Menu
Din handlekurv

Eteriske oljeblandinger

Modell: eterisk oljeblanding
  Denne deilige blandingen av eteriske oljer har en forfriskende og rensende blanding av eukalyptus, ravensara og peppermynte  Eukalyptus kan virker febernedsenkende, oppkvikkende og styrkende. Fin ved  tretthet og dårlig konsentrasjon. Oljen er ellers antiseptisk, bakteriedrepen..
149,-
Modell: eterisk oljeblanding
Denne deilige blandingen av eteriske oljer har en fantastisk stimulerende og forfriskende blanding av peppermynte, frankincense og sitron.Vitaliserer energinivået etter en hektisk dag.Peppermynte kan virke oppløftende, nervestyrkende og mentalt stimulerende. Kan virke positivt inn på utmattelse, dep..
149,-
Modell: eterisk oljeblanding
Denne deilige blandingen av eteriske oljer virker oppløftende og velgjørende for kropp, sinn og sjel Bergamott, ylang ylang og grapefrukt er kjent for å hjelpe til å løfte en ut av depresjon, beroliger et knust hjerte, men kan også fungere som et afrodisiakum.Bergamott kan virke avkjølende, forf..
149,-
Modell: eterisk oljeblanding
Denne deilige blandingen av eteriske oljer av salvie, sitron og lavendel hjelper kropp og sinn å slappe avSalvie kan virke leverstyrkende, krampeløsende, avslappende,plager i overgangsalderen, hetetokter, nattsvetting, svettetokter, fotsvette, menstruasjonsplager, nervøsitet, tretthet, depresjon og ..
149,-
Modell: eterisk oljeblanding
Denne deilige blandingen av eteriske oljer av lavendel og mandarin hjelper kropp og sinn å roe ned og slappe av Lavendel kan virke både oppkvikkende og beroligende, men er frem for alt balanserende. Kan dempe stressymptomer, nervøs uro, angst, depresjon og allmenn svekkelse, og styrker nervesystemet..
149,-
Modell: eterisk oljeblanding
Denne deilige blandingen av eteriske oljer av patchouli, einebær og ylang ylang hjelper til med å øke ens libidoYlang Ylang er mye brukt som et afrodisiakum i aromaterapiverdenenPatchouli kan virke mot nervøs utmattelse, apati, depresjoner, stressrelaterte plager, lav libido, impotens og frigiditet...
149,-
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer