, oppkvikkende og energigivende.Bruk av røkelsespinner er enkelt. T..
139,-
Modell: Røkelsessett
Karma Musk incense sticks.Flott røkelsessett - Musk 40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder.Bruk av røkelsespinner er enkelt. Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelsesholder Nyt de friske og energig..
139,-
Modell: Røkelsessett
Karma Nag Champa incense sticksFlott røkelsessett - Nag Champa 40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder.Nag champa lukten er karakteristisk og ikke for overveldende, treaktig og frisk med hint av sandeltre.Bruk av røkelsespinner er enkelt. Tenn opp, ve..
139,-
Modell: Røkelsessett
Karma Ocean incense sticks.Flott røkelsessett - Ocean 40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder.Bruk av røkelsespinner er enkelt. Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelsesholder Nyt de friske og energ..
139,-
Modell: Røkelsessett
Karma rose incense sticksFlott røkelsessett med rose 40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholderRose demper nervøsitet og spenninger Virker beroligende og harmoniserende på både kropp og sjel Åpner oss for verden og viser oss kjærlighetens kildeHøyde: 30..
139,-
Modell: Røkelsessett
Karma sandalwood incense conesFlott røkelsessett med sandeltre 40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001- natt inspirert røkelsesholderSandeltre brukes for å påkalle enhver guddommelig skapning eller troskap Anbefalt for de som ønsker å helliggjøre et sted i hjemmetHøyde: 16,5 cm ..
139,-
Modell: Røkelsessett
Karma sandalwood incense sticksFlott røkelsessett med sandeltre 40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001- natt inspirert røkelsesholderSandeltre brukes for å påkalle enhver guddommelig skapning eller troskap Anbefalt for de som ønsker å helliggjøre et sted i hjemmetHøyde: 30.5 cm ..
139,-
Showing 1 to 12 of 21 (2 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer