Menu
Din handlekurv

Duftpinner

Modell: Duftpinner
Frankincense and Gold Glitter Reed DiffuserDuftpinnene kommer i en flott innpakning med en stor og dekorativ aroma oljebeholder på 200 mlBambuspinnene vil trekke til seg olje når de settes ned i flasken, dette vil gi en jevn og delikat duft i rommet Styrken på duften reguleres av hvor mange..
329,-
Modell: Duftpinner
Frienship - Frienship isn't a big thing, it's a million little thingsFantastiske duftpinner med en herlig og behagelig duft av lavendelBambuspinnene vil trekke til seg olje når de settes ned i flasken, dette vil gi en jevn og delikat duft i rommet Styrken på duften reguleres av hvor mange p..
249,-
Modell: Duftpinner
Love - Always & ForeverFantastiske duftpinner med en herlig og behagelig duft av røde bærBambuspinnene vil trekke til seg oljen når de settes ned i flasken, dette vil gi en jevn og delikat duft i rommet. Styrken på duften reguleres av hvor mange pinner som blir satt ned i oljen . Jo flere p..
249,-
Modell: Duftpinner
Success - The key to success lies withinFantastiske duftpinner med en herlig og behagelig duft av tropiske frukterBambuspinnene vil trekke til seg oljen når de settes ned i flasken, dette vil gi en jevn og delikat duft i rommet Styrken på duften reguleres av hvor mange pinner som blir satt ..
249,-
Modell: Duftpinner
Winter Forest Glitter Reed DiffuserDuftpinnene kommer i en flott innpakning med en stor og dekorativ aroma oljebeholder på 200 mlBambuspinnene vil trekke til seg olje når de settes ned i flasken, dette vil gi en jevn og delikat duft i rommet Styrken på duften reguleres av hvor mange pinner ..
329,-
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer