Menu
Din handlekurv

Pendler


Modell: Pendel
Chakra Octo PendelDe forskjellige lagene i pendelen representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig     Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo     Hals chakra - Nedre del..
249,-
Modell: Pendel
De forskjellige lagene i pendelen representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig     Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo     Hals chakra - Nedre del av halsen - Blå     ..
219,-
Modell: pendel
Åttekantet pendel i bergkrystall med gravert Choku Rei tegn På kjedet er det festet syv edelstener i chakra fargene og på enden henger et i bergkrystallBergkrystall: Gir styrke og kraft Fremmer kontakt med det spirituelle Super meditasjonssten med healing egenskaper Løser opp blokkeringer o..
269,-
Chakra Pentagram pendel sett Chakra Pentagram pendel sett
Utsolgt
Modell: pendel
Pentagram pendel med syv chakrakrystallerHer kan du selv velge hvilken krystall/sten du ønsker å feste i pendelenDe forskjellige krystallene representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennom..
449,-
Modell: Pendel
Chakra Pyramide PendelDe forskjellige lagene i pendelen representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig     Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo     Hals chakra - Nedre..
269,-
Modell: pendel
Onyx pendel med gravert Choku Rei tegnBeskyttelsesstein Steinen som fremmer utholdenhet, selvdisiplin og styrke Hjelper oss til å se tingene i et større perspektiv og bidrar til kloke beslutninger Øker jording Avleder negativitet Balanserer maskuline og feminine sider og bedrer kontrollen o..
249,-
Modell: pendel
Dalmatian Jasper Indian Wand PendulumDalmatiner Jaspis hjelper til å bearbeide fortiden, åpner for gjemte og kanskje glemte følelser Fremmer kontakt med egen kraft og hjelper oss å bruke denne positiv Forsterker følelsen av forenelighet og er glimrende å ha med når man treffer nye mennesker B..
359,-
Modell: Pendel
Deluxe SpiralStor og kratffull pendel i forgylt messingHøy kvalitet Pendel anheng: 6 cm Kommer i en flott sort oppbevaringspose #pendel #messing #pendulering #intuisjonsverktøy ..
349,-
Modell: Pendel
Vakker englependel i ametystMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virke beroligende i tider me..
359,-
Modell: pendel
Vakker englependel i bergkrystallBergkrystall regnes som mesterkrystall og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystaller Gir styrke og kraft Fremmer kontakt med det spirituelle Super meditasjonssten med healing egenskaper Løser opp blokkeringer og negative vibrasjonerPendelen..
359,-
Modell: Pendel
Vakker englependel i rosenkvartsRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred, redusere selvbebreidelse og negative energier, forsterker kjærlighetskraften i ditt liv og fremmer harmoni og balanse, gir oss tillit og k..
359,-
Modell: pendel
Yellow Aventurine Faceted Cone PendulumFersken aventurin åpner og balanserer solar plexus chakraet Styrker beslutningsevne og lederevne Fremmer kreativitet God ved meditasjonKvartskrystallperle øverst på lenke Pendel anheng: ca. 4 cm..
179,-
Showing 1 to 12 of 46 (4 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer