Menu
Din handlekurv

Duftlys

Modell: Duftlys
Zen Scented Candle Pot – Dark Amber and GingerlilyNydelig zen duftlys med duftene av amber, ingefær og liljeLyset kommer i en frostet glassbeholder med en hvit og oransje eske med lokk. Lokket har en oransje dusk hengende.Ingefær er mentalt fin for utmattelse og trøtthet, skjerper konsen..
249,-
Modell: Duftlys
Zen Scented Candle Pot – French Lavender and HoneyNydelig zen duftlys med duftene av fransk lavendel og honningLyset kommer i en frostet glassbeholder med en hvit og lilla eske med lokk. Lokket har en lilla dusk hengende.Lavendel virker beroligende, avstressende og fremmer god nattesøvn...
249,-
Modell: Duftlys
Zen Scented Candle Pot – Jasmine and MarigoldNydelig zen duftlys med duftene av jasmin og ringblomstLyset kommer i en frostet glassbeholder med en hvit og grønn eske med lokk. Lokket har en grønn dusk hengende.Jasmin stimulerer frigjøring av serotonin, som induserer avslapning og hever s..
249,-
Modell: Duftlys
Zen Scented Candle Pot – Rose and Black OudNydelig zen duftlys med duftene av rose og sort oudLyset kommer i en frostet glassbeholder med en hvit og rosa eske med lokk. Lokket har en rosa dusk hengende.Rose demper nervøsitet og spenninger. Virker beroligende og harmoniserende på både kro..
249,-
Modell: Duftlys
Zen Scented Candle Pot – Sandalwood and IrisNydelig zen duftlys med duftene av sandeltre og irisLyset kommer i en frostet glassbeholder med en hvit og gul eske med lokk. Lokket har en gul dusk hengende.Sandeltre brukes for å påkalle enhver guddommelig skapning eller troskap. Iris ar en ..
249,-
Showing 1 to 5 of 5 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer