loading

Eteriske oljeblandinger
Breath Easy - Eterisk oljeblanding
kr. 149
Denne deilige blandingen av eteriske oljer har en forfriskende og rensende blanding av eukalyptus, ravensara og peppermynteEukalyptus kan virker febernedsenkende, oppkvikkende og styrkende. Fin ved&nb..
Energise - Eterisk oljeblanding
kr. 149
Denne deilige blandingen av eteriske oljer har en fantastisk stimulerende og forfriskende blanding av peppermynte, frankincense og sitron.Vitaliserer energinivået etter en hektisk dag.Peppermynte kan ..
Happiness - Eterisk oljeblanding
kr. 149
Denne deilige blandingen av eteriske oljer virker oppløftende og velgjørende for kropp, sinn og sjel Bergamott, ylang ylang og grapefrukt er kjent for å hjelpe til å løfte en ut av depresjon, beroli..
Less Stress - Eterisk oljeblanding
kr. 149
Denne deilige blandingen av eteriske oljer av salvie, sitron og lavendel hjelper kropp og sinn å slappe avSalvie kan virke leverstyrkende, krampeløsende, avslappende,plager i overgangsalderen, hetetok..
Relaxing - Eterisk oljeblanding
kr. 149
Denne deilige blandingen av eteriske oljer av lavendel og mandarin hjelper kropp og sinn å roe ned og slappe av Lavendel kan virke både oppkvikkende og beroligende, men er frem for alt balanserende. K..
Sensual - Eterisk oljeblanding
kr. 149
Denne deilige blandingen av eteriske oljer av patchouli, einebær og ylang ylang hjelper til med å øke ens libidoYlang Ylang er mye brukt som et afrodisiakum i aromaterapiverdenenPatchouli kan virke mo..
Viser 1 til 6 av 6 (1 sider)