loading

NAG CHAMPA - SATYA
Nag Champa Agarbatti - Røkelseskjegler
kr. 38
Nag Champa Agarbatti - SatyaVerdens mest kjente røkelse!Lukten er karakteristisk og ikke for overveldende, treaktig og frisk med hint av sandeltre.Bruk av røkelseskjegler er enkeltDe tennes ved å sett..
Nag Champa Agarbatti - Røkelsespinner
kr. 38
Nag Champa Agarbatti- Sai BabaVerdens mest kjente røkelse!Lukten er karakteristisk og ikke for overveldende, treaktig og frisk med hint av sandeltre.Bruk av røkelsespinner er enkeltTenn opp, vent til ..
Nag Champa Arabian Musk - Røkelsespinner
kr. 38
Nag Champa Arabian Musk - SatyaRøkelsesduft i samme familie som den verdenskjente Nag Champa røkelsen Bruk av røkelsespinner er enkeltTenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plass..
Nag Champa Blessing - Røkelsespinner
kr. 38
Nag Champa Blessing - SatyaLett og oppløftende røkelse med undertoner av vanilje og sandeltrePerfekt å brenne ved yoga og meditasjonBruk av røkelsespinner er enkeltTenn opp, vent til det begynner å gl..
Nag Champa Californian white sage  - Røkelsespinner
kr. 38
Nag Champa Californian white sage - SatyaHvit salvie røkelse fra samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag ChampaBruk av røkelsespinner er enkeltTenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ..
Nag Champa Celestial - Røkelsespinner
kr. 38
Nag Champa Celestial  - SatyaRøkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag Champa, Bruk av røkelsepinner er enkeltTenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Pla..
Nag Champa Dragon's blood - Røkelsespinner
kr. 38
Nag Champa Dragon's blood  - SatyaRøkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag Champa, med en sensuell duft av sandeltre, patsjuli og amber og et hint av tropiske blomster.For ..
Nag Champa Dragons Fire - Røkelsespinner
kr. 38
Nag Champa  Dragons Fire  - SatyaSterk og varm duft av fløyelsroser, perfekt for å roe ned kropp og sinn.Røkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag Champa.Bruk av røkels..
Nag Champa Egyptian Jasmine - Røkelsespinner
kr. 38
Nag Champa Egyptian Jasmine - SatyaMild duft av sommer, med søte blomstrete undertoner og hint av honningLiker du duften av jasmin, kommer du til å elske denne!Røkelsesduft i samme familie som den ver..
Nag Champa Fortune - Røkelsespinner
kr. 38
Nag Champa Fortune - SatyaLett og oppløftende røkelse med undertoner av krydder og sitrusdufterBruk av røkelsespinner er enkeltTenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasser deret..
Nag Champa Fresh Rose  - Røkelseskjegler
kr. 38
Nag Champa Fresh Rose Satya Deilig duft av roser fra Satya, som er kjent for sin tradisjonsrike kvalitetsrøkelse og er en av de mest populære røkelsesmerkene i verdenBruk av røkelseskjegler er enkeltD..
Nag Champa Meditation - Røkelsespinner
kr. 38
Nag Champa Meditation - SatyaRøkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag Champa, med grunntoner av sandel og sedertreBruk av røkelsepinner er enkeltTenn opp, vent til det begynner ..
Nag Champa Midnight - Røkelsespinner
kr. 38
Nag Champa Midnight - SaytaSøt og vam duft sandeltre, blandet med vanilje, champablomst, jasmin og hint av krydderRøkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag ChampaBruk av røkelsep..
Nag Champa Mystic Rose - Røkelsespinner
kr. 38
Nag Champa Mystic Rose - SatyaRøkelsesduft i samme familie som den verdenskjente røkelsen Nag Champa, med en nydelig duft av sommerroser fra hagenBruk av røkelsepinner er enkeltTenn opp, vent til det ..
Nag Champa Mystic Yoga - Røkelsespinner
kr. 38
Nag Champa Mystic Yoga - SatyaRøkelsesduft i samme familie som den verdenskjente Nag Champa røkelsen Bruk av røkelsespinner er enkeltTenn opp, vent til det begynner å gløde og blås ut flammen. Plasse..
Viser 1 til 15 av 41 (3 sider)