loading

Runesett
Breksje Jaspis - Runesett
kr. 349
Brecciade JasperBreksje jaspis styrker og beskytter og hjelper med å samle og organisere tanker, følelser og handlingerOppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De innehar mye gammel visdom og e..
Dalmantiner Jaspis - Runesett
kr. 349
Dalmatiner Jasper runes setDalmantiner Jaspis hjelper med å bearbeide fortiden, øker kontakt med egen kraft og beskytter vårt energifeltOppdag den unike kraften i disse runesymbolene.De innehar mye ga..
Grønn Aventurin - Runesett
kr. 349
Green aventurine rune setGrønn aventurin er overflodstenen som skaper glede og viser deg at alt er muligOppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De innehar mye gammel visdom og er et mektig red..
Gul Aventurin - Runesett
kr. 399
Yellow Aventurine rune setGul Aventurin er flott for å åpne og balansere Solar Plexus Chakra og  Yin-Yiang energiene.Fremmer medfølelse og forståelse, lindrer sorg og senterer følelseneHjelper en..
Hvit Agat - Runesett
kr. 399
White Agate rune setHvit agat er en beroligende og beskyttende stenBalanserer yin/yang energien og hjelper en med å finne sin indre kjerne og sin egen sannhetOppdag den unike kraften i disse runesymbo..
Karneol - Runesett
kr. 349
Carnelian Rune SetKarneol gir oss utholdenhet, entusiasme og glede over det som erOppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De innehar mye gammel visdom og er et mektig redskapInneholder: 24 stk..
Krystall miks - Runesett
kr. 449
Mixed Crystal Stones Rune SetOppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De innehar mye gammel visdom og er et mektig redskapInneholder: 24 stk runer + en blank runeInformasjon om runeneFlott oppb..
Rosenkvarts - Runesett
kr. 399
Rose Quartz rune setHjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede og  indre fred.Redusere selvbebreidelse og negative energier.Forsterker kjærlighetskraften i ditt liv..
Rød Aventurin - Runesett
kr. 399
Red aventurine rune setRød aventurin er en god og positiv sten som hjelper en å se det positive, som f.eks at glasset er halvfullt istendenfor halvtomt. Fremmer selvtillit, kreativitet, mental klarhet..
Rød Goldstone - Runesett
kr. 349
Red Goldstone rune set Red Goldstone fremmer selvtillit og positiv holdning, stimulerer telepati og forsterker energi og intensjonOppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De innehar mye gammel ..
Rød Jaspis - Runesett
kr. 349
Red Jasper rune setRød Jaspis gir ro, trygghet og stabilitet og fremmer mot og robusthet Oppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De innehar mye gammel visdom og er et mektig redskapInneholder:..
Snøfnugg Obsidian - Runesett
kr. 349
Snowflake Obsidant rune setSnøfnugg Obsidian renser kropp og sinn, viser vei til vekst og utvikling, og demper uro og redselOppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De innehar mye gammel visdom..
Sort Agat - Runesett
kr. 399
Black Agat rune set Sort agat er en jordende og beskyttende stenStår for tillit, konsentrasjon og fornyelseGir indre styrke og holder deg stødig når du må ta beslutninger i utfordrende og stressende s..
Sort Onyx - Runesett
kr. 399
Black Onyx rune setSort onyx er beskyttelsesstein som avleder negativitet. Den fremmer utholdenhet, selvdisiplin og styrke og bidrar til å ta kloke beslutningerOppdag den unike kraften i disse runesym..
Tigerøye - Runesett
kr. 349
Tiger eye rune setTigerøye gir oss overblikk, skarpsindighet og klar tankegangOppdag den unike kraften i disse runesymbolene. De innehar mye gammel visdom og er et mektig redskapInneholder:24 stk rune..
Viser 1 til 15 av 16 (2 sider)