Menu
Din handlekurv

Vinduskrystall / Solfanger


Modell: Solfanger
Hanging Chakra CrystalVakker solfanger med de syv chakrasymbolene. Helt nederst henger en flott krystall De fargende glassperlene representerer chakraeneHver farge og symbol representerer de forskjellige chakraene    Krone chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig     Tr..
259,-
Modell: Solfanger
Hanging Angel CrystalVakker engel i metall med lyseblå og hvite krystallperler og en flott lyseblå krystall hengende nederstHenges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommet.Høyde: 36 cm Bredde: 3 cm Dybde: ..
229,-
Modell: Solfanger
Feng shui - Livets blomst7 oktogon formet champagnefarget krystaller som symboliserer de syv chakraene Nederst det sterke livets blomst symbolet som styrker energien i alt det eksponeres forHenges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og farger og..
169,-
Modell: Solfanger
Feng shui - Livets blomst7 oktogon formet chakra krystaller som symboliserer de syv chakraene Nederst henger det sterke livets blomst symbolet som styrker energien i alt det eksponeres forHenges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og farger og s..
169,-
Modell: Solfanger
Feng shui - Livets blomst7 oktogon formet chakra krystaller som symboliserer de syv chakraene Nederst henger det sterke livets blomst symbolet som styrker energien i alt det eksponeres forHenges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og farger og s..
169,-
Modell: Solfanger
Hearts Feng Shui15 stk hjerter med glitrende grønne krystaller formet etter hverandre i et kjede Stort hjerte hengende nederst, som symboliserer Metta - ubetinget kjærlighetGrønt symboliserer ro, likevekt og balanse og får oss til å stresse ned. Det er også trygghetens og håpets farge...
179,-
Modell: Solfanger
Feng Shui hearts15 stk hjerter med glitrende lilla krystaller formet etter hverandre i et kjede Stort hjerte hengende nederst, som symboliserer Metta - ubetinget kjærlighetLilla symboliserer kreativitet og er fargen for åndelighet og spiritualitet og oppfordrer til dypere tanker.Henges ..
179,-
Modell: Solfanger
Hearts Feng Shui15 stk hjerter med glitrende oransje krystaller formet etter hverandre i et kjede Stort hjerte hengende nederst, som symboliserer Metta - ubetinget kjærlighetOransje sybmoliserer glede, bevegelse og nytelse. Den virker oppløftende på mange, og den jager triste tanker på dør..
179,-
Modell: solfanger
Feng-Shui Sun Catcher Crystal Cone multicolor AAA qualityKrystall i AAA-kvalitet - 53mm - med hull for opphengHeng den gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommet.I Feng Shui bruker man krystaller for å reflekt..
199,-
Modell: solfanger
Feng-Shui Crystal Sphere Clear AAA Quality largerKrystall i AAA-kvalitet - 20mm - med hull for opphengHeng den gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommet.I Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og b..
99,-
Krystall klode - 40mm
Utsolgt
Modell: solfanger
Krystall klode - 40mmI Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og bevege energiDette gir en god og positiv energi i rommet og husetDenne kan man sette akkurat der man selv ønskerDia: 40mmDenne krystallen har ikke hull for oppheng..
139,-
Modell: solfanger
Feng-Shui Crystal Sphere Clear AAA Quality largerKrystall i AAA-kvalitet - 40mm - med hull for opphengHeng den gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommet.I Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og b..
179,-
Krystall klode - 40mm - AAA-kvalitet - med oppheng Krystall klode - 40mm - AAA-kvalitet - med oppheng
Populær Utsolgt
Modell: solfanger
Feng-Shui Crystal Sphere Clear AAA Quality largerKrystall i AAA-kvalitet - 40mm - med opphengHeng den gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommet.I Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og bevege ene..
179,-
Modell: Solfanger
I Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og bevege energi Den kan gjerne henge i vinduet, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommetLengde: 63 mm..
129,-
Modell: Solfanger
I Feng Shui bruker man krystaller for å reflektere og bevege energi Den kan gjerne henge i vinduet, for når solen skinner vil krystallen sende en regnbue av lys og farger inn i rommetLenge: 63 mm..
129,-
Modell: solfanger
Keltisk knute solfanger i rustfritt stålKonsentrerer og styrker sinnet og det tredje øyeHenges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommet.Krystallene er blanke og i blåtonerknute symbol: 4,2 cm Krystall ..
199,-
Modell: solfanger
Livets blomst solfanger i rustfritt stålLivets hellige geometri. Et sterkt beskyttelsessymbol!Henges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommet.Lilla og blanke krystallerSymbol: 4,2 cm Krystall dråpe: 3,..
199,-
Modell: solfanger
Ganesh solfanger i rustfritt stålGanesh fjerner hindringer og står for åndelig og materiell velstand.Henges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommet.Krystallene er blanke og i rødtonerGanesh symbol: 4,2..
199,-
Modell: solfanger
Fatimas hånd solfanger i rustfritt stålFatimas hånd, også kalt Hamsa eller Miriams hånd. Beskyttende hånd som bringer hell og lykke.Henges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommet.Krystallene er blanke og ..
199,-
Modell: solfanger
Lotus solfanger i rustfritt stålRepresenterer renheten og skjønnheten som kommer fra innsikt og kunnskap.Henges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommet.Lilla og blanke krystallerSymbol: 4,2 cm Krystal..
199,-
Modell: solfanger
Triskell solfanger i rustfritt stålDen roterende spiralen med de tre symbolene, symboliserer fremdrift, bevegelse og åndelig utvikling.Henges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommet.Krystallene er blanke o..
199,-
Modell: solfanger
Yggdrasil solfanger i rustfritt stålYggdrasil, verdens treet som fordyper vår visdom av eksistensens sfærer.Henges gjerne i et vindu, for når solen skinner vil krystallene sende en regnbue av lys og farger og spre god energi inn i rommet.Krystallene er blanke og i grønntonerYggdrasil..
199,-
Showing 1 to 22 of 22 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer