loading

TIBETANSK RØKELSE
Tibetansk røkelse - Agarwood
kr. 135
Agarwood er veldig populær i Tibet og er kjent som "Guds tre"Den har en rik og mektig, søt og treaktig aromaSuper å bruke ved meditasjon, åpner opp for underbevisstheten og balanserer din indre chi. F..
Tibetansk røkelse - Cedarwood
kr. 135
Tibetansk sedetre røkelseHar en litt tung treaktig aromaOrdet cedar betyr "kraftig åndelig styrke" og er et symbol på tro. Virker beroligende og åpnende. Reduserer nervøs spenning og stress og fremmer..
Tibetansk røkelse - Frankincense
kr. 135
Frankincense også kalt Olibanum eller Virak Har en treaktig og krydderliknende aromaDenne deilige røkelsen hjelper oss med styrke og klarhet under meditasjon, demper stress, fjerner frykt og nervøs sp..
Tibetansk røkelse - Guggul
kr. 135
Guggul, eller Bdellium, har en behagelig varm, litt søt, balsamico, urteaktig aroma I India, Nepal og Tibet er guggul en av de viktigste ingrediensene for medisinske, åndelige og magiske formål. Mye b..
Tibetansk røkelse - Holy Basil
kr. 135
Tibetansk Hellig basilikum, eller Tulsi, er kjent som "king of the plants"Denne duften gjør deg avslappet og konsentrert på samme tid, og er kjent for sin oppløftende effekt på et deprimert humør100% ..
Tibetansk røkelse - Juniper
kr. 135
Juniper, eller einebær, har en ren og frisk duft med balsamaktig aromaEinebær stimulerer og styrker nerver, og er mye brukt  innen ayurvedisk medisin. Renser luften i rommet og har en beroligende..
Tibetansk røkelse - Mokchhya (Nirvana)
kr. 135
Tibetansk Mokchhya (Nirvana) RøkelseDenne røkelsen er en spesiell blanding av himalaya-aromatiske urter og planter, har blitt  brukt av buddhistiske utøvere i århundrer. Ghanten khampa, lhasanga ..
Tibetansk røkelse - Nag Champa
kr. 135
Nag Champa røkelseLukten er karakteristisk og ikke for overveldende. Treaktig og frisk med hint av sandeltre.100% naturlige røkelsespinner Laget for hånd i tibetanske klostre etter gamle oppskrifterRø..
Tibetansk røkelse - Sandalwood
kr. 135
Sandeltre har en litt søtlig, bitter aroma Denne røkelsen er kjempefin ved meditasjon. Den er mye brukt i ayurvedisk og tibetansk medisin og kan nyttiggjøre seg for lindring av blant annet hodepine og..
Tibetansk røkelse - Spikenard
kr. 135
Spikenard også kalt Jatamansi har en musk krydret, treaktig aromaRoer ned kropp og sinn og fin ved meditasjon da den fremmer avslapning. Siden den har lindrende og beroligende egenskaper, kan den ..
Tibetansk røkelse - Valerian
kr. 135
Valerian, også kjent som vendelrot har en karakteristisk og kraftig duftDenne røkelsen reduserer stress og irritabilitet, beroliger og fremmer bedre nattesøvn100% naturlige røkelsespinner, Laget for h..
Viser 1 til 11 av 11 (1 sider)