Menu
Din handlekurv

Uro og Mobil / Vindspinner


Modell: Uro
Vakker hvit drømmefanger uroDe gode drømmene kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer til drømmeren. Vonde drømmer derimot, er mer forvirret og klarer ikke å finne veien gjennom nettet, de setter seg fast og blir fanget.Dia: 20 cmLengd..
249,-
Modell: Uro
Fargerik drømmefanger uro med syv søte drømmefangere hengende i chakrafarger Etisk handelBredde: ca. 16,5 cmLengde: ca. 65 cm..
249,-
Modell: Uro
Unicorn  Mobile - Pink and Purple Søt uro med enhjørningerHjerter med enhjørninger i rosa og lilla fargerNederst på enhjørningene henger det en liten søt bjelleHåndlaget i Thailand av mulberry papirStørrelse:Diameter: 19 cmHøyde: 83 cm..
249,-
Modell: Uro
Hjerter med englerNederst på englene henger det en liten søt bjelleDisse vakre himmelvesenene er guds budbringere. De er rene, fulle av kjærlighet og er ikke-dømmende. De bidrar med følelse av støtte og trygghet i vanskelige tiderHåndlaget i Thailand av mulberry papirStørrelse: 21cm x 27cm..
249,-
Modell: Uro
Søte hvite keramikk engler med tre perlerDisse vakre himmelvesenene er guds budbringere. De er rene, fulle av kjærlighet og er ikke-dømmende. De bidrar med følelse av støtte og trygghet i vanskelige tiderHåndlaget fra BaliEtisk handelTotallengde: ca. 44 cm..
249,-
Modell: Mobil-vindspinner
Mobil vindspinner med buddhaBuddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfullness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivåDen vitaliserer alle rom umiddelbart ved å spinne opp stillestående negativitet og dårlig energi, bringer dem i flyt, for så å få de til å fordrive. Samtidig s..
349,-
Modell: Mobil-vindspinner
Mobil - vindspinner med livets blomst Dette gamle kosmiske symbolet skaper et harmonisk vibrasjonsfelt og en fortryllende tredimensjonal verdenVitaliserer alle rom umiddelbart ved å spinne opp stillestående negativitet og dårlig energi, bringer dem i flyt, for så å få de til å fordrive. Samtidi..
349,-
Modell: Mobil-vindspinner
Livets blomst mobil/vindspinner besatt med 19 vakre krystallerDette gamle kosmiske symbolet skaper et harmonisk vibrasjonsfelt og en fortryllende tredimensjonal verdenDen vitaliserer alle rom umiddelbart ved å spinne opp stillestående negativitet og dårlig energi, bringer dem i flyt, for så å få de ..
429,-
Modell: Mobil-vindspinner
Mobil - Lotus vindspinner med livets blomst Dette gamle kosmiske symbolet skaper et harmonisk vibrasjonsfelt og en fortryllende tredimensjonal verdenDen vitaliserer alle rom umiddelbart ved å spinne opp stillestående negativitet og dårlig energi, bringer dem i flyt, for så å få de til å fordrive. Sa..
349,-
Modell: Mobil-vindspinner
Stor mobil - Lotus vindspinner med livets blomst Dette gamle kosmiske symbolet skaper et harmonisk vibrasjonsfelt og en fortryllende tredimensjonal verdenDen vitaliserer alle rom umiddelbart ved å spinne opp stillestående negativitet og dårlig energi, bringer dem i flyt, for så å få de til å fordriv..
599,-
Modell: Mobil-vindspinner
Mobil - Yggdrasil besatt med 15 vakre krystallerYggdrasil, verdenstreet fra norrøn mytologiRøttene symboliserer underverdenen, trestammen for vårt liv på jorden og grenene for de himmelske sfærer.Mobilen vitaliserer alle rom umiddelbart ved å spinne opp stillestående negativitet og dårlig energi. Br..
429,-
Modell: Vindspinner
Vindspinner i regnbuens farger Bredde: 12 cmTotallengde: 50 cmMateriale: Siv..
98,-
Showing 1 to 12 of 14 (2 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer