Menu
Din handlekurv

Pyramider


Modell: Pyramide
Kraftfull krysokolla pyramide med livets tre symbolOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Krysokolla, kjærlighetens stein, symbolet for skjønnhet, kjærlighet og balanseFår frem både det positive og negative til overflaten så man skal bli bevisst på egne følelserHar en beroligende effekt på n..
599,-
Modell: Pyramide
Kraftfull lapis lazuli pyramide med krystall generator, kobberspiral og livets blomst symbol Orgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Lapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraftGir klarhet i følelesesmessige blokkeringerGjør det lettere å snakke i forsamlinger og overvinner sk..
599,-
Modell: Pyramide
Kraftfull pyritt pyramide med livets blomst symbolOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Pyritt er en beskyttende stein som skjermer mot negativ energi av alle slagHjelper med å sette grenser og gi slipp på selvundertrykkelse - vær deg selvØker mental aktivitet og styrker hukommelsenForbedre..
699,-
Modell: Pyramide
Kraftfull selenitt pyramide med livets blomst symbolOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Selenitt har en meget høy lysfrekvens og bringer lyset inn i materienDet er en sterk healingsten som virker inn på alle plan, både fysisk, psykisk og åndeligUtmerket til både fjern- og nærhealing. Le..
599,-
Modell: Pyramide
Kraftfull turmalin pyramide med livets blomst symbolOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Sort turmalin skyver fra seg negativ energi og er svært beskyttendeVelegnet til bruk under healing og regresjonFår deg til å gi slipp på det som plager degForener både praktisk arbeidet og kreativ tank..
599,-
Orgone Sort Turmalin Pyramide - Metatron
Utsolgt
Modell: Pyramide
Kraftfull turmalin pyramide med krystall generator, kobberspiral og metatron symbolOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Sort turmalin skyver fra seg negativ energi og er svært beskyttendeVelegnet til bruk under healing og regresjonFår deg til å gi slipp på det som plager degForener både pr..
599,-
Modell: Pyramide
Kraftfull tigerøye pyramide med krystall generator, kobberspiral og livets blomst symbol Orgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Tigerøye er til god hjelp i forhandlinger, da den hjelper eieren med å komme inn til problemets kjerne. Gir overblikk, skarpsindighet og klar tankegang. Forbedr..
599,-
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer