Menu
Din handlekurv

Eteriske oljer

Modell: eterisk olje
BasilBasilikum oljen destilleres fra krydderurten og har en varm krydderaktig urteduftGlimrende olje når det gjelder å skjerpe hjernen til å huske bedre og motvirke utbrenthet. Super mot eksamensnerver. Styrker nervene ved frykt, angst, tretthet og nedstemthet. Basilikum stimulerer blodsir..
139,-
Modell: eterisk olje
Benzoin utvinnes fra treets harpiks og har en varm og søtlig vaniljeaktig duft.Virker beroligende og avslappende og lindrer nervøvitet og stress Fin ved massasje av trette muskler10 ml Fra FilippineneDenne oljen er av høy kvalitetEteriske oljer kan brukes til så mangt, i diffusere,..
139,-
Modell: eterisk olje
BergamotBergamott oljen utvinnes ved kaldpressing av skallet til en liten appelsinlignende fruktHar en nydelig lett søtlig og sitrusaktig aroma som fremmer en avslappende og glad følelseBergamott er en av de mest populære terapeutiske oljene vi har. Den brukes i aromaterapi for å behand..
139,-
Modell: eterisk olje
JuniperberryOljen utvinnes via dampdestillasjon av einebær som har en ren og frisk duft, krydret med balsamaktig aromaEinebær stimulerer og styrker nerver, og er mye brukt innen ayurvedisk medisin. Virker stimulerende ved dårlig hukommelse, tretthet og nervøs anspenthet Renser luften i rom..
139,-
Modell: eterisk olje
FrankincenseOljen kaldpresses fra treets kvae, og har en søt, varm og treaktig duftVirker svært oppløftende, og er gunstig hvis du føler deg stresset, sliten eller overarbeidet. Fremmer selvtillit og kan være til hjelp for personer som har en tendens til å dvele ved tidligere begivenheter, ..
139,-
Modell: eterisk olje
GeraniumOljen dampdestilleres fra plantens blomster, blader og stilkerHar en søt blomsterduft med undertoner av rose og mynteRegnes for å ha antidepressive og sedative egenskaper og kan anvendes ved spenninger og stress. Styrker, stimulerer og løfter humøret. Det er en avslappende olje..
189,-
Modell: eterisk olje
GrapefruitOljen kaldpresses fra fruktskallet til grapefruktenHar en behagelig og forfriskende sitrus duftKan virke rensende på vår aura, og gjøre oss mer mottakelig for å være intuitive Fin å bruke i massasjeblandinger mot hodepine og migrene Super å bruke i dusjen før en hektisk dag ..
139,-
Modell: eterisk olje
Ho WoodDampdestilleres fra treets blader, kvist og barkHar en varm, søtlig duft med florale undertonerDenne oljen virker beroligende, et godt valg når man trenger å stresse ned og slappe av Styrker og stimulerer sinnet10 ml Fra KinaDenne oljen er av høy kvalitetEteriske olj..
139,-
Modell: eterisk olje
GingerOljen destilleres fra plantens røtter og har en søtlig, varm og sensuell krydderduftKan virke styrkende på immunforsvar ved forkjølelse, tett nese og lett hoste Mentalt fin for utmattelse og trøtthet, skjerper konsentrasjonen og bedrer hukommelsen God å bruke som massasjeolje ved mus..
189,-
Modell: eterisk olje
CinnamonOljen destilleres fra kanelblader og har en varm krydderduft av kanel.Kanelolje sies å være beroligende med kraftige antiseptiske egenskaper. Når den brukes i en oljebrenner vil oljen kunne hjelpe på forkjølelse og bronkitt. Den kan lette på ulike fordøyelsesproblemer, kvalme og opp..
139,-
Modell: eterisk olje
LimeOljen presses fra skallet til umodne limefrukterDen har en varm og litt syrlig sitrusduftKan virke oppkvikkende, styrkende og prestasjonsfremmende; og sammen med de febernedsettende og antiseptiske egenskapende er dette en fin olje å bruke når prestasjonsangsten eller influensaen tru..
139,-
Modell: eterisk olje
MarjoramOljen utvinnes ved vanndampdestillasjon av tørkede blomstrende planterDen har en varm, treaktig og kamferaktig aromaMerian virker varmende og beroligende Dens beroligende egenskaper kan være fin mot angst, spenninger, søvnløshet og nervøs uro Kan være effektiv ved forskjellige ..
139,-
Showing 1 to 12 of 28 (3 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer