Menu
Din handlekurv

Veskeholdere & Nøkkelringer

Nøkkelring Drømmefanger
Populær
Modell: nøkkelring
Søte nøkkelringer i assosierte blå tonerLengde: 11 cm..
75,-
Modell: nøkkelring
Søte nøkkelringer i assosierte rød tonerLengde: 11 cm..
75,-
Modell: Veskeholder
Hendig liten sak som hjelper deg å ha kontroll over veska, samtidig som den slipper å ligge på gulvet og bli tilsmussetIfølge gammel overtro skal man ikke legge veska på gulvet, for da blir man blakk!Sommerfugl er symbol på forvandling og frihet Fargen lilla påvirker fred i sinnet, spiritua..
139,-
Modell: Veskeholder
Hendig liten sak som hjelper deg å ha kontroll over veska, samtidig som den slipper å ligge på gulvet og bli tilsmussetIfølge gammel overtro skal man ikke legge veska på gulvet, for da blir man blakk!Livets tre er et symbol på selve skapelsen Hjelper vår underbevissthet, sinn og visdom til ..
139,-
Veskeholder - Lotus med sommerfugler Veskeholder - Lotus med sommerfugler
Forhåndsordre
Modell: Veskeholder
Hendig liten sak som hjelper deg å ha kontroll over veska, samtidig som den slipper å ligge på gulvet og bli tilsmusset.Ifølge gammel overtro skal man ikke legge veska på gulvet, for da blir man blakk!Lotusblomst: symbol på lykke, godhet og renhet Sommmerfugl: symbol på forvandling og frihe..
139,-
Modell: Veskeholder
Hendig liten sak som hjelper deg å ha kontroll over veska, samtidig som den slipper å ligge på gulvet og bli tilsmussetIfølge gammel overtro skal man ikke legge veska på gulvet, for da blir man blakk!Påfuglen symboliserer udødelighet, et langt liv, kjærlighet, forfengelighet, skjønnhet, verd..
139,-
Modell: Veskeholder
Hendig liten sak som hjelper deg å ha kontroll over veska, samtidig som den slipper å ligge på gulvet og bli tilsmussetIfølge gammel overtro skal man ikke legge veska på gulvet, for da blir man blakk!Rødt symboliserer varme, lidenskap, kjærlighet, spenning, temperament, begjær, fare, liv, vi..
139,-
Showing 1 to 7 of 7 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer