loading

Indianske sølvsmykker
Drømmefanger - Turkis - Fjær
kr. 369
Disse flotte sølvøredobbene er laget av indianerne i Navajo reservatet i USADrømmefanger Gode drømmer kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de komme..
Drømmefanger - Turkis og fjær
kr. 369
Dette flotte sølvsmykket er laget av indianerne i Navajo reservatet i USADrømmefanger Gode drømmer kjenner veien og glir lett gjennom hullene i drømmefangeren og videre nedover fjærene til de kommer t..
Regnbue opal - fjær
kr. 499
Disse flotte sølvøredobbene er laget av indianerne i Navajo reservatet i USARegnbue opalen er meget vakker med sine fantastiske fargespill i alle regnbuens farger I indiansk tradisjon brukes ofte opal..
Ulv
kr. 369
Disse flotte sølvøredobbene er laget av indianerne i Navajo reservatet i USAUlven symboliseres med samhold, beskyttelse, skjønnhet, ensomhet, mystikk, selvtillit og stolthet. Den representerer det å ..
Ulv - Turkis
kr. 369
Dette flotte sølvsmykket er laget av indianerne i Navajo reservatet i USAUlven symboliseres med samhold, beskyttelse, skjønnhet, ensomhet, mystikk, selvtillit og stolthet. Den representerer det å fin..
Zuni bjørn - Turkis
kr. 449
Dette flotte sølvsmykket er laget av indianerne i Navajo reservatet i USABjørnen er et kraftdyr som har forbindelse med det åndelige, og står for gjenfødelse og forandring Turkis er en mesterhealerSup..
Zuni livsveven - Fjær
kr. 499
Dette flotte sølvsmykket er laget av indianerne i Navajo reservatet i USAI følge indiansk tro representerer edderkoppen livsveven, der den spinner liv og vever sammen mange nivåer av virkelighetenNett..
Ørn - Turkis - Fjær
kr. 449
Disse flotte sølvøredobbene er laget av indianerne i Navajo reservatet i USAØrnesymbol representerer forbindelsen mellom jorden og de høyere riker, der ørnen svever på himmelen.Turkis er en mesterheal..
Ørn - Turkis - Fjær
kr. 449
Dette flotte sølvsmykket er laget av indianerne i Navajo reservatet i USAØrnesymbol representerer forbindelsen mellom jorden og de høyere riker, der ørnen svever på himmelen.Turkis er en mesterhealerS..
Viser 1 til 9 av 9 (1 sider)