loading

RØKELSESSETT
Chakra - Hals - Røkelse
kr. 129
Throat Chakra Incense Sticks - Vishuddha Flott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til hals chakraetRøkelsen representerer hals chakraet som er knyttet til kommunikasjon og kr..
Chakra - Hjerte - Røkelse
kr. 129
Heart Chakra Incense Sticks - Anahata Flott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til hjerte chakraetRøkelsen representerer hjerte chakraet som er knyttet til medfølelse og symp..
Chakra - Krone - Røkelse
kr. 129
Crown Chakra Incense Sticks - SahasraraFlott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til kronechakraetRøkelsen representerer krone chakraet som er knyttet til intelligensRøkelsen..
Chakra - Rot - Røkelse
kr. 129
Root Chakra Incense Sticks - Muladhara Flott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til rot chakraetRøkelsen representerer rot chakraet som er knyttet til stabilitet, jording og ..
Chakra - Sakral - Røkelse
kr. 129
Sacral Chakra Incense Sticks - Swadhistana Sakral også kalt harachakraFlott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til sakral chakraet.Røkelsen representerer sakral chakraet som ..
Chakra - Solarplexus - Røkelse
kr. 129
Solar Plexus Chakra Incense Sticks - Manipura Flott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til solarplexus chakraetRøkelsen representerer solarplexus chakraet som er knyttet til ..
Chakra - Tredje øye - Røkelse
kr. 129
Third Eye Chakra Incense Sticks - AjnaFlott røkelsessett med røkelsespinner og holder i tre med symbolet til tredje øye/panne chakraetRøkelsen representerer tredje øye chakraet som er knyttet til int..
Karma - Jasmin - Røkelseskjegler
kr. 139
Karma jasmine incense cones Flott røkelsessett med jasmin40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001- inspirert røkelsesholder Jasmine er perfekt for å styrke mentale- og følelsesladde båndFokuserer..
Karma - Jasmin - Røkelsespinner
kr. 139
Karma jasmine incense sticksFlott røkelsessett med jasmin40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder Jasmine er perfekt for å styrke mentale- og følelsesladde båndFokuse..
Karma - Lavendel - Røkelsespinner
kr. 139
Karma lavender incense sticks Flott røkelsessett med lavendel40 deilige røkelsespinner  med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder Lavendel virker beroligende, avstressende og fremmer god n..
Karma - Lavendel- Røkelseskjegler
kr. 139
Karma lavender incense conesFlott røkelsessett med levendel 40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholderLavendel virker beroligende, avstressende og fremmer god nattesøv..
Karma - Patsjuli - Røkelseskjegler
kr. 139
Karma patchouli incense cones Flott røkelsessett med patsjuli 40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder Patsjuli roer angst og letter på spenningerDuften har en svært..
Karma - Patsjuli - Røkelsespinner
kr. 139
Karma patchouli incense sticksFlott røkelsessett med patsjuli40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder Patsjuli roer angst og letter på spenningerDuften har en svært b..
Karma - Rose - Røkelseskjegler
kr. 139
Karma rose incense conesFlott røkelsessett med rose40 deilig røkelseskjegler med en glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholderRose demper nervøsitet og spenningerVirker beroligende og harmoniserende..
Karma - Rose - Røkelsespinner
kr. 139
Karma rose incense sticks Flott røkelsessett med rose40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder Rose demper nervøsitet og spenningerVirker beroligende og harmoniserende..
Viser 1 til 15 av 32 (3 sider)