Menu
Din handlekurv

Orgone


Modell: krystall generator
Orgone faceted massage wand blue topaz with cobber wireStor og kraftfull healingstav i blå topas med kobber tråBlå topas styrker og fremmer selvtillit og besluttsomhet. Står for sannhet og åpenhet, avslører og beskytter mot uærlighet.Balanserer følelser, løsner spenninger og er fin mot depresjon, si..
449,-
Modell: krystall generator
Orgone faceted massage wand epidotStor og kraftfull healingstav med epidot og kobber tråEpidot vil hjelpe deg med å manifestere dine største ønsker. Uansett hvor vanskelig eller umulig det virker, er ingenting umulig med denne kraftige steinenDen vil hjelpe deg med å bli mer oppmerksom på de ulike a..
449,-
Modell: krystall generator
Orgone faceted massage wand garnetStor og kraftfull healingstav med granatSkaper indre kraft, igangsetter og inspirererFrigjør negative energier fra chakraeneLindrer og helbreder følelsesmessig, spesielt på områder der man føler skyld og skamFremmer godhet, kjærlighet og medfølelseKan bidra til å ov..
449,-
Modell: krystallstav
Kraftig orgone healingstav med livets blomst Heliotrop, også kallt Blodjaspis eller blodsteinØker mental klarhet og er til hjelp i viktige beslutningsprosesserBeskyttende sten som holder negativitet fra andre unnaFremmer mot og besluttsomhetStimulerer kundalinienergienJorder, balanserer og renserCha..
349,-
Modell: krystall generator
Orgone faceted massage wand chrysocollaStor og kraftfull healingstav med krysokollaKrysokolla, kjærlighetens stein, symbolet for skjønnhet, kjærlighet og balanseFår frem både det positive og negative til overflaten så man skal bli bevisst på egne følelserHar en beroligende effekt på nervøsitet og an..
449,-
Modell: Pyramide
Kraftfull ametyst pyramide med bergkrystall generator, kobberspiral og reiki symbolOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Med sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige bes..
599,-
Modell: kjegle
Orgonite coneKraftfull orgonitt kjegle med 7 chakra og reiki symbolRenser og balanserer energi og harmoniserer Chi i og rundt oss  Krone chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og  gjennomsiktig         Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo  ..
449,-
Modell: orgonitt engel
Orgonite Angel - CitrineOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Citrin, gul kvarts fremmer selvsikkerhet og sinnsro og mot til å utforske nye muligheterAbsorberer og transformerer nagtive energier og motvirker destruktive tanker og adferd Fremmer styrke og positivitet til familie, vennskap og..
249,-
Modell: orgonitt engel
Orgonitt Angel - Green AventurineOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Grønn aventurin er overflodstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig God ved meditasjon og visualisering Demper spenninger og stressEngler, disse vakre himmelvesenene er guds budbringere De er r..
249,-
Modell: orgonitt engel
Orgonite Angel - CarnelianOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Karneol gir oss utholdenhet, entusiasme og glede over det som erStyrker kroppens energibaner, øker arbeidsglede, hjelper oss til å gjøre det vi drømmer om, gir styrke og selvtillit, fjerner tvil og negative tankerFin å bruk..
249,-
Modell: orgonitt engel
Orgonite Angel - Lapis Lazuli Orgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Lapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraftGir deg klarhet i dine følelesesmessige blokkeringerGjør det lettere å snakke i forsamlinger og overvinner skyhetBalanserer og beskytter vennskapStyrker immunforsv..
249,-
Modell: orgonitt engel
Orgonite Angel - Red JasperOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Rød Jaspis er en av de mest fysisk healende stener, den gir ro, trygghet og stabilitetFremmer mot og robusthetDet er en sterk beskyttende sten som returnerer negativ energi til avsenderEngler, disse vakre himmelvesenene er gud..
249,-
Showing 1 to 12 of 20 (2 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer