Menu
Din handlekurv

Roll - on Aromaterapi

Modell: Roll on
Roll on Aromaterapi Spearmint, Appelsin og MyrraVitamin E baseoljeSpearmint virker stimulerende på sinnet og er oppløftende. Fin ved depresjonAppelsin løfter sinnsstemningen ved stress, uro, og spenning. Man blir glad av duftenMyrra beroliger nervesystemet og gir ro i sinnet.Nyt aromaterapi på den b..
174,-
Modell: Roll on
Roll on Aromaterapi Bergamott, Geranium og FrankincenseVitamin E baseoljeBergamott er oppløftende og balanserende, angstdempende og demper depresjon Geranium styrker, stimulerer og løfter humøretFrankincense virker svært oppløftende og fremmer selvtillitNyt aromaterapi på den beste og enkleste måten..
174,-
Roll on - Fall Asleep Roll on - Fall Asleep
Utsolgt
Modell: Roll on
Roll on Aromaterapi Lavendel, Kamille og NeroliVitamin E baseoljeLavender gir ro ved stressrelatert nervøsitet og hyperaktivitet. Fremmer god søvnKamille virker beroligende og avslappende. Fin ved søvnløshetNeroli fremmer god nattesøvn. Kan hjelpe ved stress, angst, lett nedstemthet eller når man fø..
174,-
Roll on - Get Physical Roll on - Get Physical
Populær Utsolgt
Modell: Roll on
Roll on Aromaterapi Patchouli, Jasmin og Ylang ylangVitamin E baseoljePatchouli letter på spenninger og fremmer energi og pågangsmot Jasmin stimulerer frigjøring av serotonin, som induserer avslapning og hever stemningenYlang ylang frigjør hemninger og fordriver stress. Berømt som afrodisiakum.Nyt a..
174,-
Modell: Roll on
Roll on Aromaterapi Lavendel, Rose og VetiverVitamin E baseoljeLavendel virker beroligende og avslappende Rose roer nervøse spenninger, søvnproblemer og stress. Vetiver roer ned og beroliger. Fin ved utmattelseNyt aromaterapi på den beste og enkleste måtenPraktisk roll-on som er super enkel å bruke...
174,-
Modell: Roll on
Roll on AromaterapiRosmarin, Sypress og Sitron Vitamin E baseoljeRosmarin virker oppkvikkende samtidig som den bedrer hukommelsen og øker kreativiteten Sypress er fin mot nervøsitet og stress, da den har en beroligende effekt på kropp og sjel Sitron forfrisker, renser og styrkerNyt ar..
174,-
Roll on - Wake up Roll on - Wake up
Populær Utsolgt
Modell: Roll on
Roll on Aromaterapi Mandarin, Grapefrukt og LimeVitamin E baseoljeMandarin virker både oppløftende og beroligende på sinnetGrapefrukt virker oppløftende og er fin ved tress, utslitthet og depresjonLime virker oppkvikkende, styrkende og prestasjonsfremmendeNyt aromaterapi på den beste og enkleste måt..
174,-
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer