loading

RØKELSESPINNER
Chakra meditasjons røkelse
kr. 65
Chakra røkelseDeilig meditasjons røkelse med 2 stk røkelsespinner for hver av de 7 chakraeneTotalt 14 stk røkelsespinner i pakkenHåndrullede med fine og naturlige oljer i henhold til gamle ayurvediske..
Karma - Jasmin - Røkelsespinner
kr. 139
Karma jasmine incense sticksFlott røkelsessett med jasmin40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder Jasmine er perfekt for å styrke mentale- og følelsesladde båndFokuse..
Karma - Lavendel - Røkelsespinner
kr. 139
Karma lavender incense sticks Flott røkelsessett med lavendel40 deilige røkelsespinner  med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder Lavendel virker beroligende, avstressende og fremmer god n..
Karma - Patsjuli - Røkelsespinner
kr. 139
Karma patchouli incense sticksFlott røkelsessett med patsjuli40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder Patsjuli roer angst og letter på spenningerDuften har en svært b..
Karma - Rose - Røkelsespinner
kr. 139
Karma rose incense sticks Flott røkelsessett med rose40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder Rose demper nervøsitet og spenningerVirker beroligende og harmoniserende..
Karma - Sandeltre- Røkelsespinner
kr. 139
Karma sandalwood incense sticks Flott røkelsessett med sandeltre40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001- natt inspirert røkelsesholder Sandeltre brukes for å påkalle enhver guddommelig skapning e..
Karma - Vanilje - Røkelsespinner
kr. 139
Karma vanilla incense sticks Flott røkelsessett med vanilje 40 deilige røkelsespinner med glitrende 1001-natt inspirert røkelsesholder Vanilje assosiert med intelligens, tanker og mentale ferdigheterI..
Nag Champa Agarbatti - Røkelsespinner
kr. 38
Nag Champa Agarbatti- Sai BabaVerdens mest kjente røkelse!Lukten er karakteristisk og ikke for overveldende, treaktig og frisk med hint av sandeltre.Bruk av røkelsespinner er enkeltTenn opp, vent til ..
Nag Champa Arabian Musk - Røkelsespinner
kr. 38
Nag Champa Arabian Musk - SatyaRøkelsesduft i samme familie som den verdenskjente Nag Champa røkelsen Bruk av røkelsespinner er enkeltTenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plass..
Nag Champa Ayurveda - Røkelsespinner
kr. 38
Nag Champa Ayurveda - SatyaSkap en stressfri og avslappende atmosfære med duftene av seder, gran, furu og aloe veraSuper ved meditasjon da røkelsen roer sinnetBruk av røkelsespinner er enkeltTenn opp,..
Nag Champa Blessing - Røkelsespinner
kr. 38
Nag Champa Blessing - SatyaLett og oppløftende røkelse med undertoner av vanilje og sandeltrePerfekt å brenne ved yoga og meditasjonBruk av røkelsespinner er enkeltTenn opp, vent til det begynner å gl..
Nag Champa Blue Sage - Røkelsespinner
kr. 38
Nag Champa Blue Sage - SatyaRøkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag Champa, med en frisk, søt og balsamisk duftFin til å styrke sin egen posisjon og å sette grenserBruk av røke..
Nag Champa Californian white sage  - Røkelsespinner
kr. 38
Nag Champa Californian white sage - SatyaHvit salvie røkelse fra samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag ChampaSalvierøkelse hjelper med å frigjøre og rense energi fra et rom, og samtidig gi ..
Nag Champa Celestial - Røkelsespinner
kr. 38
Nag Champa Celestial  - SatyaRøkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag Champa, Bruk av røkelsepinner er enkeltTenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Pla..
Nag Champa Dragon's blood - Røkelsespinner
kr. 38
Nag Champa Dragon's blood  - SatyaRøkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag Champa, med en sensuell duft av sandeltre, patsjuli og amber og et hint av tropiske blomster.For ..
Viser 1 til 15 av 62 (5 sider)