loading

Anheng med kjede
Angels watching over me
kr. 129
Søt engel med teksten: Angels watching over me EnglerDisse vakre himmelvesenene er guds budbringere. De er rene, fulle av kjærlighet og er ikke-dømmende. De bidrar med følelse av støtte og trygghe..
Ankh i metall med lær reim
kr. 98
Ankh i metall med justerbar lærreimHåndlagetLengde: 5 cm..
Ankh i tre med lær reim
kr. 98
Ankh i tre med justerbar lærreimHåndlagetLengde: 5 cm..
Engel med krystall
kr. 229
Sølvbelagt engel med krystallTvinnet kjedeEnglerDisse vakre himmelvesenene er guds budbringere. De er rene, fulle av kjærlighet og er ikke-dømmende. De bidrar med følelse av støtte og trygghet i v..
Englevinger i kryss
kr. 139
Sølvfarget englevingerAnheng: 2,8 cmKjedelenge: 60 cm..
Fatima - Kjede
kr. 189
Kjede i sort og gull med Fatimas hånd, også kalt Hamsa eller Miriams håndFatimas hånd er besatt med sorte små perler og krystallerBeskyttende hånd som bringer hell og lykkeFatima anheng lengde: 3,5 cm..
Fatimas hånd med kjede - Sølv
kr. 299
Fatimas hånd, også kalt Hamsa eller Miriams hånd Beskyttende hånd som bringer hell og lykkeSølvkjede medfølger925 sterling sølvAnheng lengde: 1,8 cmKjedelengde: 45 cm..
Firekløver med kjede - Sølv
kr. 299
Liten lykkebringer i sølvFirekløvere er vakre og unike, og det sies at de bringer hell og lykkeSølvkjede medfølger925 sterling silverAnheng diameter: 1 cmKjedelengde: 45 cm..
Firkløver
kr. 98
LykkebringerFirkløveren er et kjent symbol for hell og lykke, men det symboliserer også berømmelse, rikdom, trofast elsker og god helseSølvfargetAnheng dia: 3 cmKjedelengde: 44 cm..
Flower of Life - chakra
kr. 139
Flott langt sølvfarget kjede medlivets blomst medaljong i chakrafargerAnheng diameter: 2,7 cmKjedelengde: 70 cm..
Guardian Angel Wings
kr. 299
Englevinger med vakker krystallSkytsengler legger sine vinger rundt oss og minner oss om vår engen frihet, selv med all innflytselse fra verden rundt har vi vår egen frihet.EnglerDisse vakre himmelves..
Heksagram med rosenkvarts
kr. 189
Heksagram med rosenkvartsHeksagrammet er et av verdens eldste symbolerRosenkvarts: kjærlighetsstenen, fremmer harmoni og balanse, gir oss tillit og kraft til å stå fram med åpne og ærlige følelser, ..
Hjerte med rød sten
kr. 149
Englevinger som omkranser en rød stenSink legeringLengde anheng: 4 cmLengde kjede: 70 cm..
Hjerteengel med kjede - Sølv
kr. 299
Hjerteengel i sølv med krystallDenne lille vakre engelen følger oss gjennom opp- og nedturer i hverdagenHjelper oss å åpne våre hjerter, så vi kan koble oss opp mot de himmelske sfærerSølvkjede medføl..
Kors
kr. 129
Stål/svart kors med svart reimAnheng lengde: 5 cmBredde: 3 cmReimlengde: 45 cm + 5 cm ektralenke..
Viser 1 til 15 av 29 (2 sider)