loading

RØKELSESKJEGLER
Amber- røkelseskjegler
kr. 49
Amber også kalt rav, har en behagelig og aromatisk duftDenne behagelige duften er til god hjelp ved meditasjon og avspenning, øker også konsentrasjonen ved studier og lesingRøkelseskjeglene er håndlag..
Frankincense- røkelseskjegler
kr. 49
Frankincense også kalt Olibanum eller VirakHar en treaktig og krydderliknende aromaDenne deilige røkelsen hjelper til med styrke og klarhet under meditasjon, demper stress, fjerner frykt og nervøs spe..
Karma - Jasmin - Røkelseskjegler
kr. 139
Karma jasmine incense cones Flott røkelsessett med jasmin40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001- inspirert røkelsesholder Jasmine er perfekt for å styrke mentale- og følelsesladde båndFokuserer..
Karma - Lavendel- Røkelseskjegler
kr. 139
Karma lavender incense conesFlott røkelsessett med levendel 40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholderLavendel virker beroligende, avstressende og fremmer god nattesøv..
Karma - Patsjuli - Røkelseskjegler
kr. 139
Karma patchouli incense cones Flott røkelsessett med patsjuli 40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder Patsjuli roer angst og letter på spenningerDuften har en svært..
Karma - Rose - Røkelseskjegler
kr. 139
Karma rose incense conesFlott røkelsessett med rose40 deilig røkelseskjegler med en glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholderRose demper nervøsitet og spenningerVirker beroligende og harmoniserende..
Karma - Sandeltre - Røkelseskjegler
kr. 139
Karma sandalwood incense cones Flott røkelsessett med sandeltre40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001- natt inspirert røkelsesholder Sandeltre brukes for å påkalle enhver guddommelig skapning e..
Karma - Vanilje - Røkelseskjegler
kr. 139
Karma jasmine incense cones Flott røkelsessett med vanilje40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder Vanilje assosiert med intelligens, tanker og mentale ferdigheterId..
Lotus- røkelseskjegler
kr. 49
Lotus har en fyldig, søt blomsteraktig aromaDenne gode og positive duften inspirerer og gjør deg glad, samtidig som den fjerner negativ energiRøkelseskjeglene er håndlaget av høy kvalitetDe tennes ved..
Nag Champa Agarbatti - Røkelseskjegler
kr. 38
Nag Champa Agarbatti - SatyaVerdens mest kjente røkelse!Lukten er karakteristisk og ikke for overveldende, treaktig og frisk med hint av sandeltre.Bruk av røkelseskjegler er enkeltDe tennes ved å sett..
Nag Champa Fresh Rose  - Røkelseskjegler
kr. 38
Nag Champa Fresh Rose Satya Deilig duft av roser fra Satya, som er kjent for sin tradisjonsrike kvalitetsrøkelse og er en av de mest populære røkelsesmerkene i verdenBruk av røkelseskjegler er enkeltD..
Nag Champa Super Hit - Røkelseskjegler
kr. 38
Super Hit - Sai Baba Nag ChampaRøkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag ChampaLukten er karakteristisk og ikke for overveldende, treaktig og søtlig krydderduftBruk av røkelseskj..
Nag Champa Super Sandal - Røkelseskjegler
kr. 38
Nag Champa Super Sandal Satya Lukten er karakteristisk med behagelig blomsterduft og musk-aktige overtoner, med hint av sandeltreSatya er kjent for sin tradisjonsrike kvalitetsrøkelse, og er en av de ..
Salvie - Røkelseskjegler
kr. 38
Hvit salvie røkelseskjegler Bruk av røkelseskjegler er enkeltDe tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flammen ut og kjeglen settes på et ildfast underlag.Nyt de friske og ener..
Viser 1 til 14 av 14 (1 sider)