Menu
Din handlekurv

TIBETANSK RØKELSE


Tibetansk røkelse - Agarwood Tibetansk røkelse - Agarwood
Populær -10 %
Modell: Tibetansk røkelse
Agarwood er veldig populær i Tibet og er kjent som "Guds tre" Den har en rik og mektig, søt og treaktig aromaSuper å bruke ved meditasjon, åpner opp for underbevisstheten og balanserer din indre chi. Fin ved åndelige reiser da den åpner opp for mental klarhet  100% naturlige røkelsespin..
122,- 135,-
Modell: Tibetansk røkelse
Tibetansk sedetre røkelseHar en litt tung treaktig aromaOrdet cedar betyr "kraftig åndelig styrke" og er et symbol på tro. Virker beroligende og åpnende. Reduserer nervøs spenning og stress og fremmer indre styrke og mot. Fin ved meditasjon100% naturlige røkelsespinner, Laget for hånd i tibetanske k..
135,-
Tibetansk røkelse - Frankincense Tibetansk røkelse - Frankincense
Populær -10 %
Modell: Tibetansk røkelse
Frankincense også kalt Olibanum eller Virak Har en treaktig og krydderliknende aromaDenne deilige røkelsen hjelper oss med styrke og klarhet under meditasjon, demper stress, fjerner frykt og nervøs spenning, demper bekymring og letter mareritt, åpner høyere energisentre, styrker selvtillit og f..
122,- 135,-
Tibetansk røkelse - Guggul Tibetansk røkelse - Guggul
Populær
Modell: Tibetansk røkelse
Guggul, eller Bdellium, har en behagelig varm, litt søt, balsamico, urteaktig aroma I India, Nepal og Tibet er guggul en av de viktigste ingrediensene for medisinske, åndelige og magiske formål. Mye brukt i tradisjonell ayurvedisk medisin. Er rensende og oppklarende, øker ens energi og gir en genere..
135,-
Modell: Tibetansk røkelse
Tibetansk Hellig basilikum, eller Tulsi, er kjent som "king of the plants"Denne duften gjør deg avslappet og konsentrert på samme tid, og er kjent for sin oppløftende effekt på et deprimert humør  100% naturlige røkelsespinner, Laget for hånd i tibetanske klostre etter gamle oppskrifte..
135,-
Modell: Tibetansk røkelse
Juniper, eller einebær, har en ren og frisk duft med balsamaktig aromaEinebær stimulerer og styrker nerver, og er mye brukt  innen ayurvedisk medisin. Renser luften i rommet og har en beroligende effekt100% naturlige røkelsespinner Laget for hånd i tibetanske klostre etter gamle oppskrifterRøke..
135,-
Tibetansk røkelse - Mokchhya (Nirvana) Tibetansk røkelse - Mokchhya (Nirvana)
-10 %
Modell: Tibetansk røkelse
Tibetansk Mokchhya (Nirvana) RøkelseDenne røkelsen er en spesiell blanding av himalaya-aromatiske urter og planter, har blitt  brukt av buddhistiske utøvere i århundrer. Ghanten khampa, lhasanga shukpa, pangpoe, balu, nellikspiker og kanel finnes i denne røkelsen som blir tent for fjellet med øn..
122,- 135,-
Modell: Tibetansk røkelse
Nag Champa røkelseLukten er karakteristisk og ikke for overveldende. Treaktig og frisk med hint av sandeltre.100% naturlige røkelsespinner Laget for hånd i tibetanske klostre etter gamle oppskrifterRøkelsespinnene inneholder ulike urter fra HimalayaHåndrullet uten bruk av bambuspinner og pakket i øk..
135,-
Tibetansk røkelse - Sandalwood Tibetansk røkelse - Sandalwood
Populær
Modell: Tibetansk røkelse
Sandeltre har en litt søtlig, bitter aroma Denne røkelsen er kjempefin ved meditasjon. Den er mye brukt i ayurvedisk og tibetansk medisin og kan nyttiggjøre seg for lindring av blant annet hodepine og migrene100% naturlige røkelsespinner, Laget for hånd i tibetanske klostre etter gamle oppskrifterRø..
135,-
Modell: Tibetansk røkelse
Spikenard også kalt Jatamansi har en musk krydret, treaktig aromaRoer ned kropp og sinn og fin ved meditasjon da den fremmer avslapning. Siden den har lindrende og beroligende egenskaper, kan den brukes til å fremme søvn hos personer som lider av søvnløshet. 100% naturlige røkelsespinner, Lage..
135,-
Modell: Tibetansk røkelse
Valerian, også kjent som vendelrot har en karakteristisk og kraftig duftDenne røkelsen reduserer stress og irritabilitet, beroliger og fremmer bedre nattesøvn100% naturlige røkelsespinner, Laget for hånd i tibetanske klostre etter gamle oppskrifterRøkelsespinnene inneholder ulike urter fra HimalayaH..
135,-
Showing 1 to 11 of 11 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer