loading

Pendler
Ametyst med 7 chakraperler
kr. 189
Ametyst pendel med syv chakraperlerAmetyst bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tasBeskytter mot dårlige energier og absorbere negativitetVirke beroligende i tid..
Ametyst pendel
kr. 179
Ametyst pendelAmetyst: Styrker intuisjonenBeskytter mot dårlige energierRenser kropp og sjelFin til meditasjonPendelen har avtagbar lenke, så den kan fint henges på et kjede og bæres som et smykkePend..
Atlantis - Krom
kr. 389
Pendel i forkrommet messingAtlantis pendelen er en tung og kraftfull pendelPendelen skaper et roterende felt som styrker brukerens intuitive og clairvoyantiske evnerDen egner seg derfor godt for nybeg..
Bergkrystall - Ohm
kr. 179
Fasettslipt bergkrystall pendel med gravert ohm tegnBergkrystall:Gir styrke og kraftFremmer kontakt med det spirituelleSuper meditasjonssten med healing egenskaperLøser opp blokkeringer og negative vi..
Chakra Pendel
kr. 219
De forskjellige lagene i pendelen representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig ..
Chakra pendel -  Bergkrystall
kr. 269
Åttekantet pendel i bergkrystall med gravert Choku Rei tegnPå kjedet er det festet syv edelstener i chakra fargene og på enden henger et i bergkrystallBergkrystall:Gir styrke og kraftFremmer kontakt m..
Deluxe Spiral - Pendel
kr. 349
Deluxe Spiral Stor og kratffull pendel i forgylt messingHøy kvalitetPendel anheng: 6 cmKommer i en flott sort oppbevaringspose..
Goddess - Bergkrystall
kr. 349
Gudinne pendel Stor og kraftfull pendel i bergkrystallBergkrystall regnes som mesterkrystall og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallerEgner seg godt til programmering,  balanse..
Grønn Aventurin Pendel
kr. 179
Grønn Aventurin pendelGrønn Aventurin er overflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er muligGir hell i kjærlighet, arbeid og pengesakerFremmer tillit til at vi tør å åpne ossGod ved meditasj..
Jaspis landskap
kr. 179
Pendel - Landskap JaspisJaspis medvirker til utvikling og fremgang i forretningslivet, gir ro og harmoni, samtidig som den øker kreativiteten og forståelsen for det ukjentePendelen henger i et kjede, ..
Kammerpendel - Ametyst
kr. 289
Denne vakre ametyst pendelen har et kammer/hulrom man kan åpne og fylle med urter eller eteriske oljerAmetyst: Styrker intuisjonenBeskytter mot dårlige energierRenser kropp og sjelFin til meditasjonPe..
Kammerpendel - Lapis Lazuli
kr. 289
Denne vakre lapis lazuli pendelen har et kammer/hulrom man kan åpne og fylle med urter eller eteriske oljerLapis Lazuli:Hjelper med å balansere og styrke tankens kraftGir deg klarhet i dine følelesesm..
Karneol med 7 chakrastener
kr. 189
Karneol  med syv chakrastenerKarneol:Gir oss entusiasme og glede over det som er Styrker kroppens energibaner Øker arbeidsgledenHjelper oss til å gjøre det vi drømmer om Gir styrke og selvtillitF..
Lapis Lazuli med 7 chakraperler
kr. 189
Lapis Lazuli pendel med syv chakraperlerLapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraftGir deg klarhet i dine følelesesmessige blokkeringerGjør det lettere å snakke i forsamlinger og over..
Lapiz Lazuli pendel
kr. 179
Lapiz Lazuli pendelLapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraftGir deg klarhet i dine følelesesmessige blokkeringerGjør det lettere å snakke i forsamlinger og overvinner skyhetBalanser..
Viser 1 til 15 av 29 (2 sider)