Menu
Din handlekurv

RØKELSESPINNER


Modell: Røkelsespinner
Throat Chakra Incense Sticks - Vishuddha Flott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til hals chakraetRøkelsen representerer hals chakraet som er knyttet til kommunikasjon og kreativitetRøkelsen har en deilig duft av blåbærInneholder:30 stk røkelsespinner1 stk røkelsesholder i..
129,-
Modell: Røkelsespinner
Heart Chakra Incense Sticks - Anahata Flott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til hjerte chakraetRøkelsen representerer hjerte chakraet som er knyttet til medfølelse og sympatiRøkelsen har en deilig duft av mynteInneholder:30 stk røkelsespinner1 stk røkelsesholder i treHøy..
129,-
Modell: Røkelsespinner
Crown Chakra Incense Sticks - SahasraraFlott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til kronechakraetRøkelsen representerer krone chakraet som er knyttet til intelligensRøkelsen har en deilig duft av bjørnebærInneholder:30 stk røkelsespinner1 stk røkelsesholder i treHøyde: 28 ..
129,-
Modell: Røkelsespinner
Root Chakra Incense Sticks - Muladhara Flott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til rot chakraetRøkelsen representerer rot chakraet som er knyttet til stabilitet, jording og velstandRøkelsen har en deilig duft av jordbærInneholder:30 stk røkelsespinner1 stk røkelsesholder i..
129,-
Modell: Røkelsespinner
Sacral Chakra Incense Sticks - Swadhistana Sakral også kalt harachakraFlott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til sakral chakraet.Røkelsen representerer sakral chakraet som er knyttet til kreativitet, seksualitet og fysisk og psykisk balanse. Røkelsen har en deilig duft av..
129,-
Modell: Røkelsespinner
Solar Plexus Chakra Incense Sticks - ManipuraFlott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til solarplexus chakraet Røkelsen representerer solarplexus chakraet som er knyttet til selvtillit og personlig kraftRøkelsen har en deilig duft av sitronInneholder: 30 stk r..
129,-
Modell: Røkelsespinner
Third Eye Chakra Incense Sticks - AjnaFlott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til tredje øye/panne chakraetRøkelsen representerer tredje øye chakraet som er knyttet til intuisjon og oppfatningRøkelsen har en deilig duft av lavendelInneholder:30 stk røkelsespinner1 stk røk..
129,-
Modell: Røkelse
Chakra røkelseDeilig meditasjons røkelse med 2 stk røkelsespinner for hver av de 7 chakraene Totalt 14 stk røkelsespinner i pakkenHåndrullede med fine og naturlige oljer i henhold til gamle ayurvediske oppskrifter. KvalitetsrøkelseBruk av røkelsespinner er enkelt Tenn opp, vent til de..
65,-
Elements - Floral - Røkelsespinner Elements - Floral - Røkelsespinner
Populær
Modell: Røkelsespinner
This floral incense combines sweet and fresh fragrance with perfumed after tones creating a sense of well- beingDeilig røkelse med blomsteduftBruk av røkelsespinner er enkeltTenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelsesholder.Nyt de friske og energ..
38,-
Modell: Røkelsespinner
The aroma will carry the senses on a journey of relaxationDeilig røkelse med liljekonvallduft. Med sine skinnende hvite klokker og behagelige duft, er liljekonvall en av våre mest kjære vårblomster.Bruk av røkelsespinner er enkeltTenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser de..
38,-
Modell: Røkelsespinner
Each fragrance is picked thoughtfully to create an invigorating atmosphere and revitalise the body and senseForfriskende og deilig duft av mynte, salvie og nellikspikerBruk av røkelsespinner er enkeltTenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelseshol..
38,-
Brand: Lisa Parker Modell: Røkelsespinner
Happiness Spell Incense Sticks by Lisa ParkerRøkelsespinner med trylleformular for lykkeLight the incense and affirm "As I embrace joy in all I see, many happy blessings follow me"Esken inneholder 20 stk røkelsespinner Brenntid er ca. en halv time pr. pinneElements er et britisk kv..
38,-
Showing 1 to 12 of 81 (7 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer