Menu
Din handlekurv

Water purifyring gem stick


Modell: Vannvitalisering stav
Vannvitalisering stav - Fra spenning til avslappingFrom Tension to Relaxation Krystallstav inneholder magnesitt og bergkrystallMagnesitt for selvtillit, avslapning og tålmodighet. Bergkrystall regnes som mesterkrystall og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystaller. Åpner opp..
499,-
Modell: Vannvitalisering stav
Vannvitalisering stavLightheartedness & Patience Krystallstav inneholder aventurin, prasemkvarts og bergkrystallGrønn aventurin er overflodstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig. Prasemkvarts fremmer et avslappet og stressfritt liv. Bergkrystall regnes som mesterkrystall og ..
499,-
Modell: Vannvitalisering stav
Vannvitalisering stav - RestartRestart Krystallstav inneholder rutilkvarts, granat, tigeriron og bergkrystallRutilkvarts er en avbalanserende sten som setter en i stand til å skjelne det vesentlige fra uvesentlige. Granat hjelper oss å overvinne begrensninger og å komme videre. Tigeriron h..
499,-
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer