Menu
Din handlekurv

Krystallstav


Modell: Krystallstav
Smooth Amethyst Crystal WandMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virke beroligende i tider me..
229,-
Bergkrystall Stav - Glatt Bergkrystall Stav - Glatt
Populær
Modell: Krystallstav
Smooth Clear Quartz Crystal WandBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene Egner seg godt til programmering, og balanserer, fokuserer, transformerer og leder energi meget godt Stimulerer til spirituell oppvåkning og innsikt, og åpner ..
239,-
Modell: krystallstav
Smooth Yellow Calcite Crystal Wand – Gul Kalsitt KrystallstavHjelper til at overganger i livet gå lettere Reduserer stress og bringer ro og balanse Fremmer spontanitet, optimisme, glede, selvtillit og pågangsmot Forbedrer dine synske evner og din høyere bevissthet. Fin ved meditasjonChak..
229,-
Modell: krystallstav
Kraftig orgone healingstav med livets blomstHeliotrop, også kallt Blodjaspis eller blodsteinØker mental klarhet og er til hjelp i viktige beslutningsprosesser Beskyttende sten som holder negativitet fra andre unna Fremmer mot og besluttsomhet Stimulerer kundalinienergien Jorder, balanser..
349,-
Modell: Krystallstav
Smooth Carnelian Crystal Wand – Karneol krystallstavGir oss utholdenhet, entusiasme og glede over det som er Styrker kroppens energibaner, øker arbeidsglede, hjelper oss til å gjøre det vi drømmer om, gir styrke og selvtillit, fjerner tvil og negative tanker Fin å bruke hvis du har vanskelighe..
229,-
Modell: krystallstav
Smooth Rainbow Fluorite Crystal Wand – Regnbue Fluoritt krystallstavFluoritt er en sterk helbreder som påvirker alle chakraene Den renser auraen og er fin for kanalisering Øker energinivået og konsentrasjonsevnen Brukes til å forstå og inspirerer Igangsetter og samler energi om noe spesielt ..
239,-
Rosenkvarts Stav - Glatt Rosenkvarts Stav - Glatt
Populær
Modell: Krystallstav
Smooth Rose Quartz Crystal Wand – Rosenkvarts krystallstavOgså kalt Kjærlighetssteinen Hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred og redusere selvbebreidelse og negative energier. Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og balanse, gir..
229,-
Modell: Krystallstav
Smooth Serpentin, new jade Crystal Wand – Serpentin, New Jade krystallstavSerpentin, new jade er en fantastisk meditasjonsstein, som er meget god ved avstressing og meditasjon Den renser og healer både fysisk og psykisk, og er super ved frigjøring av blokkerte energifelt Den trekker følelsene ..
229,-
Modell: krystallstav
Smooth Black Obsidian Crystal Wand – Sort Obsidian krystallstavSort Obsidian er en jordende stein som er fin for utrensing og avgifting Løser opp blokkeringer og negative energier Hjelper med å overkomme dårlige vaner og avhengighet Gir oppriktighet, ærlighet og dypere innsikt i ens virke og ..
229,-
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer