Menu
Din handlekurv

Pendler


Modell: pendel
Sphere Pendulum - LabrodoriteLabradoritt er en transformasjonssten med høy energi. Den fremmer kraft, energi, utholdenhet og konsentrasjon. Hjelper til med ny inspirasjon hvis du føler at du sitter fast i gamle mønstre og forhold. Beskytter mot negative energier. Gir god bakkekontakt.Chak..
219,-
Modell: pendel
Bloodstone Faceted Cone PendulumBlodjaspis, også kallt blodstein eller heliotropØker mental klarhet og er til hjelp i viktige beslutningsprosesser Beskyttende sten som holder negativitet fra andre unna Fremmer mot og besluttsomhet Stimulerer kundalinienergien Jorder, balanserer og renser..
189,-
Modell: Pendel
Chakra Octo PendelDe forskjellige lagene i pendelen representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig     Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo     Hals chakra - Nedre del..
249,-
Modell: Pendel
Chakra Pyramide PendelDe forskjellige lagene i pendelen representerer de syv chakraene som hjelper til med å balanserer kroppens energisenter    Kron chakra - toppen av hodet - Fiolett/klar og gjennomsiktig     Tredje øye chakra - Over og mellom øyenbrynene - Indigo     Hals chakra - Nedre..
269,-
Modell: pendel
Dalmatian Jasper Indian Wand PendulumDalmatiner Jaspis hjelper til å bearbeide fortiden, åpner for gjemte og kanskje glemte følelser Fremmer kontakt med egen kraft og hjelper oss å bruke denne positiv Forsterker følelsen av forenelighet og er glimrende å ha med når man treffer nye mennesker B..
359,-
Modell: Pendel
Deluxe SpiralStor og kratffull pendel i forgylt messingHøy kvalitet Pendel anheng: 6 cm Kommer i en flott sort oppbevaringspose   ..
349,-
Modell: Pendel
Vakker englependel i ametystMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal  tas Beskytter mot dårlige energier og absorbere negativitet Virke beroligende i tider me..
359,-
Engel - Bergkrystall
Utsolgt
Modell: pendel
Vakker englependel i bergkrystallBergkrystall regnes som mesterkrystall og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystaller Gir styrke og kraft Fremmer kontakt med det spirituelle Super meditasjonssten med healing egenskaper Løser opp blokkeringer og negative vibrasjonerPendelen..
359,-
Fersken Månesten - Wand Pendel Fersken Månesten - Wand Pendel
Utsolgt
Modell: pendel
Moonstone Indian Wand PendulumMånestenen fremmer spirituell kontakt Hjelper deg å kartlegge dine mål og velge riktig, styrker evnen til omsorg, kjærlighet og lykke Reduserer egoisme, stress og spenning, styrker intuisjonen og tankekraften Fremmer indre fred og ro, styrker kjærlighetsforhold ..
359,-
Modell: Pendel
Grønn Aventurin pendelGrønn Aventurin er overflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss God ved meditasjon og visualiseringPendelen har avtagbar lenke, så den kan fint henges på et kjede og ..
179,-
Modell: pendel
Yellow Fluorite Indian Wand PendulumFluoritt er en sterk helbreder som påvirker alle chakraene Den renser auraen og er fin for kanalisering Øker energinivået og konsentrasjonsevnen Brukes til å forstå og inspirerer Igangsetter og samler energi om noe spesieltGul fluoritt øker kreativitet..
359,-
Modell: pendel
Denne vakre ametyst pendelen har et kammer/hulrom man kan åpne og fylle med urter eller eteriske oljerAmetyst: Styrker intuisjonen Beskytter mot dårlige energier Renser kropp og sjel Fin til meditasjonPendel anheng: ca.5 cm  ..
289,-
Modell: pendel
Denne vakre lapis lazuli pendelen har et kammer/hulrom man kan åpne og fylle med urter eller eteriske oljerLapis Lazuli: Hjelper med å balansere og styrke tankens kraft Gir deg klarhet i dine følelesesmessige blokkeringer Gjør det lettere å snakke i forsamlinger og overvinner skyhet Balanser..
289,-
Modell: pendel
Karneol  med syv chakraperlerKarneol: Gir oss entusiasme og glede over det som er Styrker kroppens energibaner Øker arbeidsgleden Hjelper oss til å gjøre det vi drømmer om Gir styrke og selvtillit Fjerner tvil og negative tankerPendelen har avtagbar lenke, så den kan fint henges på et ..
189,-
Modell: pendel
Labradoritt pendelLabradoritt er en transformasjonssten med høy energi. Den fremmer kraft, energi, utholdenhet og konsentrasjon Hjelper til med ny insirasjon hvis du føler at du sitter fast i gamle mønstre og forhold Beskytter mot negative energier Gir god bakkekontaktKvartskrystallperle ..
179,-
Modell: Pendel
Lapis Lazuli pendel med syv chakraperlerLapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraft Gir deg klarhet i dine følelesesmessige blokkeringer Gjør det lettere å snakke i forsamlinger og overvinner skyhet Balanserer og beskytter vennskap Styrker immunforsvaretPendelen har avta..
189,-
Modell: Pendel
Lapiz Lazuli pendelLapis Lazuli hjelper med å balansere og styrke tankens kraft Gir deg klarhet i dine følelesesmessige blokkeringer Gjør det lettere å snakke i forsamlinger og overvinner skyhet Balanserer og beskytter vennskap Styrker immunforsvaretPendelen har avtagbar lenke, så den ka..
179,-
Malakitt pendel
Populær
Modell: Pendel
Malakitt pendelMalakitt er en kraftfull transformasjonsstein som hjelper til ved forandringer Beskytter og tar opp negative energier og fornyer energien Forløser følelsesmessige blokkeringer og inspirerer til selvutfoldelse Bringer vårt virkelige jeg til overflaten Renser og aktiverer auraen..
149,-
Modell: pendel
Bergkrystall pendelKraftfull pendel som gir balanse mellom kropp, sjel og ånd Merkabans to forenede tetraeder binder det materielle med det åndelige som gir en harmonisk påvirkning Den hjelper oss til å opprettholde eller og gjenoppdage vår indre balanseBergkrystall regnes som mesterkrysta..
269,-
Modell: Pendel
Merkaba pendel i rosenkvartsLiten og kraftfull pendel som gir balanse mellom kropp, sjel og ånd Merkabans to forenede tetraeder binder det materielle med det åndelige som gir en harmonisk påvirkning Den hjelper oss til å opprettholde eller og gjenoppdage vår indre balanseRosenkvarts, den s..
169,-
Messing pendel Messing pendel
Utsolgt
Modell: Pendel
Pendel i forgylt messingPendel anheng: ca.3,5 cm Lenke i forgylt messing med en søt perle i enden #pendel #pendulering #intuisjonsverktøy #pendulum #messing..
199,-
Modell: Pendel
Pendel i forgylt messingPendel anheng: ca.3 cm Lenke i forgylt messing med en søt kule i enden..
199,-
Modell: Pendel
Sølvforgylt messing pendelPendel anheng: ca.3 cm Søt lenke med en kule i enden #pendel #pendulering #intuisjonsverktøy #pendulum #sølvforgylt..
179,-
Modell: pendel
Orgonite Pendulum AmethystOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Med sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre liv. Bidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal tas. Beskytter mot dårlige energier og a..
249,-
Modell: pendel
Orgonite Pendulum ShungiteOrgone betyr livsenergi (Chi, Prana eller Eter)Denne unike sorte stenen sies å være over 2 milliarder år gammel Den absorberer partikler fra miljøet og har antibakterielle egenskaper Nøytraliserer elektromagnetisk stråling og negative energier Beskytter og jorder..
249,-
Modell: Pendel
Rosenkvarts pendelRosenkvarts, den store kjærlighetsstenen, fremmer harmoni og balanse, gir oss tillit og kraft til å stå fram med åpne og ærlige følelser. Tillater oss å tilgi, øker vår kreativitet, hjelper mot dårlige vibrasjoner og beskytter mot skadelige strålerChakra: hjertePendele..
179,-
Modell: Pendel
Sølvfarget Rudraksha pendelFrøene til Rudraksha-trærne, kalt Shivas tårer, er tradisjonelt brukt til bønneperler for å helliggjøre kropp, sinn og sjel. Rudraksha pendler anses å være de eneste som kan svare på spørsmål om din karma.Pendel anheng: ca. 4 cm #pendel #rudraksha #pendule..
219,-
Modell: pendel
Sort agat pendel med Ohm symbolSort agat er en jordende og beskyttende sten Styrker selvrespekten og gir mot til å overvinne usikkerhet Gir indre styrke og holder deg stødig når du må ta beslutninger i utfordrende og stressende situasjoner Beroliger og gir fred i perode med sorgPendelen h..
229,-
Modell: Pendel
 Sort agat pendel med syv chakraperlerSort agat er en jordende og beskyttende sten Styrker selvrespekten og gir mot til å overvinne usikkerhet Gir indre styrke og holder deg stødig når du må ta beslutninger i utfordrende og stressende situasjoner Beroliger og gir fred i perode med sorg ..
189,-
Modell: Pendel
Sort onyx pendelBeskyttelsesstein Steinen som fremmer utholdenhet, selvdisiplin og styrke Hjelper oss til å se tingene i et større perspektiv og bidrar til kloke beslutninger Balanserer maskuline og feminine sider og bedrer kontrollen over følelser og lidenskap Avleder negativitet Øker jord..
179,-
Modell: pendel
Kraftfull ametyst omgitt av en spiral som symboliserer livsenergien og utviklingen av kosmosAmetyst: Styrker intuisjonen Beskytter mot dårlige energier Renser kropp og sjel Fin til meditasjonPendelen har avtagbar lenke, så den kan fint festes til et kjede og bæres som et smykkeSølvb..
189,-
Modell: pendel
Kraftfull bergkrystall omgitt av en spiral som symboliserer livsenergien og utviklingen av kosmosBergkrystall: Gir styrke og kraft Fremmer kontakt med det spirituelle Super meditasjonssten med healing egenskaper Løser opp blokkeringer og negative vibrasjonerPendelen har avtagbar lenke, s..
189,-
Modell: pendel
Kraftfull karneol omgitt av en spiral som symboliserer livsenergien og utviklingen av kosmosKarneol: Gir oss entusiasme og glede over det som er Styrker kroppens energibaner Øker arbeidsgleden Hjelper oss til å gjøre det vi drømmer om Gir styrke og selvtillit Fjerner tvil og negative tanke..
189,-
Modell: pendel
 Kraftfull rosenkvarts omgitt av en spiral som symboliserer livsenergien og utviklingen av kosmosRosenkvarts: Kjærlighetsstenen som fremmer harmoni og balanse Gir oss tillit og kraft til å stå fram med åpne og ærlige følelser Tillater oss og tilgi Øker vår kreativitetPendelen har avt..
189,-
Modell: pendel
 Kraftfull aventurin omgitt av en spiral som symboliserer livsenergien og utviklingen av kosmosGrønn aventurin: Overflodsstenen som skaper glede og viser deg at alt er mulig Gir hell i kjærlighet, arbeid og pengesaker Fremmer tillit til at vi tør å åpne oss God ved meditasjon og visualis..
189,-
Modell: Pendel
Turkis howlitt pendel med syv chakraperlerTurkis howlitt: Kreativitetssteinen som styrke kunstneristiske evner roer ned spenninger og intense følelser virker stressreduserende kan virke åpnende på det 3.øyePendelen har avtagbar lenke, så den kan fint henges på et kjede og bæres som et sm..
189,-
Modell: Pendel
Unakitt pendel med livets treUnakitt: Hjelper på nedstemthet og får deg til å se det positive. Livets tre symboliserer de spirende ting i din tilværelse og gir deg styrke og håpPendel: 3,5 cm #pendel #pendulering #intuisjonsverktøy #pendulum #unakitt..
149,-
Showing 1 to 37 of 37 (1 Pages)
Salvie - Nå på lager
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer