Menu
Din handlekurv

KARMA RØKELSE


Modell: Røkelsessett
Karma Asian Spice incense sticks. Flott røkelsessett - Asiatisk krydder40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder. Bruk av røkelsespinner er enkelt.Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelsesholderNyt de friske og ..
139,-
Modell: Røkelsessett
Karma jasmine incense conesFlott røkelsessett med jasmin 40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001- inspirert røkelsesholderJasmine er perfekt for å styrke mentale- og følelsesladde bånd Fokuserer mer på indre enn ytre skjønnhet, derfor er jasmine perfekt for å styrke både kjærlighet-..
139,-
Modell: Røkelsessett
Karma jasmine incense sticksFlott røkelsessett med jasmin40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder Jasmine er perfekt for å styrke mentale- og følelsesladde båndFokuserer mer på indre enn ytre skjønnhet, derfor er jasmine perfekt for å styrke både kjærlighet- og venn..
139,-
Karma - Lavendel- Røkelseskjegler Karma - Lavendel- Røkelseskjegler
Populær Utsolgt
Modell: Røkelsessett
Karma lavender incense conesFlott røkelsessett med levendel 40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholderLavendel virker beroligende, avstressende og fremmer god nattesøvnStimulerer også kjærlighet og romantikkHøyde: 16,5 cm Bredde: 6,5 cm..
139,-
Modell: Røkelsessett
Karma Lemongrass incense sticks. Flott røkelsessett - Sitrongress40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder. Sitrongress har en frisk sitron- og gressaktig duftDen kan virke stimulerende, oppkvikkende og energigivende.Bruk av røkelsespinner er enkelt.Tenn opp, vent ti..
139,-
Modell: Røkelsessett
Karma Musk incense sticks. Flott røkelsessett - Musk40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder. Bruk av røkelsespinner er enkelt.Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelsesholderNyt de friske og energigivende aroma..
139,-
Modell: Røkelsessett
Karma Nag Champa incense sticksFlott røkelsessett - Nag Champa40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder. Nag champa lukten er karakteristisk og ikke for overveldende, treaktig og frisk med hint av sandeltre.Bruk av røkelsespinner er enkelt.Tenn opp, vent til det begy..
139,-
Modell: Røkelsessett
Karma Ocean incense sticks. Flott røkelsessett - Ocean40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder. Bruk av røkelsespinner er enkelt.Tenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deretter pinnen i en røkelsesholderNyt de friske og energigivende aro..
139,-
Modell: Røkelsessett
Karma patchouli incense cones Flott røkelsessett med patsjuli 40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder Patsjuli roer angst og letter på spenningerDuften har en svært beroligende virkning på følelsene og fremmer en tilstand av ro og velvære Patsjuli ansees også for ..
139,-
Modell: Røkelsessett
Karma patchouli incense sticksFlott røkelsessett med patsjuli40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder Patsjuli roer angst og letter på spenningerDuften har en svært beroligende virkning på følelsene og fremmer en tilstand av ro og velvære Patsjuli ansees også for å ..
139,-
Modell: Røkelsessett
Karma rose incense conesFlott røkelsessett med rose40 deilig røkelseskjegler med en glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholderRose demper nervøsitet og spenningerVirker beroligende og harmoniserende på både kropp og sjelÅpner oss for verden og viser oss kjærlighetens kildeHøyde: 16,5 cm Bredde: 6,..
139,-
Modell: Røkelsessett
Karma sandalwood incense cones Flott røkelsessett med sandeltre40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001- natt inspirert røkelsesholder Sandeltre brukes for å påkalle enhver guddommelig skapning eller troskapAnbefalt for de som ønsker å helliggjøre et sted i hjemmetHøyde: 16,5 cm Bredde: 6,5 cm..
139,-
Showing 1 to 12 of 26 (3 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer