Menu
Din handlekurv

BACKFLOW RØKELSE


Modell: Røkelseskjegler
Goloka Chakra incense backflow conesKjeglene tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flammen ut og kjeglen settes på en Backflow brennerDet vil komme røyk ut på undersiden av kjeglen som vil spre seg rundt. Kjempekul effekt!24 stk kjegler kommer i en hendig tinnboksBrennetid c..
159,-
Modell: Røkelseskjegler
Goloka Dragon Blood incense backflow conesDragons blood er en naturlig planteharpiks. Sevjen har en mørkerød farge som minner om blod, derav navnet. For kjærlighet, beskyttelse og for fjerning av negative energier. Bringer balanse og klarhet, skaper fred og ro.Kjeglene tennes ved å sette il..
159,-
Modell: Røkelseskjegler
Goloka Jasmine incense backflow conesJasmine er perfekt for å styrke mentale- og følelsesladde båndFokuserer mer på indre enn ytre skjønnhet, derfor er jasmine perfekt for å styrke både kjærlighet- og vennskapsforholdKjeglene tennes ved å sette ild til spissen av kjeglen, deretter blåses flammen ut ..
159,-
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Merkaba.no er en del av Rasehund AS, som er ansvarlig for dine data. Vi bryr oss om ditt personvern. Vi bruker dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og produktene på sidene du ser og bruker.
Vis meg mer