loading

Eteriske oljer
Appelsin - Eterisk olje
kr. 139
OrangeOljen fremstilles ved kaldpressing av skall fra appelsiner, og har en deilig og kraftig sitrusduftBeroliger og oppløfter. Sies å hjelpe ved depresjon og melankoli. Oljen stimulerer blodsirkulasj..
Basilikum - Eterisk olje
kr. 139
Basil Basilikum oljen destilleres fra krydderurten og har en varm krydderaktig urteduftGlimrende olje når det gjelder å skjerpe hjernen til å huske bedre og motvirke utbrenthet. Super mot eksamensnerv..
Benzoin - Eterisk olje
kr. 139
Benzoin utvinnes fra treets harpiks og har en varm og søtlig vaniljeaktig duft. Virker beroligende og avslappende og lindrer nervøvitet og stressFin ved massasje av trette muskler10 mlFra FilippineneD..
Elemi, eterisk olje
kr. 129
Oljen destilleres fra elemitreets kvae. Den har en herlig duft av krydder,balsamico og med en liten sitrusaktig undertoneElemi reduserer ustabilitet, irritasjon, svakhetstilstander og for de som har s..
Eukalyptus - Eterisk olje
kr. 139
Eucalyptus Oljen destilleres av blad og kvister fra eukalyptustreetHar en frisk, ren og litt søtlig mentolduftKan virke varmende og uttørkende, og har kraftige antiseptiske egenskaper. Tradisjonelt er..
Frankincense - Eterisk olje
kr. 139
Frankincense Oljen kaldpresses fra treets kvae, og har en søt, varm og treaktig duftVirker svært oppløftende, og er gunstig hvis du føler deg stresset, sliten eller overarbeidet. Fremmer selvtillit og..
Geranium - Eterisk olje
kr. 189
GeraniumOljen dampdestilleres fra plantens blomster, blader og stilker Har en søt blomsterduft med undertoner av rose og mynteRegnes for å ha antidepressive og sedative egenskaper og kan anvendes ved ..
Grapefrukt - Eterisk olje
kr. 139
GrapefruitOljen kaldpresses fra fruktskallet til grapefruktenHar en behagelig og forfriskende sitrus duftKan virke rensende på vår aura, og gjøre oss mer mottakelig for å være intuitiveFin å bruke i m..
Ho Wood - Eterisk olje
kr. 139
Ho WoodDampdestilleres fra treets blader, kvist og bark Har en varm, søtlig duft med florale undertonerDenne oljen virker beroligende, et godt valg når man trenger å stresse ned og slappe avStyrker og..
Ingefær - Eterisk olje
kr. 139
GingerOljen destilleres fra plantens røtter og har en søtlig, varm og sensuell krydderduft Kan virke styrkende på immunforsvar ved forkjølelse,  tett nese og lett hosteMentalt fin for utmattelse ..
Lavendel - Eterisk olje
kr. 139
LavenderOljen fremstilles ved damp destillasjon av blomsterknoppene fra lavendelbusken Den har en frisk og delikat blomsterduft med en urteaktig undertone.Denne oljen er en av de mest populære og ..
Lavendel, eterisk olje
kr. 129
Oljen fremstilles ved damp destillasjon av blomsterknoppene fra lavendelbusken og har en frisk og delikat blomsterduft med en urteaktig undertone.Denne oljen er en av de mest populære og anvendelige a..
Lime - Eterisk olje
kr. 139
LimeOljen presses fra skallet til umodne limefrukterDen har en varm og litt syrlig sitrusduftKan virke oppkvikkende, styrkende og prestasjonsfremmende; og sammen med de febernedsettende og antiseptisk..
Mandarin  - Eterisk olje
kr. 139
TangerineMandarineoljen kaldpresses fra skallet til usprøytede, modne mandariner og har en frisk og søt sitrusduftDen har tilsvarende egenskaper som appelsinoljenKan virke oppløftende og beroligende p..
Merian  - Eterisk olje
kr. 139
MarjoramOljen utvinnes ved vanndampdestillasjon av tørkede blomstrende planterDen har en varm, treaktig og kamferaktig aromaMerian virker varmende og beroligendeDens beroligende egenskaper kan være fi..
Viser 1 til 15 av 30 (2 sider)