loading

Krystall smykker
Ametrin - Anheng
kr. 399
Ametrine  - Wire Wrap Silver Pendant Blanding av ametyst og citrin som naturen selv har skaptDette er en poetisk sten som handler om ny begynnelseBidrar til å gi mental og spirituell klarhet og ø..
Ametyst - armbånd
kr. 249
Amethyst Power BraceletMed sitt herlige mangfold av lilla nyanser, minner ametysten oss om åndeligheten som går gjennom våre livBidrar til å gi klarhet og indre styrke når viktige beslutninger skal&nb..
Angelitt - Anheng
kr. 399
Angelite - Wire Wrap Silver Pendant Hjelper deg til å komme i kontakt med dine engler Åpner for åndelige reiser Forsterker bevissthetenFremmer ømhet, mildhet og blidhetMeget god fredsstein, som erstat..
Bergkrystall - armbånd
kr. 199
Clear Quartz Crystal Power BraceletBergkrystall regnes som mesterkrystallen og er den mest allsidige healingstenen blant alle krystalleneEgner seg godt til programmering , og balanserer, fokuserer, tr..
Blå Kyanitt - Anheng
kr. 399
Blue Kyanite - Wire Wrap Silver Pendant Fremmer lojalitet, ærlighet og fredDemper anger og forvirringÅpner opp for det tredje øye chakraet, som kan stimulere synske evner, telepati og kanaliseringFin ..
Engel aura kvarts - Anheng
kr. 399
Angel Aura Quartz - Wire Wrap Silver PendantBergkrystall som har platina, sølv eller gull i segFører letthet og glede inn i livetBringer en inn i høyere riker ved meditasjonÅpner kontakt med våre skyt..
Gaia - Anheng
kr. 399
Gaia Stone  - Wire Wrap Silver PendantGudinnesteinen som helbreder følelsesmessige sår og tidligere traumerÅpner hjertechakraetForbedrer medfølelse og empatiFremmer healingevner Bringer velstandS..
Grønn Aventurin - armbånd
kr. 179
Green Aventurine Power BraceletOverflodstenen som skaper glede og viser deg at alt er muligGir hell i kjærlighet, arbeid og pengesakerFremmer tillit til at vi tør å åpne ossGod ved meditasjon og visua..
Hematitt - armbånd
kr. 179
Hematite Power BraceletOgså kalt blodstein, har et spesielt utseende, svart og sølv på samme tid.Løser opp og endrer negativitet til universell ren kjærlighet, og brukes til å stimulere ønsket om fred..
Jet - Anheng
kr. 399
Jet - Wire Wrap Silver Pendant Jet er også kjent som gagateBrukes til å fjerne frykt og negative tanker Beskytter mot sykdom og psykisk vold Hjelper med å få bearbeidet angst, depresjon og humørsvingn..
Karneol - armbånd
kr. 179
Carnelian Crystal Power BraceletGir oss utholdenhet, entusiasme og glede over det som er, styrker kroppens energibaner, øker arbeidsgleden, hjelper oss til å gjøre det vi drømmer om, gir styrke og s..
Krystall miks - armbånd
kr. 219
Mixed Crystal Power BraceletArmbåndet består av flotte perler av ametyst, bergkrystall, rosenkvarts, grønn aventurin, røykkvarts, tigerøye og karneolDiameter på perlene: ca. 8 mmElastisk slitesterk st..
Rosa Kalsitt - Anheng
kr. 399
Pink Calcite - Wire Wrap Silver Pendant Fremmer både kjærlighet til oss selv og evnen til å uttrykke kjærlighet for andreHjelper med å fjerne gamle og vonde emosjonelle mønstre, slik at hjertet kan åp..
Rosenkvarts - armbånd
kr. 179
Rose Quartz Power BraceletOgså kalt KjærlighetssteinenHjelper med å få kontakt med ditt indre jeg, gir oss letthet og glede, indre fred, redusere selvbebreidelse og negative energier, forsterker kjærl..
Solstein - Anheng
kr. 399
Sunstone - Wire Wrap Silver PendantÅpner for intuisjon, kreativitet og glede Løser opp knuter, både fysiske og psykiskeFremmer seksuell energiBalanserendeGod ved regresjon Demper depresjon og gir..
Viser 1 til 15 av 18 (2 sider)