loading

BACKFLOW RØKELSE
Goloka Chakra - Backflow Røkelse
kr. 159
Goloka Chakra incense backflow conesKjeglene tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flammen ut og kjeglen settes på en Backflow brennerDet vil komme røyk ut på undersiden av kj..
Goloka Dragon Blood - Backflow Røkelse
kr. 159
Goloka Dragon Blood incense backflow conesRøkelsesduft med en sensuell duft av sandeltre, patsjuli og amber og et hint av tropiske blomster.For kjærlighet, beskyttelse og for fjerning av negative en..
Goloka Hvit Salvie - Backflow Røkelse
kr. 159
Goloka White Sage Backflow Incense ConesDuften av Salvie virker beroligende og oppløftende, og er god ved nervøsitet, stess og angstHvit salvie brukes til rensing og balansering av aura og energier ..
Goloka Jasmin - Backflow Røkelse
kr. 159
Goloka Jasmine incense backflow conesJasmine er perfekt for å styrke mentale- og følelsesladde båndFokuserer mer på indre enn ytre skjønnhet, derfor er jasmine perfekt for å styrke både kjærlighet- og..
Goloka Lavendel - Backflow Røkelse
kr. 159
Goloka Lavender incense backflow conesLavendel virker beroligende, avstressende og fremmer god nattesøvnStimulerer også kjærlighet og romantikkKjeglene tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, d..
Goloka Palo Santo - Backflow Røkelse
kr. 159
Goloka Palo Santo Backflow Incense ConesPalo Santo kalles gjerne "Det Hellige Treet" og kommer fra PeruDen har en fin sitrus aroma med underliggende toner av tre og krydderliknende aromaFremmer initia..
Goloka Rose - Backflow Røkelse
kr. 159
Goloka Rose incense backflow conesRose demper nervøsitet og spenningerVirker beroligende og harmoniserende på både kropp og sjelÅpner oss for verden og viser oss kjærlighetens kildeKjeglene tennes ved..
Viser 1 til 7 av 7 (1 sider)