Menu
Din handlekurv

Krystall Pengetre


Modell: Pengetre
Feng Shui krystall treVakkert pengetre bestående av bergkrystallBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallene Egner seg godt til programmering, og balanserer, fokuserer, transformerer og leder energi meget godt Stimulerer til sp..
219,-
Modell: Pengetre
Feng Shui krystall treVakkert pengetre bestående av grønn aventurinKjent som lykke -og overflodssten som stimulere til velstand og vekst på alle områder i livet Hjelper med å løse opp og gi slipp på negativet og energiblokkeringer Fremmer glede, lykke og letthet,  viser oss at ingenti..
219,-
Modell: Pengetre
Feng Shui krystall treVakkert pengetre bestående av karneolFin å bruke hvis du har vanskeligheter med å få sagt ting, spesielt i større forsamlinger Fremmer balanse i parforhold og styrker samhold i familien Gir oss entusiasme og glede over det som er Hjelper oss til å gjøre det vi drømme..
219,-
Modell: pengetre
Gem tree with charm and 300 beads - SpiritualityVakkert Feng Shui krystall tre med karneol og Ohm charmsFin å ha hvis du har vanskeligheter med å få sagt ting, spesielt i større forsamlingerFremmer balanse i parforhold og styrker samhold i familienGir oss entusiasme og glede over det som er Hjelper ..
549,-
Modell: Pengetre
Feng Shui krystall treVakkert pengetre bestående av rosenkvartsKjærlighetssteinen som fremmer kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet, glede og indre fred Dette er en av de viktigste stenene for hjerte chakra, da den åpner våre hjerter for ubetinget kjærlighet Gir oss tillit og kraft t..
219,-
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer