loading

Eteriske oljer
Bergamott reggio, eterisk olje
kr. 129
Bergamott  utvinnes ved kaldpressing av skallet til en liten appelsinlignende frukt, og er blant en av de mest populære terapeutiske oljene vi har. Den har en nydelig lett sitrusaktig aroma. Forf..
Elemi, eterisk olje
kr. 129
Oljen destilleres fra elemitreets kvae. Den har en herlig duft av krydder,balsamico og med en liten sitrusaktig undertoneElemi reduserer ustabilitet, irritasjon, svakhetstilstander og for de som har s..
Eukalyptus, eterisk olje
kr. 129
Denne oljen destilleres fra bladene på eukalyptustreet og har en frisk, og litt søtlig mentolduft Oljen fremmer indre balanseDen har en oppfriskende virkning på nervesystemet og kan brukes ved tretthe..
Kanel-appelsin, eterisk olje
kr. 129
Denne oljen fremstilles ved kaldpressing av appelsinskall og kanelblader og har en frisk, varm og eksotisk krydderduft.Virker beroligende og er oppløftende, gir varme og energi og kan hjelpe ved depre..
Lavendel, eterisk olje
kr. 129
Oljen fremstilles ved damp destillasjon av blomsterknoppene fra lavendelbusken og har en frisk og delikat blomsterduft med en urteaktig undertone.Denne oljen er en av de mest populære og anvendelige a..
Patsjuli, eterisk olje
kr. 129
Oljen utvinnes fra de tørkede bladene til patsjuli planten. Den har en moskusduftende, eksotisk og sensuell aroma, som har ry på seg for å være et afrodisiakum.Virker også avstressende og balanserende..
Salvie, eterisk olje
kr. 129
Oljen fremstilles ved damp destillasjon av salvieblader, og har en søtlig nøtteaktig urteduftDette er en kompleks olje med østrogenlignende effekt pga det høye Tujon innholdet.Duften av Salvie virker ..
Sedertre, eterisk olje
kr. 129
Denne oljen fremstilles ved dampdestillasjon av små flis fra Sedertreet, og har en treaktig og noe tung duftOljen virker styrkende, beroligende og åpnende. Reduserer frykt og hjelper deg til å finne d..
Sitrongress, eterisk olje
kr. 129
Denne eteriske oljen utvinnes fra sitrongresset ved dampdestillasjon og har en frisk sitron og gressaktig duft Virker lindrende ved stress, utmattelse og apati.Oljen er stimulerende, oppkvikkende og e..
Ylang-Ylang, eterisk olje
kr. 129
Oljen utvinnes fra blomstene til ylang-ylang treet, og har en nydelig søt og blomsteraktig duftDen har en beroligende effekt på nervesystemet. Nyttig mot angst, depresjon, stress og anspenthet. Fin ve..
Viser 1 til 10 av 10 (1 sider)