loading

Duftpinner
Duftpinner - Friendship - Lavender
kr. 249
Frienship - Frienship isn't a big thing, it's a million little thingsFantastiske duftpinner med en herlig og behagelig duft av lavendelBambuspinnene vil trekke til seg olje når de settes ned i flasken..
Duftpinner - Hope - Fresh Linen
kr. 249
Hope - The bigger the storm, the brighter the rainbowFantastiske duftpinner med en herlig og behagelig duft av rent og nyvasket sengetøyBambuspinnene vil trekke til seg oljen når de settes ned i flask..
Duftpinner - Love - Red Berries
kr. 249
Love - Always & ForeverFantastiske duftpinner med en herlig og behagelig duft av røde bærBambuspinnene vil trekke til seg oljen når de settes ned i flasken, dette vil gi en jevn og delikat duft i ..
Duftpinner - Luck - Lemongrass
kr. 249
Luck - Good things are going to happenFantastiske duftpinner med en herlig og behagelig duft av sitrongressBambuspinnene vil trekke til seg oljen når de settes ned i flasken, dette vil gi en jevn og d..
Duftpinner - Success - Tropical
kr. 249
Success - The key to success lies withinFantastiske duftpinner med en herlig og behagelig duft av tropiske frukterBambuspinnene vil trekke til seg oljen når de settes ned i flasken, dette vil gi en je..
Viser 1 til 5 av 5 (1 sider)