Menu
Din handlekurv

Pendler


Ametyst - Dråpe - Pendel
Utsolgt
Modell: Pendel
Amethyst pendulum with armored chainAmetyst bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virke beroligende i tider med forandringer Renser kropp og sjel Fin ved meditasjonKvartskrystallperle øverst på l..
169,-
Atlantis - Krom
Utsolgt
Modell: Pendel
Pendel i forkrommet messingAtlantis pendelen er en tung og kraftfull pendelPendelen skaper et roterende felt som styrker brukerens intuitive og clairvoyantiske evner Den egner seg derfor godt for nybegynnere Fin å bære med seg, da den fjerner og renser negative energierPendel anheng: 3..
389,-
Blodjaspis - Pendel
Utsolgt
Modell: pendel
Bloodstone Faceted Cone PendulumBlodjaspis, også kallt blodstein eller heliotropØker mental klarhet og er til hjelp i viktige beslutningsprosesser Beskyttende sten som holder negativitet fra andre unna Fremmer mot og besluttsomhet Stimulerer kundalinienergien Jorder, balanserer og renser..
179,-
Modell: Pendel
Chakra Octo PendelDe forskjellige lagene i pendelen representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig     Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo     Hals chakra - Nedre del..
249,-
Modell: Pendel
De forskjellige lagene i pendelen representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig     Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo     Hals chakra - Nedre del av halsen - Blå     ..
219,-
Modell: pendel
Åttekantet pendel i bergkrystall med gravert Choku Rei tegn På kjedet er det festet syv edelstener i chakra fargene og på enden henger et i bergkrystallBergkrystall: Gir styrke og kraft Fremmer kontakt med det spirituelle Super meditasjonssten med healing egenskaper Løser opp blokkeringer o..
269,-
Chakra Pentagram pendel sett Chakra Pentagram pendel sett
Utsolgt
Modell: pendel
Pentagram pendel med syv chakrakrystallerHer kan du selv velge hvilken krystall/sten du ønsker å feste i pendelenDe forskjellige krystallene representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennom..
449,-
Modell: Pendel
Chakra Pyramide PendelDe forskjellige lagene i pendelen representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig     Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo     Hals chakra - Nedre..
269,-
Modell: pendel
Onyx pendel med gravert Choku Rei tegnBeskyttelsesstein Steinen som fremmer utholdenhet, selvdisiplin og styrke Hjelper oss til å se tingene i et større perspektiv og bidrar til kloke beslutninger Øker jording Avleder negativitet Balanserer maskuline og feminine sider og bedrer kontrollen o..
249,-
Modell: pendel
Dalmatian Jasper Indian Wand PendulumDalmatiner Jaspis hjelper til å bearbeide fortiden, åpner for gjemte og kanskje glemte følelser Fremmer kontakt med egen kraft og hjelper oss å bruke denne positiv Forsterker følelsen av forenelighet og er glimrende å ha med når man treffer nye mennesker B..
359,-
Modell: Pendel
Deluxe SpiralStor og kratffull pendel i forgylt messingHøy kvalitet Pendel anheng: 6 cm Kommer i en flott sort oppbevaringspose #pendel #messing #pendulering #intuisjonsverktøy ..
349,-
Modell: Pendel
Vakker englependel i ametystMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virke beroligende i tider me..
359,-
Showing 1 to 12 of 51 (5 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer