Menu
Din handlekurv

Vinduskrystall / Solfanger


Modell: Solfanger
Feng shui - Livets blomst 7 oktogon formet champagnefarget krystaller som symboliserer de syv chakraeneNederst det sterke livets blomst symbolet som styrker energien i alt det eksponeres forHenges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og farger og spre god ..
149,-
Modell: Solfanger
Feng shui - Livets blomst7 oktogon formet chakra krystaller som symboliserer de syv chakraene Nederst henger det sterke livets blomst symbolet som styrker energien i alt det eksponeres forHenges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og farger og s..
149,-
Hjerte - Lilla - Solfanger Hjerte - Lilla - Solfanger
Utsolgt
Modell: Solfanger
Feng Shui hearts15 stk hjerter med glitrende lilla krystaller formet etter hverandre i et kjedeStort hjerte hengende nederst, som symboliserer Metta - ubetinget kjærlighetHenges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommet..
179,-
Hjerte - Oransje- Solfanger Hjerte - Oransje- Solfanger
Utsolgt
Modell: Solfanger
Hearts Feng Shui 15 stk hjerter med glitrende oransje krystaller formet etter hverandre i et kjedeStort hjerte hengende nederst, som symboliserer Metta - ubetinget kjærlighetHenges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rom..
179,-
Krystall Dråpe - 50 mm
Populær
Modell: Solfanger
I Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og bevege energiHeng den gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommetLenge: 50 mm..
119,-
Modell: Solfanger
7 oktogon formet chakra krystaller med et flott løvblad hengende nederstLøvbladet symboliserer harmoni med alt som leverHenges det i vinduet, vil solen få rommet til å skinne vakkert i regnbuens farger og spre god energi  i rommetKommer i en flott blå gaveeskeLenge: 20 cm..
149,-
Modell: solfanger
Krystall klode - 40mmI Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og bevege energiDette gir en god og positiv energi i rommet og husetDenne kan man sette akkurat der man selv ønskerDia: 40mmDenne krystallen har ikke hull for oppheng..
139,-
Modell: solfanger
Krystall klode - 40mm - med opphengI Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og bevege energiDette gir en god og positiv energi i rommet og husetDenne krystallen kommer med opphengDia: 40mm..
139,-
Modell: Solfanger
I Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og bevege energiDen kan gjerne henge i vinduet, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommetLengde: 63 mm..
129,-
Modell: Solfanger
I Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og bevege energiDen kan gjerne henge i vinduet, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger inn i rommetLenge: 63 mm..
129,-
Solfanger - Celtic Knot Solfanger - Celtic Knot
Utsolgt
Modell: solfanger
Keltisk knute solfanger i rustfritt stålKonsentrerer og styrker sinnet og det tredje øyeHenges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommet.Krystallene er blanke og i blåtonerknute symbol: 4,2 cmKrystall dråpe: 3,8 cmTot..
179,-
Modell: solfanger
Livets blomst solfanger i rustfritt stålLivets hellige geometri. Et sterkt beskyttelsessymbol!Henges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommet.Lilla og blanke krystallerSymbol: 4,2 cmKrystall dråpe: 3,8 cmTotal lengde..
179,-
Showing 1 to 12 of 17 (2 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer