Menu
Din handlekurv

Krystall Pengetre


Modell: Pengetre
Feng Shui krystall treVakkert pengetre bestående av ametystMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre livHjelper oss med åndelig oppvåkning og åpner vår intuisjonBeskytter mot dårlige energier og absorbere negativitetVirke beroligende i tide..
199,-
Modell: Pengetre
Feng Shui krystall tre Vakkert pengetre bestående av bergkrystallBergkrystall er den mest allsidige av alle krystaller, populært kalt mesterkrystallenDen skaper energi og åpner opp for det gode og positiveog stimulerer til spirituell oppvåkning og innsikt Super meditasjonssten med healing egenskaper..
199,-
Modell: Pengetre
Feng Shui krystall tre Vakkert pengetre bestående av grønn aventurinKjent som lykke -og overflodssten som stimulere til velstand og vekst på alle områder i livetHjelper med å løse opp og gi slipp på negativet og energiblokkeringerFremmer glede, lykke og letthet,  viser oss at ingenting er umuli..
199,-
Modell: Pengetre
Feng Shui krystall treVakkert pengetre bestående av karneolFin å bruke hvis du har vanskeligheter med å få sagt ting, spesielt i større forsamlingerFremmer balanse i parforhold og styrker samhold i familienGir oss entusiasme og glede over det som er Hjelper oss til å gjøre det vi drømmer omFjerner t..
199,-
Pengetre - Beskyttelse
-11 %
Modell: pengetre
Gem tree with charm 160 beads - ProtectionVakkert Feng Shui krystall tre med sodalitt og pentakels charmsSodalitt er en riktig igangsetter-sten som gir krefter og overskudd Øker åndelig bevissthet og skaper harmoni mellom det bevisste & underbevisste Styrker intuitive evner og fremmer spir..
309,- 349,-
Modell: pengetre
Gem tree with charm 300 beads - HealingVakkert Feng Shui krystall tre med ametyst og gudinne charmsMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre livBidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tasBeskytter mot dår..
549,-
Modell: pengetre
Gem tree with charm and 300 beads - SpiritualityVakkert Feng Shui krystall tre med karneol og Ohm charmsFin å ha hvis du har vanskeligheter med å få sagt ting, spesielt i større forsamlingerFremmer balanse i parforhold og styrker samhold i familienGir oss entusiasme og glede over det som er Hjelper ..
549,-
Modell: pengetre
Gem tree with charm 160 beads - GuidanceVakkert Feng Shui krystall tre med blå topas, bergkrystall og engle charms Blå topas styrker og fremmer selvtillit og besluttsomhet. Står for sannhet og åpenhet, avslører og beskytter mot uærlighetBalanserer følelser, løsner spenninger og er fin mot depresjon,..
349,-
Modell: Pengetre
Feng Shui krystall treVakkert pengetre bestående av rosenkvartsKjærlighetssteinen som fremmer kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet, glede og indre fredDette er en av de viktigste stenene for hjerte chakra, da den åpner våre hjerter for ubetinget kjærlighetGir oss tillit og kraft til å stå fra..
199,-
Showing 1 to 9 of 9 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer