loading

RØKELSESKJEGLER
Amber- røkelseskjegler
kr. 49
Amber også kalt rav, har en behagelig og aromatisk duftDenne behagelige duften er til god hjelp ved meditasjon og avspenning, øker også konsentrasjonen ved studier og lesingRøkelseskjeglene er håndlag..
Frankincense- røkelseskjegler
kr. 49
Frankincense også kalt Olibanum eller VirakHar en treaktig og krydderliknende aromaDenne deilige røkelsen hjelper til med styrke og klarhet under meditasjon, demper stress, fjerner frykt og nervøs spe..
Goloka Chakra - Backflow Røkelse
kr. 179
Goloka Chakra incense backflow conesKjeglene tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flammen ut og kjeglen settes på en Backflow brennerDet vil komme røyk ut på undersiden av kj..
Goloka Jasmin - Backflow Røkelse
kr. 179
Goloka Jasmine incense backflow conesJasmine er perfekt for å styrke mentale- og følelsesladde båndFokuserer mer på indre enn ytre skjønnhet, derfor er jasmine perfekt for å styrke både kjærlighet- og..
Goloka Lavendel - Backflow Røkelse
kr. 179
Goloka Lavender incense backflow conesLavendel virker beroligende, avstressende og fremmer god nattesøvnStimulerer også kjærlighet og romantikkKjeglene tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, d..
Goloka Rose - Backflow Røkelse
kr. 179
Goloka Rose incense backflow conesRose demper nervøsitet og spenningerVirker beroligende og harmoniserende på både kropp og sjelÅpner oss for verden og viser oss kjærlighetens kildeKjeglene tennes ved..
Karma - Jasmin - Røkelseskjegler
kr. 139
Karma jasmine incense cones Flott røkelsessett med jasmin40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001- inspirert røkelsesholder Jasmine er perfekt for å styrke mentale- og følelsesladde båndFokuserer..
Karma - Lavendel- Røkelseskjegler
kr. 139
Karma lavender incense conesFlott røkelsessett med levendel 40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholderLavendel virker beroligende, avstressende og fremmer god nattesøv..
Karma - Patsjuli - Røkelseskjegler
kr. 139
Karma patchouli incense cones Flott røkelsessett med patsjuli 40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder Patsjuli roer angst og letter på spenningerDuften har en svært..
Karma - Rose - Røkelseskjegler
kr. 139
Karma rose incense conesFlott røkelsessett med rose40 deilig røkelseskjegler med en glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholderRose demper nervøsitet og spenningerVirker beroligende og harmoniserende..
Karma - Sandeltre - Røkelseskjegler
kr. 139
Karma sandalwood incense cones Flott røkelsessett med sandeltre40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001- natt inspirert røkelsesholder Sandeltre brukes for å påkalle enhver guddommelig skapning e..
Karma - Vanilje - Røkelseskjegler
kr. 139
Karma jasmine incense cones Flott røkelsessett med vanilje40 deilige røkelseskjegler med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder Vanilje assosiert med intelligens, tanker og mentale ferdigheterId..
Lotus- røkelseskjegler
kr. 49
Lotus har en fyldig, søt blomsteraktig aromaDenne gode og positive duften inspirerer og gjør deg glad, samtidig som den fjerner negativ energiRøkelseskjeglene er håndlaget av høy kvalitetDe tennes ved..
Nag Champa Agarbatti - Røkelseskjegler
kr. 38
Nag Champa Agarbatti - SatyaVerdens mest kjente røkelse!Lukten er karakteristisk og ikke for overveldende, treaktig og frisk med hint av sandeltre.Bruk av røkelseskjegler er enkeltDe tennes ved å sett..
Nag Champa Fresh Rose  - Røkelseskjegler
kr. 38
Nag Champa Fresh Rose Satya Deilig duft av roser fra Satya, som er kjent for sin tradisjonsrike kvalitetsrøkelse og er en av de mest populære røkelsesmerkene i verdenBruk av røkelseskjegler er enkeltD..
Viser 1 til 15 av 18 (2 sider)