Menu
Din handlekurv

RØKELSESSETT


Modell: Røkelsespinner
Throat Chakra Incense Sticks - Vishuddha Flott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til hals chakraetRøkelsen representerer hals chakraet som er knyttet til kommunikasjon og kreativitetRøkelsen har en deilig duft av blåbærInneholder:30 stk røkelsespinner1 stk røkelsesholder i..
129,-
Modell: Røkelsespinner
Heart Chakra Incense Sticks - Anahata Flott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til hjerte chakraetRøkelsen representerer hjerte chakraet som er knyttet til medfølelse og sympatiRøkelsen har en deilig duft av mynteInneholder:30 stk røkelsespinner1 stk røkelsesholder i treHøy..
129,-
Modell: Røkelsespinner
Crown Chakra Incense Sticks - SahasraraFlott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til kronechakraetRøkelsen representerer krone chakraet som er knyttet til intelligensRøkelsen har en deilig duft av bjørnebærInneholder:30 stk røkelsespinner1 stk røkelsesholder i treHøyde: 28 ..
129,-
Modell: Røkelsespinner
Root Chakra Incense Sticks - Muladhara Flott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til rot chakraetRøkelsen representerer rot chakraet som er knyttet til stabilitet, jording og velstandRøkelsen har en deilig duft av jordbærInneholder:30 stk røkelsespinner1 stk røkelsesholder i..
129,-
Chakra - Røkelsessett Chakra - Røkelsessett
Nyhet
Modell: Røkelsessett
Chakra Incense Balancing KitI settet finnes det syv forskjellige røkelsespakker der hver og en representerer et chakra. Røkelsesbrenner i tre følger også med.Krone chakra - intelligens, bevissthet - Bjørnebær Tredje øye chakra - intuisjon, oppfatning, fantasi - Lavendel Hals chakra - komm..
149,-
Modell: Røkelsespinner
Sacral Chakra Incense Sticks - Swadhistana Sakral også kalt harachakraFlott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til sakral chakraet.Røkelsen representerer sakral chakraet som er knyttet til kreativitet, seksualitet og fysisk og psykisk balanse. Røkelsen har en deilig duft av..
129,-
Modell: Røkelsespinner
Solar Plexus Chakra Incense Sticks - ManipuraFlott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til solarplexus chakraet Røkelsen representerer solarplexus chakraet som er knyttet til selvtillit og personlig kraftRøkelsen har en deilig duft av sitronInneholder: 30 stk r..
129,-
Modell: Røkelsespinner
Third Eye Chakra Incense Sticks - AjnaFlott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til tredje øye/panne chakraetRøkelsen representerer tredje øye chakraet som er knyttet til intuisjon og oppfatningRøkelsen har en deilig duft av lavendelInneholder:30 stk røkelsespinner1 stk røk..
129,-
Modell: Røkelsessett
Dreamcatcher - Magical Dreams - IncenceMagical Dreams - en unik blanding av bergamot, orkide, jasmin og fiol. Fremmer en følelse av avslapning og ro.Flott røkelsessett med 40 stk røkelsespinner og en glitrende mosaikk røkelsesholderNB! Røkelsessettet på venstre side av bildeHøyde: 3..
139,-
Modell: Røkelsessett
Dreamcatcher - Sweet DreamsSweet Dreams kombinerer de elegante aromaene fra kaprifol og rosa grapefrukt, som hjepler til å stresse ned og roe tankene. Flott røkelsessett med 40 stk røkelsespinner og en glitrende mosaikk røkelsesholderNB! Røkelsessettet på høyre side av bildeHøyde: 3..
139,-
Modell: Røkelsessett
Karma Asian Spice incense sticks. Flott røkelsessett - Asiatisk krydder40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder. Bruk av røkelsespinner er enkelt.Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelsesholderNyt de friske og ..
139,-
Karma - Jasmin - Røkelseskjegler Karma - Jasmin - Røkelseskjegler
Populær
Modell: Røkelsessett
Karma jasmine incense cones Flott røkelsessett med jasmin40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001- inspirert røkelsesholder Jasmine er perfekt for å styrke mentale- og følelsesladde båndFokuserer mer på indre enn ytre skjønnhet, derfor er jasmine perfekt for å styrke både kjærlighet- og vennska..
139,-
Showing 1 to 12 of 41 (4 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer