Menu
Din handlekurv

Figurer og statuer

Modell: Statue
Buddha statueMed Buddhas velsignelse er det lettere å gå den vanskelige veien til selvinnsikt.Høyde: 10 cm Materiale: Messing..
299,-
Modell: Bokstøtte
Gold and White Thai Buddha - Pair of BookendsDekorative bokstøtter i gull/hvittTo stykk Buddha figurerHøyde: 22 cm Materiale: resin..
499,-
Buddha - Hvit Buddha - Hvit
Utsolgt
Modell: Statue
Buddha AmitabhaAmitabha lærer oss god dømmekraft og slippe det som ikke lenger har noen nytte eller betydning for oss. Med sin uendelige visdom styrker han vårt mot til å se og ta beslutninger.Høyde: 13 cm Bredde: 10,5 cm Dybde: 7 cmMateriale: Glassfiber..
349,-
Buddha - Led lampe Buddha - Led lampe
Nyhet
Modell: Led lampe
Buddha LED Color Change Light LampBuddha led lampe som skifter fargeBuddhahode som gradvis skifter lys i forskjellige farger når det er skrudd på. Skaper god stemning i rommet.Høyde: 17 cm Bredde: 11.5 cm Dybde: 11 cmMateriale: plast og metall Batteri: 1 CR2032 1 stk batteri er ..
189,-
Modell: Buddha figur
Good Fortune Laughing BuddhaLeende Buddha med en skål i hånden symboliserer det å motta hell og lykke. Eieren av denne statuen viser at han eller hun er åpen og klar til å motta alle gode ting.Høyde: ca. 9 cm Bredde: ca. 6 cm Dybde: ca. 5 cm..
179,-
Buddha - Mediterende
Utsolgt
Modell: Buddha
Carved Wooden - Buddha Statue - 30cm Flott og unik Buddha Buddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfullness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivåBuddhaene er skåret ut fra Albesia treet som er et raskt voksende og bærekraftig tre i IndonesiaAlle Buddhaene er individuelt skåret ..
449,-
Modell: Buddha
TEAL Wooden -Buddha Statue -30CMFlott og unik BuddhaBuddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfullness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivåBuddhaene er skåret ut fra Albesia treet som er et raskt voksende og bærekraftig tre i IndonesiaAlle Buddhaene er individue..
449,-
Buddha - Rød Buddha - Rød
Utsolgt
Modell: Statue
Buddha AmitabhaAmitabha lærer oss god dømmekraft og slippe det som ikke lenger har noen nytte for oss. Med sin uendelige visdom styrker han vårt mot til å se og ta beslutninger.Høyde: 13 cm Bredde: 10,5 cm Dybde: 7 cmMateriale: Glassfiber..
349,-
Modell: Buddha figur
Prosperity & Wealth Laughing BuddhaLeende Buddha med pengemynt for helse, rikdom og lykke Den skal  bringe velstand, suksess og økonomiske gevinster til husetHøyde: ca. 9 cm Bredde: ca. 6 cm Dybde: ca. 5 cm..
179,-
Modell: Buddha hode
Stort buddha hode 52 cm - VeggdekorTøff thai buddha hode med oppheng bakBuddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfullness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivåEgner seg både inne og uteHøyde: ca. 52 cm Bredde: ca. 24 cm Dybde: 9 cmSølvfarget magnesiumoksid..
899,-
Modell: Buddha hode
Buddha hode 30 cmBuddha bringer deg til et mer bevisst nærvær i din mindfullness, og hjelper deg til et høyere spirituelt nivåHøyde: 30 cm Bredde: 15 cm Dybde: 14 cmKeramikk med metallisk sølvfarge  ..
499,-
Modell: buddha sett
Sett med 6 glade og leende buddhafigurerBuddha som holder en kurv over hodet, symboliserer rikdom og overflod. Buddha med paraply, bringer en langt og godt liv. Buddha sittende på en sekk, tiltrekker glede, lykke, velstand og tilfredshet i hjemmet. Buddha med sekk, symboliserer "åndelig reise..
185,-
Showing 1 to 12 of 19 (2 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer