loading

TUAREG RØKELSE
Tuareg røkelse - Gledesspreder
kr. 98
Hjelper til med å frigjøre energien i kroppen, så den kan sirkulerer på nytt. Den varmer kroppen, så vi får lyst til å danse. Tuaregene tror at denne blandingen kommer fra paradis, fordi den gir dem v..
Tuareg røkelse - Havets ro
kr. 98
Denne blandingen hjeper oss å roe ned sinnet og kroppen, og frigjøre oss fra onde tanker. Vi blir som et rolig hav med dype følelser og fred i våre tanker. Vår tillit vil bli styrket og vi får et klar..
Tuareg røkelse - Himmelens portåpner
kr. 98
Styrker intuisjon og skaper en beskyttet kanal oppoverDen beroligende effekten av kamomille fra Sahara, gjør at vi kan se dypere inn i oss selvFin å kombinere med de andre røkelseneInneholder bl.a bo..
Tuareg røkelse - Løvens kraft
kr. 98
Bokhor er en tradisjonel røkelsesblanding som tuaregene brenner før sine vandringer gjennom ørkenen. Den får frem løvens kraft i dem og befrir dem for deres frykt før den store ferden gjennon Sahara. ..
Tuareg røkelse - Magisk beskyttelse
kr. 98
Denne røkelsen er viljestyrkens mor. Hun stimulerer energien og styrker vår disiplin.Negative påvirkninger utenfra får ingen mulighet til å påvirke oss, og de som allerede eksisterer vil forsvinne.Bes..
Tuareg røkelse - Sjelens vekker
kr. 98
Leder deg til din sjels visdom. Kraften i hjertet vil bli styrket og du kan gå den veien sjelen din ønsker - uavhengig av andres mening.Det er viktig å øke kraften i hjertet og evnen til å lytte til d..
Viser 1 til 6 av 6 (1 sider)