Menu
Din handlekurv

Rituelle objekter og symboler


Modell: dorje og bjelle
Dorje og bjelle i bronse med vakre detaljerRituelle gjenstander som brukes t tibetansk buddhismeDorjen representerer medfølese, den reneste formen for mannlig energi. Bjellen/klokken representerer visdom, den reneste formen for kvinnelig energ.Ved bruk av både dorje og bjelle, vil det minne oss om å..
599,-
Modell: Tryllestav
Vakker gudinne tryllestav med krystallklyngeMed sin flotte og vakre design er denne tryllestaven egnet for en dronning. Gudinne tryllestaven gir en magisk følelse. Har du hva som kreves for å frigjøre magien i tryllestaven?Lengde: 27,5 cm Materiale: resin ..
229,-
Hvit Salvie - liten Hvit Salvie - liten
Populær
Modell: Salvie
White SageHvit salvie brukes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekter Brukes gjerne før meditasjon, healing m.mSlukker man bunten etter bruk, kan den brukes flere gangerFra California ..
65,-
Modell: Fjær
Svanefjær for smudgingFine å bruke sammen med salvie eller annen røkelse/urter for å spre røyken rundt kroppen og/eller ut i rommetSvanefjæren symboliserer drømmer, fremtid, eleganse, skjønnhet og guddommelig inspirasjon. På grunn av sitt vakre utseende er svaner naturlig forbundet med posi..
129,-
Salvie røkelsessett Salvie røkelsessett
Populær
Modell: Røkelsessett
Smudge kitI dette settet har man alt man trenger for rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekter. Brukes gjerne før meditasjon, healing m.mEt lite stykke kull legges i skjellet sammen med noen av de tørkede urtene, deretter tennes blandingen.Fjæren brukes t..
289,-
Modell: Bønnehjul
Prayer wheel Om Mani Padme HumTibestansk bønnehjulMateriale: Messing og treLengde: 21,5 cm..
298,-
Ørken Salvie - liten Ørken Salvie - liten
Populær
Modell: Salvie
Desert sage smudge stickØrkensalvie brukes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekter Brukes gjerne før meditasjon, healing m.mDenne planten er verdsatt for sine aromatiske egenskaperSlukker man bunten etter bruk, kan den brukes flere gangerGod..
55,-
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer