loading

Pendler
Ametyst - Dråpe - Pendel
kr. 169
Amethyst pendulum with armored chainAmetyst bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tasBeskytter mot dårlige energier og absorbere negativitetVirke beroligende i ti..
Ametyst med 7 chakraperler
kr. 189
Ametyst pendel med syv chakraperlerAmetyst bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tasBeskytter mot dårlige energier og absorbere negativitetVirke beroligende i tid..
Atlantis - Krom
kr. 389
Pendel i forkrommet messingAtlantis pendelen er en tung og kraftfull pendelPendelen skaper et roterende felt som styrker brukerens intuitive og clairvoyantiske evnerDen egner seg derfor godt for nybeg..
Blodjaspis - Pendel
kr. 179
Bloodstone Faceted Cone PendulumBlodjaspis, også kallt blodstein eller heliotropØker mental klarhet og er til hjelp i viktige beslutningsprosesserBeskyttende sten som holder negativitet fra andre unna..
Chakra Octo Pendel
kr. 249
Chakra Octo PendelDe forskjellige lagene i pendelen representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og g..
Chakra Pendel
kr. 219
De forskjellige lagene i pendelen representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig ..
Chakra pendel -  Bergkrystall
kr. 269
Åttekantet pendel i bergkrystall med gravert Choku Rei tegnPå kjedet er det festet syv edelstener i chakra fargene og på enden henger et i bergkrystallBergkrystall:Gir styrke og kraftFremmer kontakt m..
Chakra Pentagram pendel sett
kr. 449
Pentagram pendel med syv chakrakrystallerHer kan du selv velge hvilken krystall/sten du ønsker å feste i pendelenDe forskjellige krystallene representerer de syv chakraene som hjelper til med å balans..
Chakra Pyramide Pendel
kr. 269
Chakra Pyramide PendelDe forskjellige lagene i pendelen representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar ..
Choku Rei pendel - Onyx
kr. 249
Onyx pendel med gravert Choku Rei tegnBeskyttelsessteinSteinen som fremmer utholdenhet, selvdisiplin og styrkeHjelper oss til å se tingene i et større perspektiv og bidrar til kloke beslutningerØk..
Dalmatiner Jaspis - Wand Pendel
kr. 359
Dalmatian Jasper Indian Wand PendulumDalmatiner Jaspis hjelper til å bearbeide fortiden, åpner for gjemte og kanskje glemte følelserFremmer kontakt med egen kraft og hjelper oss å bruke denne positivF..
Deluxe Spiral - Pendel
kr. 349
Deluxe Spiral Stor og kratffull pendel i forgylt messingHøy kvalitetPendel anheng: 6 cmKommer i en flott sort oppbevaringspose..
Engel - Ametyst
kr. 359
Vakker englependel i ametystMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre livBidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger sk..
Engel - Bergkrystall
kr. 359
Vakker englependel i bergkrystallBergkrystall regnes som mesterkrystall og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystallerGir styrke og kraftFremmer kontakt med det spirituelleSuper meditasj..
Engel - Rosenkvarts
kr. 359
Vakker englependel i rosenkvartsRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, hjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred, redusere selvbebreidelse og negative energi..
Viser 1 til 15 av 56 (4 sider)