loading

Anheng med kjede
Angels watching over me
kr. 129
Søt engel med teksten: Angels watching over me EnglerDisse vakre himmelvesenene er guds budbringere. De er rene, fulle av kjærlighet og er ikke-dømmende. De bidrar med følelse av støtte og trygghe..
Ankh i metall med lær reim
kr. 98
Ankh i metall med justerbar lærreimHåndlagetLengde: 5 cm..
Ankh i tre med lær reim
kr. 98
Ankh i tre med justerbar lærreimHåndlagetLengde: 5 cm..
Engel med krystall
kr. 229
Sølvbelagt engel med krystallTvinnet kjedeEnglerDisse vakre himmelvesenene er guds budbringere. De er rene, fulle av kjærlighet og er ikke-dømmende. De bidrar med følelse av støtte og trygghet i v..
Englevinger i kryss
kr. 139
Sølvfarget englevingerAnheng: 2,8 cmKjedelenge: 60 cm..
Fatima - Kjede
kr. 189
Kjede i sort og gull med Fatimas hånd, også kalt Hamsa eller Miriams håndFatimas hånd er besatt med sorte små perler og krystallerBeskyttende hånd som bringer hell og lykkeFatima anheng lengde: 3,5 cm..
Fatimas hånd med kjede - Sølv
kr. 299
Fatimas hånd, også kalt Hamsa eller Miriams hånd Beskyttende hånd som bringer hell og lykkeSølvkjede medfølger925 sterling sølvAnheng lengde: 1,8 cmKjedelengde: 45 cm..
Firkløver
kr. 98
LykkebringerFirkløveren er et kjent symbol for hell og lykke, men det symboliserer også berømmelse, rikdom, trofast elsker og god helseSølvfargetAnheng dia: 3 cmKjedelengde: 44 cm..
Flower of Life - chakra
kr. 139
Flott langt sølvfarget kjede medlivets blomst medaljong i chakrafargerAnheng diameter: 2,7 cmKjedelengde: 70 cm..
Heksagram med rosenkvarts
kr. 189
Heksagram med rosenkvartsHeksagrammet er et av verdens eldste symbolerRosenkvarts: kjærlighetsstenen, fremmer harmoni og balanse, gir oss tillit og kraft til å stå fram med åpne og ærlige følelser, ..
Hjerte med rød sten
kr. 149
Englevinger som omkranser en rød stenSink legeringLengde anheng: 4 cmLengde kjede: 70 cm..
Hjerteengel med kjede - Sølv
kr. 299
Hjerteengel i sølv med krystallDenne lille vakre engelen følger oss gjennom opp- og nedturer i hverdagenHjelper oss å åpne våre hjerter, så vi kan koble oss opp mot de himmelske sfærerSølvkjede medføl..
Kors
kr. 129
Stål/svart kors med svart reimAnheng lengde: 5 cmBredde: 3 cmReimlengde: 45 cm + 5 cm ektralenke..
Kors - Malakitt - Stort
kr. 189
Stort og kraftig korsMalakitt er en kraftfull transformasjonsstein som hjelper til ved forandringerBeskytter og tar opp negative energier og fornyer energienForløser følelsesmessige blokkeringer og in..
Kors - Turkis Howlitt - Stort
kr. 189
Stort og kraftig korsTurkis howlitt er kreativitetssteinen som styrker våre kunstneristiske evner Roer ned spenninger og intense følelserVirker stressreduserendeKan virke åpnende på det 3.øyeSølvfarge..
Viser 1 til 15 av 22 (2 sider)