Menu
Din handlekurv

Krystallstav


Modell: Krystallstav
Smooth Amethyst Crystal WandMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virke beroligende i tider me..
229,-
Modell: krystallstav
Smooth Yellow Calcite Crystal WandHjelper til at overganger i livet gå lettereReduserer stress og bringer ro og balanseFremmer spontanitet, optimisme, glede, selvtillit og pågangsmotForbedrer dine synske evner og din høyere bevissthet.Fin ved meditasjonChakra: solar plexus og sakral Healingstav..
229,-
Modell: krystallstav
Kraftig orgone healingstav med livets blomst Heliotrop, også kallt Blodjaspis eller blodsteinØker mental klarhet og er til hjelp i viktige beslutningsprosesserBeskyttende sten som holder negativitet fra andre unnaFremmer mot og besluttsomhetStimulerer kundalinienergienJorder, balanserer og renserCha..
349,-
Modell: Krystallstav
Smooth Carnelian Crystal WandGir oss utholdenhet, entusiasme og glede over det som erStyrker kroppens energibaner, øker arbeidsglede, hjelper oss til å gjøre det vi drømmer om, gir styrke og selvtillit, fjerner tvil og negative tankerFin å bruke hvis du har vanskeligheter med å få sagt ting, spesiel..
229,-
Modell: krystallstav
Smooth Rainbow Fluorite Crystal WandFluoritt er en sterk helbreder som påvirker alle chakraeneDen renser auraen og er fin for kanalisering Øker energinivået og konsentrasjonsevnenBrukes til å forstå og inspirererIgangsetter og samler energi om noe spesieltRegnbue fluoritt fremmer åndelig utviklingVi..
229,-
Modell: Face roller
Rosenkvarts rulle for ansiktsmassasjeFace roller/Ansiktsrulle har blitt brukt i Kina i århundrer på grunn av dens positive effekt. Den øker blodsirkulasjonen som gir en sunn glød til huden og samtidig øker lymfesirkulasjonen som reduserer hevelser i ansikt og under øyneneRull med lette beve..
399,-
Rosenkvarts Stav - Glatt Rosenkvarts Stav - Glatt
Populær
Modell: Krystallstav
Smooth Rose Quartz Crystal WandOgså kalt Kjærlighetssteinen Hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred, redusere selvbebreidelse og negative energier, forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og balanse, gir oss tillit og kraft til å stå..
229,-
Modell: Krystallstav
Smooth Serpentin, new jade Crystal WandSerpentin, new jade er en fantastisk meditasjonsstein, som er meget god ved avstressing og meditasjonDen renser og healer både fysisk og psykisk, og er super ved frigjøring av blokkerte energifeltDen trekker følelsene opp til overflaten og god ved regresjon og ..
229,-
Modell: krystallstav
Smooth Black Obsidian Crystal WandSort Obsidian er en jordende stein som er fin for utrensing og avgiftingLøser opp blokkeringer og negative energierHjelper med å overkomme dårlige vaner og avhengighetGir oppriktighet, ærlighet og dypere innsikt i ens virke og gjøremålHjelper oss å få kontakt med vå..
229,-
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer