Menu
Din handlekurv

Krystall Generator


Modell: krystall generator
Amethyst Crystal WandAmetyst healingstavMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre livBidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tasBeskytter mot dårlige energier og absorbere negativitetVirke beroligende i t..
199,-
Modell: krystall generator
Amethyst GeneratorVakker håndlaget energi generator. I senter finnes en pyramideametyst med fire sider, den samler eller sprer energi, avhengig av hva man bruker den tilUt fra pyramiden er det festet fire ametyst generatorer/staver. Dette styrker kraften under healing, samtidig som det øker åndelig ..
279,-
Modell: krystall generator
Orgone faceted massage wand blue topaz with cobber wireStor og kraftfull healingstav i blå topas med kobber tråBlå topas styrker og fremmer selvtillit og besluttsomhet. Står for sannhet og åpenhet, avslører og beskytter mot uærlighet.Balanserer følelser, løsner spenninger og er fin mot depresjon, si..
449,-
Modell: krystall generator
Chakra Vogal Points  Krone chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og  gjennomsiktig         Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo  Hals chakra - Nedre del av halsen - Blå  Hjerte chakra - Senter for brystet - Grønn  Solar Plexus ch..
279,-
Modell: Krystall generator
Dalmation Jasper Crystal WandDalmatiner Jaspis HealingstavDalmatiner Jaspis hjelper til å bearbeide fortiden, åpner for gjemte og kanskje glemte følelserGir kontakt med egen kraft og hjelper oss å bruke denne positivForsterker følelsen av forenelighet og er glimrende å ha med når man treffer nye men..
139,-
Modell: krystall generator
Orgone faceted massage wand epidotStor og kraftfull healingstav med epidot og kobber tråEpidot vil hjelpe deg med å manifestere dine største ønsker. Uansett hvor vanskelig eller umulig det virker, er ingenting umulig med denne kraftige steinenDen vil hjelpe deg med å bli mer oppmerksom på de ulike a..
449,-
Modell: krystall generator
Orgone faceted massage wand garnetStor og kraftfull healingstav med granatSkaper indre kraft, igangsetter og inspirererFrigjør negative energier fra chakraeneLindrer og helbreder følelsesmessig, spesielt på områder der man føler skyld og skamFremmer godhet, kjærlighet og medfølelseKan bidra til å ov..
449,-
Grønn Aventurin - Generator
Populær
Modell: Krystall generator
Green Aventurine Crystal WandGrønn Aventurin HealigstavOverflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er muligGir hell i kjærlighet, arbeid og pengesakerFremmer tillit til at vi tør å åpne ossGod ved meditasjon og visualiseringFin for å dempe spenninger og stress, samt oppmuntrer til å gi slip..
139,-
Modell: krystall generator
Orgone faceted massage wand chrysocollaStor og kraftfull healingstav med krysokollaKrysokolla, kjærlighetens stein, symbolet for skjønnhet, kjærlighet og balanseFår frem både det positive og negative til overflaten så man skal bli bevisst på egne følelserHar en beroligende effekt på nervøsitet og an..
449,-
Modell: Krystall generator
Opalite Crystal WandOpalitt HealingstavHvit Opalitt er en ideell stein til bruk i meditasjonFjerner energiblokkeringer i chakraene og meridianeneBidrar til å forbedre kommunikasjon, synske evner og åndelig kommunikasjonChakra: Kronechakraet Lengde er: ca. 6 cm Farge og tegninger kan variere da det e..
139,-
Modell: krystall generator
Rose Quartz Generator Vakker håndlaget energi generator. I senter finnes en pyramiderosenkvarts med fire sider, den samler eller sprer energi, avhengig av hva man bruker den tilUt fra pyramiden er det festet fire ametyst generatorer/staver. Dette styrker kraften under healing, samtidig som det øker ..
279,-
Modell: Krystall generator
Red Jasper Crystal WandRød Jaspis healingstavRød Jaspis er en av de mest fysisk healende stener, den gir ro, trygghet og stabilitetfremmer mot og robusthetDet er en sterk beskyttende sten som returnerer negativ energi til avsenderChakra: Sakral og Rot Stav lengde er: ca. 6 cmFarge og tegninger kan v..
139,-
Showing 1 to 12 of 14 (2 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer