Menu
Din handlekurv

Aromaoljer

Modell: Aromaolje
Christmas Star Fragrance Oil - duftoljeFrisk og varm duft av furunålolje og spennende krydder gjør denne duftoljen ideell for advent og jul.Sjekk ut disse populære aromaoljene. Ideell for aroma- oljelamper, potpurri, duftsteiner eller lignende, bruken er uendelig.10ml FlaskeAromaol..
89,-
Modell: Aromaolje
Arabisk Myrra - AromaoljeMyrra er en populær duft som sies å bidra til avslappende søvn og gir beroligende effekter når du er stresset.Aromaoljen er superfin til aroma- oljelamper. Fyll skålen med vann og tilsett noen dråper aromaolje.Når te-lyset tennes, vil en behagelig duft spre seg i rommetMyrra..
98,-
Goloka - California White Sage - Fragrance Oil Goloka - California White Sage - Fragrance Oil
Nyhet
Modell: Aromaolje
Hvit Salvie fra California - AromaoljeLaget av de sølvhvite bladene av Salvia Apiana-planten som vokser på kysten av California. Hvit salvie er en hellig urt og har blitt brukt av sjamaner og urfolk i generasjoner for renselses seremonier.Aromaoljen er superfin til aroma- oljelamper. Fyll ..
98,-
Modell: Aromaolje
Frankincense, også kallt Virak eller olibanum - Aromaolje Frankincense er en duftende kvae fra Boswellia-treet. Duften er søt og krydret og er designet for å styrke spirituell aura.Aromaoljen er superfin til aroma- oljelamper. Fyll skålen med vann og tilsette noen dråper aromaolje.Når te-lyset tenn..
98,-
Modell: Aromaolje
Fransk lavendel - AromaoljeFrisk og delikat blomsterduft med en urteaktig undertone.Aromaoljen er superfin til aroma- oljelamper. Fyll skålen med vann og tilsett noen dråper aromaolje. Når te-lyset tennes, vil en behagelig duft spre seg i rommet.Ideell for aroma- oljebrennere, potpurr..
98,-
Goloka - Himalayan White Musk - Fragrance Oil Goloka - Himalayan White Musk - Fragrance Oil
Nyhet
Modell: Aromaolje
Hvit musk - AromaoljeDuften er myk og søt med en nesten treaktig undertone. Kan hjelpe med å fjerne negative og engstelige følelser og er fin ved meditasjon og fremmer fredelig søvn.Aromaoljen er superfin til aroma- oljelamper. Fyll skålen med vann og tilsette noen dråper aromaolje. Når t..
98,-
Modell: Aromaolje
Indisk sitrusduft - Aromaolje Citronella er en deilig og forfriskende duft, laget av flere forskjellige asiatiske gress og sitrusfrukter.En herlig humørløfter Aromaoljen er superfin til aroma- oljelamper. Fyll skålen med vann og tilsett noen dråper aromaolje.Når te-lyset tennes, vil en behagelig duf..
98,-
Goloka - Mystic Rose - Fragrance Oil Goloka - Mystic Rose - Fragrance Oil
Nyhet
Modell: Aromaolje
Rose - AromaoljeDenne deilige rose-duften er en populær duft og er kjent for å være søt, beroligende og en effektiv humørløfter. Aromaoljen er superfin til aroma- oljelamper. Fyll skålen med vann og tilsette noen dråper aromaolje. Når te-lyset tennes, vil en behagelig duft spre seg i rom..
98,-
Modell: Aromaolje
Holly Berry & Mistletoe Fragrance Oil - duftoljeDeilig og søt duft med krydret undertoner. En duftaroma av bayberrys og krydder får julestemningen igangSjekk ut disse populære aromaoljene Ideell for aroma- oljebrennere, potpurri, duftsteiner eller lignende, bruken er uendelig.10ml Flas..
89,-
Modell: Aromaolje
Three Kings Fragrance Oils - duftoljeDeilig duft med eksotiske og orientalske undertoner. Som de tre vise menn som reiste langt, forenes denne eksotiske duften av skog sammen med orientalske krydder, myrra og frankincense.Sjekk ut disse populære aromaoljene Ideell for aroma- oljebrennere, p..
89,-
Modell: Aromaolje
Xmas Myrrh - duftoljeDeilig duft med orientalske undertoner. Som de tre vise menn som reiste langt, forenes denne duften av skog og orientalske krydder, sammen med søt sitrus og romantisk moskus.Sjekk ut disse populære aromaoljene Ideell for aroma- oljebrennere, potpurri, duftsteiner eller ..
89,-
Showing 1 to 11 of 11 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer