loading

Salvie og tørkede urter
Abalone skjell - Røkelsesholder
kr. 199
Stort og vakkert abalone (Haliotis Midae) skjell for brenning av salvie og andre urterSkjellet har et nydelig fargespillDekorativt i seg selv eller som sten, krystall eller smykkeholder Størrelse: 14-..
Fjær for smudging
kr. 129
Bronze Turkey Smudge FeatherFin å bruke sammen med salvie eller annen røkelse/urter for å spre røyken rundt kroppen og/eller ut i rommet Materiale: KalkunfjærLengde: 20-28 cmPris ..
Hvit Salvie - liten
kr. 55
White Sage Hvit salvie brukes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekterBrukes gjerne før meditasjon, healing m.mSlukker man bunten etter bruk, kan den brukes fl..
Smudge stick - Blue Sage
kr. 149
Blå salvie brukes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekterBrukes gjerne før meditasjon, healing, massasje m.mSlukker man bunten etter bruk, kan den brukes fler..
Smudge stick - Blue Sage & Flat Cedar
kr. 149
Røkelsesbunt med blå salvie og sedertreSmudging er en gammel indiansk renselsesteknikkNår bunten tennes vil røyken tiltrekke seg negativ energi og ta den med segAnvendes til rensing og balansering av ..
Smudge stick - Blue Sage & Palo Santo
kr. 149
Røkelsesbunt med blå salvie og palo santoSmudging er en gammel indiansk renselsesteknikkNår bunten tennes vil røyken tiltrekke seg negativ energi og ta den med segAnvendes til rensing og balansering a..
Smudge stick - Four Directions
kr. 199
Denne bunten inneholder blå salvie, sweetgrass (marigress), salvieblomst og einebuskSmudging er en gammel indiansk renselsesteknikkNår bunten tennes vil røyken tiltrekke seg negativ energi og ta det m..
Smudge stick - Triple Goddess
kr. 199
Denne røkelsesbunten inneholder maiden (musk) salvie, løvehale, cronewort og blå salvie (grandmother sage)Smudging er en gammel indiansk renselsesteknikkNår bunten tennes vil røyken tiltrekke seg nega..
Smudge stick - Vision
kr. 199
Denne røkelsesbunten inneholder peppermynte, ingefær og rosmarinSmudging er en gammel indiansk renselsesteknikkNår bunten tennes vil røyken tiltrekke seg negativ energi og ta den med segAnvendes til r..
Sweetgrass - Flette
kr. 179
Sweetgrass (Marigress)Smudging er en gammel indiansk renselsesteknikkSweetgrass brukes på samme måte som salvie, til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekterBrukes..
Ørken Salvie - liten
kr. 45
Desert sage smudge stickØrkensalvie brukes til rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekterBrukes gjerne før meditasjon, healing m.mDenne planten er verdsatt for sine ..
Viser 1 til 11 av 11 (1 sider)