Menu
Din handlekurv

BACKFLOW RØKELSE


Modell: Røkelseskjegler
Goloka Chakra incense backflow conesKjeglene tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flammen ut og kjeglen settes på en Backflow brennerDet vil komme røyk ut på undersiden av kjeglen som vil spre seg rundt. Kjempekul effekt!24 stk kjegler kommer i en hendig tinnboksBrennetid c..
159,-
Modell: Røkelseskjegler
Goloka Dragon Blood incense backflow conesDragons blood er en naturlig planteharpiks. Sevjen har en mørkerød farge som minner om blod, derav navnet. For kjærlighet, beskyttelse og for fjerning av negative energier. Bringer balanse og klarhet, skaper fred og ro.Kjeglene tennes ved å sette il..
159,-
Goloka Hvit Salvie - Backflow Røkelse
Utsolgt
Modell: Røkelseskjegler
Goloka White Sage Backflow Incense ConesDuften av Salvie virker beroligende og oppløftende, og er god ved nervøsitet, stess og angstHvit salvie brukes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekterBrukes gjerne før meditasjon, healing m.mKjeglene tennes ved å set..
159,-
Modell: Røkelseskjegler
Goloka Jasmine incense backflow conesJasmine er perfekt for å styrke mentale- og følelsesladde båndFokuserer mer på indre enn ytre skjønnhet, derfor er jasmine perfekt for å styrke både kjærlighet- og vennskapsforholdKjeglene tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flammen ut ..
159,-
Goloka Lavendel - Backflow Røkelse
Utsolgt
Modell: Røkelseskjegler
Goloka Lavender incense backflow conesLavendel virker beroligende, avstressende og fremmer god nattesøvnStimulerer også kjærlighet og romantikkKjeglene tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flammen ut og kjeglen settes på en Backflow brennerDet vil komme røyk ut på underside..
159,-
Goloka Palo Santo - Backflow Røkelse
Utsolgt
Modell: Røkelseskjegler
Goloka Palo Santo Backflow Incense ConesPalo Santo kalles gjerne "Det Hellige Treet" og kommer fra PeruDen har en fin sitrus aroma med underliggende toner av tre og krydderliknende aromaFremmer initiativ og øker kreativitetKjeglene tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flamm..
159,-
Goloka Rose - Backflow Røkelse
Utsolgt
Modell: Røkelseskjegler
Goloka Rose incense backflow conesRose demper nervøsitet og spenningerVirker beroligende og harmoniserende på både kropp og sjelÅpner oss for verden og viser oss kjærlighetens kildeKjeglene tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flammen ut og kjeglen settes på en Backflow bre..
159,-
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer