Menu
Din handlekurv

Indianske sølvsmykker


Drømmefanger - Turkis - Fjær
Populær
Modell: Øredobber
Disse flotte sølvøredobbene er laget av indianerne i Navajo reservatet i USADrømmefanger Gode drømmer kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien gjennom nettet..
369,-
Modell: Anheng med kjede
Dette flotte sølvsmykket er laget av indianerne i Navajo reservatet i USADrømmefanger Gode drømmer kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien gjennom nett..
369,-
Modell: Anheng med kjede
Dette flotte sølvsmykket er laget av indianerne i Navajo reservatet i USARegnbue opalen er meget vakker med sine fantastiske fargespill i alle regnbuens farger I indiansk tradisjon brukes ofte opaler for å påkalle visjoner, da de tiltrekker seg inspirasjon, psykisk innsikt og clairvoyance Det er en ..
499,-
Modell: Øredobber
Disse flotte sølvøredobbene er laget av indianerne i Navajo reservatet i USARegnbue opalen er meget vakker med sine fantastiske fargespill i alle regnbuens farger I indiansk tradisjon brukes ofte opaler for å påkalle visjoner, da de tiltrekker seg inspirasjon, psykisk innsikt og clairvoyance Det er ..
499,-
Modell: Øredobber
Disse flotte sølvøredobbene er laget av indianerne i Navajo reservatet i USAUlven symboliseres med samhold, beskyttelse, skjønnhet, ensomhet, mystikk, selvtillit og stolthet. Den representerer det å finne ny energi ved å komme i kontakt med ens indre.  925 sterling silverAnheng: 1,5 cmTotal le..
369,-
Modell: Anheng med kjede
Dette flotte sølvsmykket er laget av indianerne i Navajo reservatet i USAUlven symboliseres med samhold, beskyttelse, skjønnhet, ensomhet, mystikk, selvtillit og stolthet. Den representerer det å finne ny energi ved å komme i kontakt med ens indre  Turkis er en mesterhealerSuper til healingbeh..
369,-
Modell: Anheng med kjede
Dette flotte sølvsmykket er laget av indianerne i Navajo reservatet i USABjørnen er et kraftdyr som har forbindelse med det åndelige, og står for gjenfødelse og forandring Turkis er en mesterhealerSuper til healingbehandling p.g.a. dens store innhold av kobber. Kraftsteinen styrker og balanserer all..
449,-
Modell: Anheng med kjede
Dette flotte sølvsmykket er laget av indianerne i Navajo reservatet i USAI følge indiansk tro representerer edderkoppen livsveven, der den spinner liv og vever sammen mange nivåer av virkelighetenNettet er et symbol på skapelsenTurkis er en mesterhealerSuper til healingbehandling p.g.a. dens store i..
499,-
Modell: Øredobber
Disse flotte sølvøredobbene er laget av indianerne i Navajo reservatet i USAØrnesymbol representerer forbindelsen mellom jorden og de høyere riker, der ørnen svever på himmelen.Turkis er en mesterhealerSuper til healingbehandling p.g.a. dens store innhold av kobber. Kraftsteinen styrker og balansere..
449,-
Modell: Anheng med kjede
Dette flotte sølvsmykket er laget av indianerne i Navajo reservatet i USAØrnesymbol representerer forbindelsen mellom jorden og de høyere riker, der ørnen svever på himmelen.Turkis er en mesterhealerSuper til healingbehandling p.g.a. dens store innhold av kobber. Kraftsteinen styrker og balanserer a..
449,-
Showing 1 to 10 of 10 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer