Menu
Din handlekurv

Eteriske oljer

Modell: eterisk olje
OrangeOljen fremstilles ved kaldpressing av skall fra appelsiner, og har en deilig og kraftig sitrusduftBeroliger og oppløfter. Sies å hjelpe ved depresjon og melankoli. Oljen stimulerer blodsirkulasjonen og er fin å bruke i massasjeblandinger ved stive og ømme muskler. Ved kvalme eller reisesyke ka..
139,-
Modell: eterisk olje
Basil Basilikum oljen destilleres fra krydderurten og har en varm krydderaktig urteduftGlimrende olje når det gjelder å skjerpe hjernen til å huske bedre og motvirke utbrenthet. Super mot eksamensnerver. Styrker nervene ved frykt, angst, tretthet og nedstemthet.Basilikum stimulerer blodsirkulasjonen..
139,-
Modell: eterisk olje
Benzoin utvinnes fra treets harpiks og har en varm og søtlig vaniljeaktig duft. Virker beroligende og avslappende og lindrer nervøvitet og stressFin ved massasje av trette muskler10 mlFra FilippineneDenne oljen er av høy kvalitetEteriske oljer kan brukes til så mangt. I oljebrennere, aromalamper, sp..
139,-
Modell: eterisk olje
Eucalyptus Oljen destilleres av blad og kvister fra eukalyptustreetHar en frisk, ren og litt søtlig mentolduftKan virke varmende og uttørkende, og har kraftige antiseptiske egenskaper. Tradisjonelt er oljen brukt medisinsk ved forkjølelse, feber, revmatisme og muskelsmerter.Oppkvikkende og styrkende..
139,-
Modell: eterisk olje
Frankincense Oljen kaldpresses fra treets kvae, og har en søt, varm og treaktig duftVirker svært oppløftende, og er gunstig hvis du føler deg stresset, sliten eller overarbeidet. Fremmer selvtillit og kan være til hjelp for personer som har en tendens til å dvele ved tidligere begivenheter, noe som ..
139,-
Modell: eterisk olje
GeraniumOljen dampdestilleres fra plantens blomster, blader og stilker Har en søt blomsterduft med undertoner av rose og mynteRegnes for å ha antidepressive og sedative egenskaper og kan anvendes ved spenninger og stress Styrker, stimulerer og løfter humøret.Det er en avslappende olje, samtidig som ..
189,-
Modell: eterisk olje
GrapefruitOljen kaldpresses fra fruktskallet til grapefruktenHar en behagelig og forfriskende sitrus duftKan virke rensende på vår aura, og gjøre oss mer mottakelig for å være intuitiveFin å bruke i massasjeblandinger mot hodepine og migreneSuper å bruke i dusjen før en hektisk dagKan bidra til å de..
139,-
Modell: eterisk olje
Ho WoodDampdestilleres fra treets blader, kvist og bark Har en varm, søtlig duft med florale undertonerDenne oljen virker beroligende, et godt valg når man trenger å stresse ned og slappe avStyrker og stimulerer sinnet10 mlFra KinaDenne oljen er av høy kvalitetEteriske oljer kan brukes til så mangt...
139,-
Modell: eterisk olje
GingerOljen destilleres fra plantens røtter og har en søtlig, varm og sensuell krydderduft Kan virke styrkende på immunforsvar ved forkjølelse,  tett nese og lett hosteMentalt fin for utmattelse og trøtthet, skjerper konsentrasjonen og bedrer hukommelsenGod å bruke som massasjeolje ved muskelve..
139,-
Modell: eterisk olje
Oljen fremstilles ved damp destillasjon av blomsterknoppene fra lavendelbusken og har en frisk og delikat blomsterduft med en urteaktig undertone.Denne oljen er en av de mest populære og anvendelige av oljene vi harDen er smertestillende, bekjemper virus og bakterier, samtidig som den letter på symp..
129,-
Modell: eterisk olje
LimeOljen presses fra skallet til umodne limefrukterDen har en varm og litt syrlig sitrusduftKan virke oppkvikkende, styrkende og prestasjonsfremmende; og sammen med de febernedsettende og antiseptiske egenskapende er dette en fin olje å bruke når prestasjonsangsten og infuensaen truerStimulerer blo..
139,-
Modell: eterisk olje
TangerineMandarineoljen kaldpresses fra skallet til usprøytede, modne mandariner og har en frisk og søt sitrusduftDen har tilsvarende egenskaper som appelsinoljenKan virke oppløftende og beroligende på sinnet, og er fin ved stress, melankoli, motløshet, tristhet, depresjon og følelsesmessig tomhetDe..
139,-
Showing 1 to 12 of 26 (3 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer