Menu
Din handlekurv

Pendler


Modell: Pendel
Amethyst pendulum with armored chainAmetyst bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tasBeskytter mot dårlige energier og absorbere negativitetVirke beroligende i tider med forandringerRenser kropp og sjelFin ved meditasjonKvartskrystallperle øverst på lenkenPendel..
169,-
Ametyst med 7 chakraperler Ametyst med 7 chakraperler
Populær Utsolgt
Modell: Pendel
Ametyst pendel med syv chakraperlerAmetyst bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tasBeskytter mot dårlige energier og absorbere negativitetVirke beroligende i tider med forandringerRenser kropp og sjelFin ved meditasjonPendelen har avtagbar lenke, så den kan fin..
189,-
Modell: Pendel
Pendel i forkrommet messingAtlantis pendelen er en tung og kraftfull pendelPendelen skaper et roterende felt som styrker brukerens intuitive og clairvoyantiske evnerDen egner seg derfor godt for nybegynnereFin å bære med seg, da den fjerner og renser negative energier Pendel anheng: 3,8 cmKommer i e..
389,-
Modell: pendel
Bloodstone Faceted Cone PendulumBlodjaspis, også kallt blodstein eller heliotropØker mental klarhet og er til hjelp i viktige beslutningsprosesserBeskyttende sten som holder negativitet fra andre unnaFremmer mot og besluttsomhetStimulerer kundalinienergienJorder, balanserer og renserKvartskrystallpe..
179,-
Modell: Pendel
Chakra Octo PendelDe forskjellige lagene i pendelen representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig    Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo  &n..
249,-
Modell: Pendel
De forskjellige lagene i pendelen representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig    Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo    Hals chakra -..
219,-
Modell: pendel
Åttekantet pendel i bergkrystall med gravert Choku Rei tegnPå kjedet er det festet syv edelstener i chakra fargene og på enden henger et i bergkrystallBergkrystall:Gir styrke og kraftFremmer kontakt med det spirituelleSuper meditasjonssten med healing egenskaperLøser opp blokkeringer og negative vib..
269,-
Chakra Pentagram pendel sett Chakra Pentagram pendel sett
Utsolgt
Modell: pendel
Pentagram pendel med syv chakrakrystallerHer kan du selv velge hvilken krystall/sten du ønsker å feste i pendelenDe forskjellige krystallene representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennom..
449,-
Modell: Pendel
Chakra Pyramide PendelDe forskjellige lagene i pendelen representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig    Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo &nbs..
269,-
Modell: pendel
Onyx pendel med gravert Choku Rei tegnBeskyttelsessteinSteinen som fremmer utholdenhet, selvdisiplin og styrkeHjelper oss til å se tingene i et større perspektiv og bidrar til kloke beslutningerØker jordingAvleder negativitetBalanserer maskuline og feminine sider og bedrer kontrollen over føle..
249,-
Modell: pendel
Dalmatian Jasper Indian Wand PendulumDalmatiner Jaspis hjelper til å bearbeide fortiden, åpner for gjemte og kanskje glemte følelserFremmer kontakt med egen kraft og hjelper oss å bruke denne positivForsterker følelsen av forenelighet og er glimrende å ha med når man treffer nye menneskerBringer gle..
359,-
Modell: Pendel
Deluxe Spiral Stor og kratffull pendel i forgylt messingHøy kvalitetPendel anheng: 6 cmKommer i en flott sort oppbevaringspose#pendel #messing #pendulering #intuisjonsverktøy..
349,-
Showing 1 to 12 of 56 (5 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer