Menu
Din handlekurv

Just like silver - Peter Stone Jewellery


Modell: Anheng
Sølvbelagt smykke fra Peter Stones eksklusive Just Like Silver CollectionUriel betyr: "Guds lys"Denne amuletten med de magiske tegnene er perfekt  for de som ønsker tettere forbindelse med erkeengelen Uriel, som kanaliserer sin støtte og hjelp i vanskelige tider. Han kaster lys over situasjo..
349,-
Modell: Anheng
Sølvbelagt gudinne smykke fra Peter Stones eksklusive Just Like Silver CollectionJust Like Silver smykkene er belagt med sterling sølv, på ikke-giftige metaller som sink og hvit bronse. Dette gir de styrke og glans Smykkene er nikkel -og blyfrie, samt allergitestetBredde: 4 cm Lengde: 3,5 ..
349,-
Modell: Anheng
Sølvbelagt lotus anheng med chakrastener Fra Peter Stones eksklusive Just Like Silver CollectionJust Like Silver smykkene er belagt med sterling sølv, på ikke-giftige metaller som sink og hvit bronse. Dette gir de styrke og glans. Smykkene er nikkel -og blyfrie, samt allergitestet.Anheng le..
449,-
Modell: Øredobber
Om Meditation Earrings Sølvbelagte Ohm øredobber fra Peter Stones eksklusive Just Like Silver CollectionOhm - symbol på livets energiGir styrke, innsikt, harmoni og balanseRegnes for det helligste av alle mantraer og brukes innledningsvis og ved meditasjons avslutning, noe som gjør at du vil huske d..
329,-
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer