Menu
Din handlekurv

RØKELSESKJEGLER


Modell: Røkelseskjegler
Amber også kalt rav, har en behagelig og aromatisk duftDenne behagelige duften er til god hjelp ved meditasjon og avspenning, øker også konsentrasjonen ved studier og lesingRøkelseskjeglene er håndlaget av høy kvalitetDe tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flammen ut og kj..
49,-
Modell: Røkelseskjegler
Frankincense også kalt Olibanum eller VirakHar en treaktig og krydderliknende aromaDenne deilige røkelsen hjelper til med styrke og klarhet under meditasjon, demper stress, fjerner frykt og nervøs spenning, åpner høyere energisentre, styrker selvtillit og fremmer din personlighetRøkelseskjeglene er ..
49,-
Modell: Røkelseskjegler
Goloka Chakra incense backflow conesKjeglene tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flammen ut og kjeglen settes på en Backflow brennerDet vil komme røyk ut på undersiden av kjeglen som vil spre seg rundt. Kjempekul effekt!24 stk kjegler kommer i en hendig tinnboksBrennetid c..
159,-
Modell: Røkelseskjegler
Goloka Dragon Blood incense backflow conesRøkelsesduft med en sensuell duft av sandeltre, patsjuli og amber og et hint av tropiske blomster.For kjærlighet, beskyttelse og for fjerning av negative energier. Bringer balanse og klarhet, skaper fred og ro.Kjeglene tennes ved å sette ild til spissen av..
159,-
Goloka Hvit Salvie - Backflow Røkelse
Utsolgt
Modell: Røkelseskjegler
Goloka White Sage Backflow Incense ConesDuften av Salvie virker beroligende og oppløftende, og er god ved nervøsitet, stess og angstHvit salvie brukes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekterBrukes gjerne før meditasjon, healing m.mKjeglene tennes ved å set..
159,-
Modell: Røkelseskjegler
Goloka Jasmine incense backflow conesJasmine er perfekt for å styrke mentale- og følelsesladde båndFokuserer mer på indre enn ytre skjønnhet, derfor er jasmine perfekt for å styrke både kjærlighet- og vennskapsforholdKjeglene tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flammen ut ..
159,-
Modell: Røkelseskjegler
Goloka Lavender incense backflow conesLavendel virker beroligende, avstressende og fremmer god nattesøvnStimulerer også kjærlighet og romantikkKjeglene tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flammen ut og kjeglen settes på en Backflow brennerDet vil komme røyk ut på underside..
159,-
Modell: Røkelseskjegler
Goloka Palo Santo Backflow Incense ConesPalo Santo kalles gjerne "Det Hellige Treet" og kommer fra PeruDen har en fin sitrus aroma med underliggende toner av tre og krydderliknende aromaFremmer initiativ og øker kreativitetKjeglene tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flamm..
159,-
Modell: Røkelseskjegler
Goloka Rose incense backflow conesRose demper nervøsitet og spenningerVirker beroligende og harmoniserende på både kropp og sjelÅpner oss for verden og viser oss kjærlighetens kildeKjeglene tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flammen ut og kjeglen settes på en Backflow bre..
159,-
Karma - Jasmin - Røkelseskjegler Karma - Jasmin - Røkelseskjegler
Populær
Modell: Røkelsessett
Karma jasmine incense cones Flott røkelsessett med jasmin40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001- inspirert røkelsesholder Jasmine er perfekt for å styrke mentale- og følelsesladde båndFokuserer mer på indre enn ytre skjønnhet, derfor er jasmine perfekt for å styrke både kjærlighet- og vennska..
139,-
Karma - Lavendel- Røkelseskjegler Karma - Lavendel- Røkelseskjegler
Populær
Modell: Røkelsessett
Karma lavender incense conesFlott røkelsessett med levendel 40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholderLavendel virker beroligende, avstressende og fremmer god nattesøvnStimulerer også kjærlighet og romantikkHøyde: 16,5 cm Bredde: 6,5 cm..
139,-
Modell: Røkelsessett
Karma patchouli incense cones Flott røkelsessett med patsjuli 40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder Patsjuli roer angst og letter på spenningerDuften har en svært beroligende virkning på følelsene og fremmer en tilstand av ro og velvære Patsjuli ansees også for ..
139,-
Showing 1 to 12 of 22 (2 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer